Mamici de martie-aprilie 2006 (4)
Raspunsuri - Pagina 12
Laura Ioana spune:
Salut fetelor. Ce slaba miscare pe aici!
Mari
sorry ca te-am sarit ieri cand le-am primit pe celelalte fete noi! Felicitari si tie pentru sarcina si sa o duci cat mai usor!
Eu simt cum ma napadesc tot mai des greturile, mai ales seara si noaptea ( fara sa
) si, mai nou si dimineata si toata ziua. Nu am pofta de mancare mai deloc. Sotul ma cearta si zice sa-i dau de mancare lui bebica. Dar asa ma bucur ca ma simt rau... asa sunt sigura ca sarcina e bine!
Laura
7+
Puiutul meu
tcelen spune:
BUNA BURTICI MICI!INCA...........!
felicitari noilor viitoare mamici care au venit printre noi(danar si doina cel),sarcini usoare si bebei sanatosi!
emy_pw stai linistita,incearca sa nu-ti faci griji,pe aici pe la noi mai toate fetele au avut o scurgere maronie-roza,ea se produce atunci cand bebelul se prinde bine ,acolo la locul lui!
delia 21 felicitari ptr. ce-ai vazut la echo,te cred ca esti foarte fericita,eu saptamana asta ma duc iar la echo sper sa vad si eu acelasi lucru!
pupici la toate fetele,vechi si noi! cris
13+
T.CRIS & baietelul meu(si mai multe poze)
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?
emy_pw spune:
Ufff...Merci fetelor, m-am mai linistit..si s-a si oprit! Abia astept da merg la doctor , sper sa imi vina polita de asigurare saptamana viitoare ca fara....nu am facut nimic.
Va pup si sanatate multa la toate.
Maria28 spune:
Mari si Andreea bine ati venit la noi ,va doresc bebelusi mancaciosi si sarcini usoare !
pupici
11+
Maria
laurabyby spune:
buna fetelor am venit si eu printre voi am si eu doi bebeii in burtica cred ca trebuie sa ma inregistrez DN 01 06 1976,CM 9 iunie ,va salut pe toate mamicile si sa auzim de bine in continuare
LAURABYBY
8+
Serj spune:
buna fetelor!!!!
am reusit si eu sa mai intru pe net, si sa scriu cate ceva... eu sunt mereu obosita si am niste greturi seara ca de cele mai multe ori ajung sa
. doar dimineata mai sunt cu putine forte, ca dupa amiaza s-a terminat cu mine.
acum sa le urez la fetele noi bun venit, si sarcini usoare si fara probleme.
laurabyby FELICITARI!!!!!!!! sa fie sanatosi bb-ii.
emy_pw daca s-a oprit sangerarea atunci stai linistita, si putina odihna nu cred ca ti-ar strica.
dar in caz de nevoie, nu ai putea sa mergi la un privat, fara sa-ti dai probleme cu asigurarea???
ce bine de voi, ca nu va ingrasati! acum de cand am mai des
nu am mai pus nici eu kg in plus. dar imi este foame mereu
pupici si va doresc la toate week-end placut
cristina
Poze cu puiul meuhttp://it.photos.yahoo.com/ciuffi67
Biuta spune:
Drage mamicute..eu chiar sunt noua..avem numai 5+ si..ca si Laura-Ioana, am numai dureri de burtica..de sani..nu prea, si nici nu s-au marit mult.M-ati linistit un pic cand am citit de dureri..ca azi noapte am avut crampe mai puternice..si mi-o fost tare frica pt bebelas. Va pup si va doresc numai bine..
Habar nu am cum sa ma inscriu pe lista ![]()

Delia21 spune:
Laurabyby bine ai venit!Cand faci rost de poze de la nenea sau tanti doctor sa ne arati si noua cum arata 2 minuni intr-o singura burtica.Cred ca esti in al 9-lea cer.Imi pare rau ca te-ai simtit asa de rau.Si mie mi scarba si stramb din nas la mai toate mancarurile si mirosurile.Abia astept sa ma scap de greturi.
Si ...vine vacanta.Saptamana viitoare
si merg in vizita la o prietena din Florida cu care am locuit impreuna aproape 2 ani si de un an s-a mutat si si-a luat casa cu piscina si are 2 papusi,una de 3 ani si alta de 5,deci o sa ma balacesc in voie vreo 3 zile caci desi am oceanu aproape mi-am jurat ca eu nu ma mai apropii de cand am fost la un pas de innec acum 4 ani..Apoi pe 17 plec in California pentru 5 zile la cea mai buna prietena,ne stim din clasa a 2-a,care a nascut un baietel pe 1 august si mai are inca un print de 2 anisori.Si dupa aceea la munca si bani pusi deoparte ca vine bebeu personal si....o sa avem nevoie.Sanatate sa fie ca le facem pe toate.
Mia. spune:
7 saptamini si 2 zile!
ma simt ca si la sarcina precedenta:adica n-am greturi si nici pofte.Ma gindesc ca o fi tot baiat!
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze