Mamici de martie-aprilie 2006 (4)
Raspunsuri - Pagina 13
tcelen spune:
OHOOOOOOOO,vad ca lista viitoarelor mamici se inmulteste,pe zii ce trece!bun venit ,laurabyby si Biuta,sarcini foarte usoare si bebei sanatosi,ptr. Biuta,daca vrei pe lista iti scrii intr-un mesaj datele care vrei sa apara pe lista si eu le trec acolo!
delia21 ,distractie placuta si ai grija de bebel!
fetelor pe mine m-au lasat greturile aproape de tot,putin dimineata si seara mai am,aaaaaa si daca lacomesc cu mancarea,in rest foarte bine,saptamana asta ma duc iar la doctor si la echo sper sa fie totul ok!
pupici cris
13+
T.CRIS & baietelul meu(si mai multe poze)
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?
lumysti spune:
Salutari tuturor burticilor! 

Sunt
9+ si am 1 luna de cand iau pronatale ELEVIT, care contin o multime de vitamine, printre care si calciu(am vazut in revista MAMI o reclama la aceste pronatale). Insa am auzit ca nu e bine sa iei calciu la inceputul sarcinii. Oare am facut o prostie?
Voua ce va recomandat doctorul? Va rog sa ma ajutati!
Mi-e frica sa nu-i fi facut rau lui bb.!
Lumy
Delia21 spune:
Mia,deci nu ai greturi,....te invidiez sincer.
Tcelen,fericita de tine,zici ca ai scapat de greturi
,deci sperante sunt si pentru mine....nu?Poate ar trebui sa o pun pe bebita mea la telefon cu bebitu(a) ca sa afle si ea formula magica,ce zici?Crezi ca sunt sanse saptamana viitoare cand mergi la doctor sa afli daca ai baiat sau fetita in burtic?Sau e prea devreme?
Biuta spune:
Dragele mele, citesc toate mesajele, si aveti cuvantul meu ca ma simt ca in familie..va doresc la toate viitoarele mamicute sarcini cat de usoare si burtici frumoase cu bebelasi foarte reusiti 

UM la mine a fost 29 iunie, si sunt pestisor, nascuta in 71, cam batranica, da asa o fost sa fie .. ![]()
Va pup ... Cris, multumesc anticipat, ![]()
Bia
, 5+
Cristina Bucur spune:
Laura, multumesc! nu stiu ce cautam in partea cealalta...
Salutari mamicilor si bebeilor !
adevarul e ca de cand am aflat ca s-a intamplat minunea parca m-a batut cineva in cap
... functionez la 10%... restul se concentreaza asupra sarcinii... sotul meu si toti prietenii sunt ingroziti!
si voi ati patit la fel? parca nu mai pot sa ma concentrez la o discutie normala... fac ce fac, zic ce zic, tot la sarcina ma gandesc, la copii, nu mai ma pot concentra la nimik altceva...
va doresc tuturor sarcina usoara si copii sanatosi!
dianaforisch spune:
buna burticutelor!
bine a-ti venit printre noi ,vad ca se inmulteste familia(cred ca de aceea ca e vara) .
Felicitari Laurabyby,Dea0277,Doina Cel,MariB,sa aveti sarcini usoare si bb cuminti.
cu drag dia
5s
dea0277 spune:
Merci Diana ... sper si eu ca toata lumea sa aiba sarcini usoare si bebici sanatosi
Andreea
7 sapt+
TweetyGeo spune:
Eu sunt in 5-6 saptamani (cred). Data nasterii 18.11.1979. UCM 17 iunie 2005. N-am ajuns inca la medic pentru ca e in concediu. Vineri sunt programata. Mi-e greata in fiecare zi de la orice. Evit mancarurile grase, beau numai sprite. Inca nu dau la boboci, dar nu se stie mai tarziu. Ma doare putin in partea dreapta, mai ales la efort. Nu la ficat, mai jos, in dreptul operatiei de apendicita. O fi normal? Prietenele imi spun ca apasa bebe pe ovare. Asa o fi? Aflu vineri la doctorita. Pana atunci, sarcina usoara tuturor.
TweetyGeo
tcelen spune:
delia21,esti amuzanta,cu chesttia cu telefonul,cred ca sunt prea mici ptr. telefon!
noi nu vrem sa stim sexul copilului dinainte,mai ales sotul meu nu vrea stie,cica sa fie surpriza!
bine ai venit printre noi,tweety geo,sarcina usoara si bebel sanatos!
pupici cris
13+
T.CRIS & baietelul meu(si mai multe poze)
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?
Catrinel_17 spune:
Salut, burtici!
Ce multe ne-am strins!!!! Bun venit noilor venite, multa sananate, sarcina usoara si BBei sanatosi!
Io am stat acasa joi si vineri, am avut un coleg racit si mi-a fost frica sa nu iau si eu raceala, si joi seara m-a pocnit o migrena de nu m-am adunat, si nu puteam lua nimica – ingrozitor!
Azi ma simt mai bine. Saptamina asta ajung si eu la medic, dar numai vineri
.
Pupici dulci
C (5+saptamini – zic eu
)
_
"After all, tomorrow is another day!!"