Mamici de martie-aprilie 2006 (4)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doina_cel spune:

Adriana, multumesc pentru raspuns! M-am mai linistit :)

Maria: eu am luat acid folic de cand am aflat ca sunt insarcinata (si, bineinteles, de cand mi-a recomandat cineva sa iau - n-am ajuns chiar imediat la medic), iar la primul control (cand bebe avea 8 saptamani) medicul mi-a recomandat sa iau Materna si sa opresc acidul folic, pentru ca se gaseste oricum in componenta vitaminelor Materna. Nu mi-a spus cat timp se iau vitaminele, dar tare imi e ca destul de mult...

Din cate stiu eu acidul folic e recomandat 3 luni inainte de conceptie si 3 luni dupa pentru ca atunci are influenta pozitiva cea mai mare asupra lui bebe, dar din cate am inteles nu are efecte secundare in caz de supradoza, deci chiar daca iei mai mult decat poate ca trebuie nu cred e problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Azi mi-a fost cam rau.Eu iau acid folic si mai iau calciu+magneziu.Sa mai iau ceva?

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

BUNA FETELOR!am mai terminat si eu treaba prin casa si pot sa mai scriu si eu si mai citesc ce mai faceti,ca v-am cam simtit lipsa!
multumesc DELIA 21,sa stii ca am avut spor dar a fost tare greu!
bine ai venit printre noi EMIII2,sarcina usoara si bebel sanatos!
eu cam scapasem de greturi dar de cand cu treaba prin casa,iar m-au luat cred ca din cauza oboselii dar si a caldurii!
voi cum suportati caldura????????????????
pupici cris13fix

T.CRIS & baietelul meu(si mai multe poze)
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolle27 spune:

Buna dimineata dragele mele Doamne,sper ca burticile se simt bine.
Calde salutari fetelor noi si va doresc o sarcina usoara si frumoasa dragi burticute.
Eu oscilez intre stari de rau si unele mai de bine.Fetelor aici la noi doctorii nu-ti recomanda decat acid folic si iod.Mai am o saptamana si merg la control,abia astept sa vad ce face bebe,ultima data avea 1cm.
ptr burticute

M 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaR spune:

Si eu, DanaR - UM.28.iunie
Se pare ca suntem cei mai mici pe aici. Avem doar 3 saptamani si 3 zile si toate simptomele posibile, dormim in fiecare zi cand venim de la servici, nu ne mai plac anumite mirosuri, ne e greatade mizerie in special de mirosul urat, si ne varsam continutul din stomac dimineata.
Tare imi doresc bebele asta. Anul trecut la 2 luni am pierdut o sarcina. Sper ca Maicuta Sfanta sa ne dea putere pana la capat de data asta. La fel va doresc si voua la toate. Si sa dea bunul Dumnezeu sa avem copii sanatosi.
Avem acasa inca un fratior mai mare de 6 ani, Patric.
Va sarut si sarcina usoara.
DanaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Neatza fetelor
Denisa ,scuze ,nu stiu unde mi-era capul cand am scris 5 Mai ,sunt indragostita ..am vrust sa scriu 5 Iunie si ma gandeam la ultima menstruatie care a fost pe 20 Mai ,si am scris numai tampenii .Sarcina mea are 11 saptamani azi ,fix .Nu inteleg de ce mi-e rau de fiecare data cand implinesc o alta saptamana ,asa a fost de cand am implinit 7 ,8 ,9 ,10 exact in ziua cu pricina rau si rau ,de cateva ori am dat la ratze ca si azi dealtfel .Nasol mai e .Dar numai gandul ca poate am fetiza ma face sa ma bucur ,chiar daca ma simt rau
11

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaforisch spune:

Denisam mersi de raspuns ,siDanaR bine ai venit printre noi si sacina usoara bb sanatos iti doresc.
si sa stii Dana ca si eu am scris prima data aici la gravidute cand aveam 3 sapt. ,ti-ai facut testul?
dia5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Bine ai venit printre noi DanaR ,sarcina usoara in continuare .
11 fix

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaR spune:

Merci de bun venit.
Da am facut testul si a iesit pozitiv...
Dar v-am spus temerea mea cea mare... de abia astept sa trec de 3 luni ca sa pot zice ca am trecut primul hop.
La toate multa sanatate.
Dana R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marib spune:

Buna,
Burtici, ma primiti si pe mine , va rog ? UM 30 iunie, cea mai mica, de pe aici...eu am fost acum 2 zile la eco si nu am putut vedea decat sacul gestational care are 5mm.Embrionul nu se vedea inca...Am fost la Dr. Iosup, la CMU. Mai am programare si saptamana viitoare, in 10.08 , sper ca atunci sa pot vedea pe bebelusul nostru mult dorit !

Mari

Mergi la inceput