Mamici de martie-aprilie 2006 (4)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Salut si eu noile venite.Multa sanatate si voie buna va doresc fetelor.

Tcelen,bine ca ai terminat treba ca eu una obosesc numa cand aud cuvantul asta.
Eu ieri am fost la doctor si mi-am vazut comoara cum dadea din manute si picioruse si am auzit inimioara cea mica batand din nou si deci sunt foarte fericita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Emy si Dana , felicitari si sarcini usoare!
Delia, cate saptamani de sarcina ai, de ai vazut deja manutele si piciorusele?
Fetelor, hai scrieti-va fiecare la sfarsitul mesajelor cate saptamani aveti, ca sa ne putem orienta si noi, cele mai mici, cand si ce ar trebui sa se intample, pliiiiiiiz!

Laura 7+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emy_pw spune:

MErci mult fetelor..
Inca nu imi vine sa cred ca s-a intimplat minunea.Am trait sa vad si eu un test pozitiv..adica doua...ca nu mi-a venit sa cred cind am facut primul test si l-am repetat a doua zi.Tot "pregnant" era!

Va pup pe toate...
Emy 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaariadna spune:

Salutare la toate fetele si de asemenea bun venit noilor viitoare mamici.
Eu n-am mai scris nimic ca tot cu greata ma lupt, desi am avut vreo doua zile in care mi-a fost mai bine, dar apoi mi-a revenit starea de rau. Am slabit in total 7 kg. Azi e prima zi cand m-am simtit mai bine si am reusit chiar sa mananc niste ciocolata, prima dupa vreo 5 saptamani. Mmmmmm...
Burtica mea a inceput sa fie vizibila, dar inca mai incape in pantalonii normali, mai ales ca am si slabit. Dar dupa cum o vad eu, cam in 2-3 saptamani am de cumparat garderoba noua.
De luni intru in saptamana 11!!!
Un weekend placut la toate fetele!
Ariadna 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_cel spune:

ce de burtici noi am aparut! poate ca ar fi bine sa actualizam lista, ce ziceti? eu sunt in 9 saptamani, um 1 iunie si dpn 10 martie, data nasterii 25 iulie 77.

fetelor cu greturi: eu am avut noroc pana la 2 luni de sarcina usoara, fara greturi, dar de vreo saptamana au inceput sa ma cam ia, si nu numai de dimineata...

in general singurele probleme insa sunt faptul ca ma ia somnul puternic cateodata si ca imi cere des de mancare :) sper sa ramana tot asa si ne doresc sarcini usoare si cu bebei sanatosi!

Doina 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dea0277 spune:

Salutare mamici in devenire ....
azi am fost la urgenta pentru ca iar am singerat si mi-au facut un echo vaginal si l-am vazut pe bebe si inima cum ii batea. Inca sint tare precauta dat fiind faptul ca am mai pierdut o sarcina anul trecut si inca nu ma pot bucura pe deplin ... sau mi-e frica.
Pe hirtuita care mi-a dat-o de acolo scrie ca are 8mm si sint in 6 sapt si 5 zile si due date e pe 26 martie 2006. Ce ziceti? E bine? Acum nu mai singerez deloc si doctorul vrea sa ma vada iar in 2 saptamini. Mi-e cam frica sa nu se repete istoria. Data trecuta nu am avut nici o echografie, dar la analizele de singe facute pe la 8 sapt de gestatie reiesea ca bebe e numai de 8.
Andreea 7 sapt.

Mergi la inceput

Oh si va rog sa ma puneti si pe mine pe lista ... poate aduce noroc.
UM 13 iunie 2005 si data nasterii mele 2 septembrie 1977 si bebe ar trebui sa vina pe 26 martie 2006
Andreea 7 sapt

Mergi la inceput

pardon, reiesea ca este de 6 sapt ... ma scuzati ... mi-e cam foame si astept sa vina pizza
Andreea 7 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emy_pw spune:

Mai fetelor eu sunt cam speriata..azi dupa amiaza am inceput sa am o scurgere rozalie, roz deschis, ca la inecput de menstruatie, si nu pot sa merg la medic cam inca 10 zile. Abia azi am semnat polita de asigurare aici si daca merg la medic ma inregistreaza in sistem si nu ma mai asigura nimeni! Nu stiu ce sa fac!Credeti ca este normal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Salutare burtici, si Bun venit!

emy_pw, daca citesti ceva mai in urma, ai sa vezi ca au mai fost fete care au trecut prin asa ceva. Inclusiv eu, saptamana trecuta, (a sasea de sarcina) am avut o scurgere maronie. Se pare ca este normal, se fixeaza fatul de uter si pot aparea astfel de scurgeri.

Ieri am fost la doctor si mi-am vazut bobita! I-am vazut inimioara cum batea, da nenea cela zgarcitul nu mi-a aratat-o decat vreo 3 secunde, pana sa-mi dau eu seama bine a scos camera.... Are 11, 6 mm! Tare mandra am mai fost! Urmatoarea programare e peste 3 saptamani cand s-ar putea sa-mi ia si sange pentru analize.

7 saptamani si 3 zile

rocsana

Mergi la inceput