Mamici de martie-aprilie 2006 (4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cali spune:

salut toate burticile!
eu sunt cam in 8-9 sapt, UM fiind pe 6 iunie.. am facut si un eco, si pare sa fie OK! am greturi zilnice si mici dureri de burtica, dar dr nu mi-a dat nici un tratament de sustinere.Deocamdata imi fac analizele si mai merg cand am toate rezultatele! eu mai am un baietel de 10 luni si un pic! sarcina asta pare difertia fata de prima, si sper din tot sufletul ca bebe sa fie fetita!
Cali (8 sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

pentru toate nou venitele noastre. Sarcini usoare si bebici sanatosi! Eu tocmai am aflat ca dr mea m-a pacalit si e plecata mai mult de doua sapt ( sta de fapt 3 sapt in concediu ) asa ca abia saptamana viitoare vine inapoi si voi putea sa merg la echo.

Laura 7+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolle27 spune:

Bun venit dragi noi burtici,sa aveti grije de voi.Va doresc sa aveti o sarcina usoara.
Vad ca lista e tot mai lunga,ma bucur ca suntem multe ptr ca sunt si mai multe experiente care ne ajuta pe multe dintre noi.
Eu m-am bucurat degeaba ptr cateva zile,in care m-am simtit bine,dar vad ca mi-au revenit starile de rau,greata parca e mai persistenta si ,mai rar, dar zilnic.Apoi am o foame ptr 3 persoane la un loc.
Dragi burticute va pup cu drag.

M 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Fetelor, voi aveti pofta de mincare? Mie nu-mi vine sa maninc mai nimica. Simt ca produc o gramada de acid in stomac, dar pur si simplu nu am chef sa maninc… Dimineata nu mi-e rau, dar daca astept mult pina sa maninc, atunci mi-e rau…
Am reusit sa maninc un sandvis la prinz! am luat-o ca pe o victorie

_
"After all, tomorrow is another day!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marib spune:

Va multumesc mult pentru primire si urari. Va doresc si voua multa sanatate si bebici sanatosi, frumosi si norocosi
Sa stiti ca eu sunt un pic speriata : e primul BB si in afara de durere de sani si stare de somnolenta, nu am nimic. Ma doare burtica, de fapt e ca si cum m-ar durea ovarele, durere mai mica decat la ciclu...v-am auzit si pe voi, chiar e normal ? Doctorita mea e in concediu si am programare abia pe 2 septembrie...parca nu mai am rabdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaforisch spune:

felicitari marib si biutabine a-ti venit !
Burticutelor? cum va simtiti ,pe mine ma lasa sotul sa lenevesc cat pot si... de la dulce imi este rau dar rau de tot,voi cum stati cu greturile?
cu drag dia5s++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

tcelen, poti sa treci la mine te rog, DPN 1 aprilie (nu e pacaleala!! )
si data nasterii e de fapt 17.06.1968 (asa, ca asa ma fac si cu 6 luni mai tinara!!)

Multumesc!

pup burticile

_
"After all, tomorrow is another day!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina Bucur spune:

Marib, stai linistita! asa e la inceput... nu ai nimik. Nu te ingrijora, e normal

Si eu la fel: nu am avut nimik pana acum - nici o durere, nici o ameteala, nici un fel de greturi... doar sanii durerosi si nevoia de urinare...
Pana azi cand m-am simtit destul de rau - am fost toata ziua ametita, simteam ca se invarte totul cu mine si am avut niste dureri de spate destul de deranjante.
Asa ca bucura-te la maxim de perioada prin care treci si nu-ti fa griji - or s-apara ele si simptomele specifice...

Treceti-ma si pe mine pe lista va rog: data nasterii 07.11.1980. UM 5 iunie, DPN undeva in martie... Merci frumos

Pupici pentru mamici si fiti tari... am auzit ca starile de rau nu dureaza o vesnicie... Va pup!

PS. azi abia asteptam sa ajung acasa sa ma conectez, sa vad ce mai faceti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Fetelor, starile de greatza si durerile de ovare sutn absolut normale, si in general f.r ar exista un emdicament pt starile d erau de dimineatza mai ales.
O sa dispara in jur de sapt 11-12, la altii tin chiar mai mult, se spune ca de obicei pian il simti pe bebe, la nmie nu a fost asa, pe la 11 sapt si un pic s-a termiant orice urma.Incercati sa si mincati ca e important si far aprajeli ca e mai santos si sa nu va ganditi prea mult al stariel astea, ok?
Sarcini usoare!

Denisa
16
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Salut tuturor viitoarelor mamici! Ma numesc Tina,am 22 de ani,studenta anul 3 la UNATC si anul 4 la Jurnalism, sunt in Bucuresti pentru inca 2 luni, dupa care voi pleca in Glasgow,daca e cineva dntre voi prin zona scotiei o invit bucuroasa la nunta pe 9 noiembrie cand voi avea o burtica de 4 luni:).Astazi se estimeaza a fi o sarcina de 3 saptamani si 2 zile! Data nasterii in jurul 6-10 aprilie! Noi sa fim sanatosi! Acum fetelor ajutati-ma si pe mine si spuneti-mi cand se face prima ecografie? Ce teste se fac in prima luna de sarcina si cam ce demersuri ar trebui sa fac in aceasta luna! Va multumesc anticipat!
pupici dulcici de la o

Mergi la inceput