Mamici de iulie-august (78)
Raspunsuri - Pagina 3
Oana C spune:
Asta e CD-ul. E super!!! Il recomand! pt bebici si parinti ...
http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B00004WF6M/qid=1122652765/sr=8-2/ref=pd_bbs_sbs_2/103-1867223-2795866?v=glance&s=music&n=507846
Oana C si Eva (29/06/2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos
Lory2004 spune:
FELICITARI Nicoll_Mada, refacere rapida si laptic mult , sa va traiasca fetita si sa va bucurati de ea, sa fie sanatoasa cumintica si mancacioasa!!!!
Lory si bebe Rares 15.07.2005
emaaimee spune:
Felicitari Mada si bun venit micutei Codruta!
Irina-vine Radu!Ce fericita trebuie sa fi!A adormit saracul copil la poza!Am preferat sa ii facem noi pozele decat sa mergem la pozar pt ca nu stim cand o pridem noi pe faza,darmite la fotograf.Doar sa ne fi mutat acolo cu catel cu purcel
Andy-mersi mult,sunt sigura ca o sa zicem si noila fel de bebi al tau!
Stiu maminiaiintrat in sapt 38!Mi-am gasit bilet surprinzator de ieftin 265 de euro cu tot cu infant si taxe.
Da,stiu ca 7 sapt sunt multe,dar tot mi-e dor de acasa si nu mi-e teama de mama,o dresez la fata locului ca prin telefon nu se poate.
Geantile simple(negre,bleumarin),cum am si eu,tot cu multe buzunare+changing mat sunt 8 euro.Eu am si ruscac cu changing mat de la carucior-a fost set.Dar e cam mic.Eu am vrut colorata de aia nu mi-am luat si aici nu am vazut decat una de 200e care mi-a placut,dar nu isi merita pretul asa ca mai caut.Pe buburuza shop nu mi-a placut nimic,de fapt mi-a placut una cu buline albastra,dar as vrea pe rosu.Au si pe rosu,dar nu pare la fel de mare ca cea cu albastru.Si nu am pe cine sa intreb daca e la fel sau nu!
frumoasei Bibi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos
KULTA spune:
quote:
Originally posted by emaaimee
Felicitari Delia,sa fiti sanatoase amandoua,refacere rapida si te aspeptam cand poti cu impresii!
Oana C-exact la fel se comporta Oana noastra,iar mama mi-a zis ca e lenesa!Am zis ca fac crima-cum chiar mama mea sa imi jicneasca puiul meu iubit?Ca nu vrea sa suga mult sa doarma mult-zice mama!Am luat-o ca un afront personal si mi-am zis ca nu o sa o mai sun asa de des!
E bine de stiut ce ti-a zis dr-e very reassuring!
Si eu i-o tai mereu mamaei in asa hal incat plange la tel-dar nimeni nu ma santajeaza emotional pe mine!Punct!Dar tot nu se lasa in a da sfaturi de valoare!Uneori trebuie sa inchid tel atat de mult vrea sa-si impuna punctul de vedere!
Noi spunem cae cool baby in poza de la pasap!Mie imi spui cat am incercat sa o facem sa stea pe pozitie!Cu o seara inainte a adormit de atatea incercari si o imbracasem in rochita bleu,palariuta ca o mica domnisoara!Daca ii arat mamei poza aia cu capul intr-o parte ma face mama denaturata si ma dezmosteneste sigur pt ca imi chinui copilul,cheama child services si ma declara unfit mother
Noi luam pasap in 10 zile lucratoare,ieri l-am depus.
Stiti cat dureaza sa scoti un parlit de certificat romanesc-2 luni cel putin.
KULTA-nu vrau sa te sperii,seamana prea mult cu ce am simtit eu si nu ma recunoscut ca simptome de travaliu!Eu m-as duce la dr ,daca as fi in locul tau.Pt siguranta ta,poate fi o alarma falsa.Dar macar esti cu constiinta impacata.Succes si mult noroc si cu casa.Poate reusim si noi pana la anul sa ne luam casa aici.
frumoasei Bibi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos
Asa mult as vrea sa recunosc simtomele in timp util. Acum am si vomat si ma simt rau.
K36+
Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
KULTA spune:
quote:
Originally posted by mamini
Oana, tare frumos ce spui tu de Eva ta...abia astept si eu...
Delia, sa iti traiasca Iris si sa fiti sanatosi cu totii!
Kulta, daca faceti contractul direct,salvati intermedierea, dar sa stii ca ar fi bine sa faceti actele prin agentie( costa aprox 250 euro)-ca sa nu aveti surprize cu garantia si kuntotarkastus e bine sa fie atasat.
Emaaimee, ai grija, 7 sapt sunt 7 saptamini, e greu si cu mama si cu soacra...aici geanta pt carut e 30-50 de euro(in Germania si pe net sunt super-misto)-eu am luat bleumarin,cu 35 de euro de la ABC Design-are salteluta de schimbat si multe multe buzunare.
M37+
Cred ca te voi deranja cu un telefon in momentul in care vom fi aproape de intermediere, ca sa aflu de la tine tot ce-ar trebui sa stiu.
Pupici,
K36+
Poze cu noi
andre_ea spune:
Iar mi-a luat-o Irina inainte. Tocmai cand incepuse sa imi placa sa transmit mesaje fericite . Dar tot am aflat ceva in plus: 51 cm si se pare ca 3600 g, nu 3500 g cum a spus initial. Interventia a venit la timp pentru ca lichidul se pare ca era verde. Ne bucuram ca totul s-a terminat cu bine!
Bine ai venit pe lume Codruta! Sa fii sanatoasa si sa le umpli zilele de fericire parintilor!
Andy si 39+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos
KULTA spune:
Irina, Oana, Katink, va multumesc mult pentru urari. Multi pupici.
K36+
Poze cu noi
KULTA spune:
Codruta, bine ai venit printre noi. Felicitari si sanatate mamicii si printesei.
K36+
Poze cu noi
mamini spune:
Emaaimee, super-pret la bilet! aici e jale, sunt niste preturi de lesini, mai ales ca nu e zbor direct pina in Ro, decit acum pe vara, charter de Constanta-dar mie nu-mi foloseste la nimic. daca plec de aici cu masina la Helsinki, drumul costa 40-50 e, parcarea e 40-50e, avionul about 750-800e-minim pt amindoi+bebe via Praga sau Budapesta si de la Buc, inca o bucata de drum- obositor si scump. asa daca plec de aici, via Copenhaga, scap de bucata de drum de 2.5 ore pina in Helsinki+ costurile de masina dar costa 1600e pt amindoi+ bebe. pt iarna cred totusi ca asta voi alege pt comoditate, altfel fitzii copilul oricum 2 avioane+ masina aici+masina in Ro...e greu. dar si mie mi-e dor si e musai sa ne crestinam si noi...
M