Mamici de martie-aprilie 2006 (4)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Well,acum am citit toate cele 10 pagini ale acestui subiect si m-am mai dezmetigit. De fapt dupa calcularea sarcinii pe celalalt site decat desprecopii.com am aflat ca sunt in 5 saptamani si 6 zile. Si Tclean sa ma scrii si pe mine pe lista te rog. DN: 14.02.1984, UM:29 iunie, DPN; 5 aprilie! Le urez bun venit tuturor viitoarelor mamici inclusiv mie. Noi suntem cei mai mici de-aici nu? Dupa ce am citit tot ceea ce ati scris ma simt ca intr-o familie exact asa cum a mai afirmat una dintre fete. Va urez sarcina usoara, asa ca a mea: fara greturi, fara pofte, fara dureri:)! Si bebei sanatosi si nastere usoara dar mai avem pana atunci nu? Va pe toate si va multumesc ca EXISTATI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biuta spune:

Dragi burticute..bine ati venit ...vad ca ne tot inmultim de zor, se pare ca e foarte frumoasa vara asta
Eu nu am inca nici o greata, numai dureri de ovare, da,in schimb, fetelor dragi, am niste cosutele pe piele de toata frumusetea, cred ca s-au vorbit piticutul cu taticul (taticutului placandu-i sa le stoarca)..mor..ma simt ca o broscuta bubosica( am si o iritatie frumusica pe pulpe) nu am avut probleme cu pielea in veci, numai din an in pasti cate un cosulet ratacit
In 10 aug ma duc la doctorita, si is curioasa de mi-o face eco, mira-m-as , nu stiu prea multe in legatura cu ce trebuie sa se faca, si cand, da..precis ne tinem noi la curent intre noi, si avem si mamicute cu copilasi tare reusiti care sigur ne vor ghida, nu? Nu stiu cum sa pun pupicuturi, da va pup oricum, si va doresc sa fiti in forma cat mai buna!!

Bia , 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Salutare burtici! Pe zi ce trece vad ca se ingroasa randurile! Bine ati venit si sa va dea Dumnezeu bebei sanatosi si sarcini usoare!

Eu maine intru in saptamana a 8-a si azi iar am avut o scurgere maronie, cum avusesem in saptamana a 6-a. Sper sa nu fie nici o problema. Vineri cand am fost la doctor si i-am zis, mi-a explicat ca nu e motiv de ingrijorare, ba chiar mi-a facut si un desen (care nu l-am inteles dar nu mai conteaza).

Greturile m-au mai slabit, nu am mai dat la boboci, dar nici pofta de mancare nu am. Cartofii sa traiasca. Mai tolerez branzica si carnea de pui care nu aiba miros, in rest fructe, legume, sucuri sa nu le vad. Pana acum m-am mentinut, nici slabit, nici ingrasat...

Aciditatea la stomac in schimb ma omoara! Parca sunt un caine de ala balos (nu mai stiu ce rasa)...

Voi beti cola sau cafea??? Eu m-am abtinut pana acum dar sambata, m-am simtit ceva mai bine si am baut prima data dupa o luna un pahar de cola cu gheata.... ce mai bautura zeilor!!!!!!!!! . Iar azi m-a luat o moleaseala din aia cu lesin, mi-am verificat pulsul si era slab de tot asa ca m-am hotarat sa beau, la fel, prima data dupa o luna o cescuta de cafea! Acum tare bine ma simt!!!!!

7 saptamani si 6 zile

rocsana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55049" target="_blank">mamici de martie-aprilie 2006 (5)

Oana_B

Mergi la inceput