Mamici de martie-aprilie 2006 (4)
Raspunsuri - Pagina 9
Maria28 spune:
Adriana,si asta mi se pare foarte bun
...in toate calendarele imi spune ca ovulatia a avut loc pe data de 5.05 ,ce exact e ![]()
Oricum sper ca fetele sa foloseasca ce au nevoie 
Stie careva pana cand luam acidul folic ?
10+
Maria
dianaforisch spune:
bine ai venit printre noi emiii !
ne bucuram de inca o graviduta....si la mine UM a fost tot pe 22 iunie suntem cam la fel nu?
cum te simti ti-a aparut starea de rau?;ai fost la medic? trebuie sa mergi deja se vede la eco.
Laura Ioana spune:
Salut Emiii, bine ai venit!
Maria, eu stiu ca acidul folic se ia in primele 12 saptamani de sarcina.
Laura
7+
Puiutul meu
Maria28 spune:
Bine ai venit Emi ,sarcina usoara in continuare.
Merci Laura ,abia astept sa le termin ,pe urma am inteles ca intram pe vitamine 
pupici
'
10+
Maria
emy_pw spune:
Buna Fetelor,
Ma primiti si pe mine in clubul vostru????
Ieri am avut parte de "miracolul celor doua liniute"...dupa 4 ani de teste negative...
Dupa calculul meu ar trebui sa fiu in lista de Aprilie.
Am vazut niste discutii privitoare la sex la inceputul sarcinii. Aseara am "sarbatorit" momentul cu sotul meu iar dupa
..am avut niste carampe cumplite, credeti ca este un semn rau?
Denisam spune:
emy_pw-felicitari si sarcina usoara. Eu stiu si asa am facut la indciatiile medicului, ca e bine sa o faci mai rar in perd. asta pina pe la 10-11 saptamini si sa fie "blind actul" si in pozitii ok pt tine.Dc ai dureri dup asau mci pete, nu mai fa pina nu te simti tu pregatita si nu vorbesti cu medicul.
Mergi si la dcotor cat de repede se poate, stiu sistemul din state, da rinssita si pune-le ceva, ba ca ai mai pierdut una, fgaseste ceva sa intri ami repede la un medic daca nu-ti fac viata usoara..
Maria 28- tu ai avut ovulatia pe 5 Mai? Si ai oar 10 sapt si ceva?
Ca eu am avut intre 29 aprilie si 4 mai si am 15 sapt si un pic..![]()
Numai bine si sarcini usoare!
Denisa
15+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
dianaforisch spune:
buna burticutelor!
Stiti cumva daca e bine sa iau acidul folic chiar daca iau duphaston?
nu e nici o problema?
emy_pw spune:
Merci mult Denisa pentru raspuns, saptamana viitoare merg la medic si o sa stau cuminte pina atunci. Cit despre singerari..nu am avut numai o durere cumplita can timp de 10 minute.
dianaforisch spune:
FELICITARI EMY PW !
bine ai venit printre noi ,si ramai printre noi sa fie intr-un ceas bun!
sarcina usoara!
dia
5+
Denisam spune:
Diana, acidul folic se recomanda cu 2-3 luni inainte de conceptie si pina in sapt. 12-14, si nu are legatura cu duphastonul.Asa ca ia-l linistita ca e bine.
Sanatate!
Denisa
15+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!