Bebelusi de septembrie-octombrie 2004 (68)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Lilia, am zis complexata la modul dragastos. Intr-adevar Loreema fata de Alexandra era ca o sora mai mare, e deja un copilas, am zis deja e mult mai dezvoltata. Doamne fereste, nu am nimic cu Alexuta mea, ca ea e un pic in urma dar a fost mititica de la nastere, 2 luni de stat pe spate se cunosc, o sa ajunga si ea din urma grupul. Cand or fi la scoala nu se mai vad diferentele .

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salutare fetelor!

Nici acum nu-mi merge internetul:( asa ca mai rar dau pe aici:(
Vesti noi: Alesio merge singurel de la 9 luni si 13 zile!

Si avem poze noi!
Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

quote:
Originally posted by aissa

Lilia, am zis complexata la modul dragastos. Intr-adevar Loreema fata de Alexandra era ca o sora mai mare, e deja un copilas, am zis deja e mult mai dezvoltata. Doamne fereste, nu am nimic cu Alexuta mea, ca ea e un pic in urma dar a fost mititica de la nastere, 2 luni de stat pe spate se cunosc, o sa ajunga si ea din urma grupul. Cand or fi la scoala nu se mai vad diferentele .

Pe normal sa fie mai mare Lori pt ca noi suntem niste vlajgani(1.90 si 1.75).Si are si 3 sapt in plus pe pamant si 10 sapt in plus in burtica.Asa ca Alexuta e f bine!
Si sa nu o credeti pe Cristina ca nu merge.Ea ar vrea sa mearga bine ca sa recunoasca.Marge Ali! Si ii ies si dintisorii cred ca intr-o sapt ca sunt tare umflate gingiutele!
Si e o scumpa cumintica !
Trebuia sa invete ceva de la Lori ca doar nu s-au intalnit degeaba!
Cristina nu e nici o problema ca sunt publice .Doar albumul meu nu il mai las public.Dar cred ca o sa fac alt album pe alt nume si il las public pe ala.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

quote:
Originally posted by pufymic

Salutare fetelor!

Nici acum nu-mi merge internetul:( asa ca mai rar dau pe aici:(
Vesti noi: Alesio merge singurel de la 9 luni si 13 zile!

Si avem poze noi!
Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Felicitari !!!
Ce baiat mare are mama!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

quote:
Originally posted by aissa

Gata si pozele de azi. Le puteti vedea aici

Doua fetite absolut minunate! Sa va traiasca!
Pufy, felicitari! Abia asteptam sa se rezolve problema cu netul si sa ne scrii mai multe despre Alessio!!!

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

salut,

Scumpe tare sunt piticile alea doua: Alexandra si Loreema. Si ce frumos se joaca ele in parc. Hai tu, Aissa, nu te mai stresa atata ca Alexuta ta e super bine dezvoltata la varsta ei din toate punctele de vedere. Doar ti-a zis si doctorul ca totul e super Ok in ceea ce o priveste. Si sunt ferm convinsa ca stie si ea lucruri sau face anumite lucruri pe care altii nu le fac. E un pui superb de om si o sa vezi tu ce fata desteapta are mama (cand va merge la scoala). In aceeasi ordine de idei, vreau sa spun ca Alma nu are pur si simplu chef sa mearga in 4 labe pt ca vrea sa mearga direct in picioare. Toata ziua vrea sa o tin de manute sa faca pasi si ii face nu oricum: foarte corect si mari, isi ridica genunchii si stie si cum sa urce treptele, atata ca ale noastre sunt cam inalte (ei ii vin cam pe la genunchi si nu mai reuseste sa puna piciorusul pe treapta urmatoare). Daca o pun in 4 labe urla de imi sparge timpanele. In schimb, noaptea se trezeste si o gasesc patruland in patut in 4 labe si urland ca ii trebuie cate ceva (de obicei apa). Asadar poate. Si ma intreaba lumea daca umbla in 4 labe si cand spun ca nu vrea, imi mai rad in fata (ca parca eu nu am ce face decat sa inventez). Dar cand se apuca Alma de facut pasi le ingheata zambetul pe fata. Eu le zic tututor si asa si simt ca ma doare drept undeva ce si cum fac alti copii in comparatie cu Alma pt ca stiu sigur ca Alma face destule chestii pt varsta ei, chiar mult mai mult decat altii. Si, la urma urmei, si eu m-am apucat direct sa umblu in 2 picioare si sa fug, sarind peste mersul in 4 labe ca nu imi placea.Cam haotica postarea, dar sper sa se inteleaga ce am vrut sa spun.
Fetele care mi-au cerut dieta pe PM, sorry ca nu am trimis-o inca din lipsa de timp si pe motiv de cap in nori. Dar promit sa caut hartiuta si sa o traduc asap si sa o trimit.
Fug la cratita ca trebuie sa papam cel tarziu la 18, pt ca apoi mergem iar in vizita. Pupici si numai bine,

Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit

Alma, sufletel mic si iubit -noi
Alma, sufletel mic si iubit-si mai noi
cele mai noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Pufy, felicitari pentru bazucul mergator. Si eu vreau sa iti rezolvi problema cu netul sa ne "vorbim" si chiar sa te vad mai des.

Fetelor, zau ca nu vreau sa fiu (iar) inteleasa gresit. Era doar o constatare, am zis complexat la modul bun, am vrut doar sa va zic ca Loreema e intr-adevar un copil deosebit, foarte avansata, foarte desteapta. Asa cum mi-a zis si dr., Alexandra e bine, nu e intarziata, e doar un copil prematur care e in proces de recuperare. Nu sunt stresata, speriata......o sa vina toate la timpul lor.
Vazand-o pe fetita Ramonei am avut asa o senzatie ca nici vorba sa fie de aceeasi varsta. E superba, Ramona are cu ce se lauda.

Iar tu Ramona esti o draguta numind aia ce facea Alexandra mers. E doar la inceput.....abia a invatat sa indoaie genunchii. Ea in 4 labe se simte bine, si oricum as pune-o eu, in secunda urmatoare ea si-a luat pozitia. Nu a descoperit insa si ce sa faca in pozitia aia, ca dupa ce ajunge acolo si misca eventual un picior, in momentul urmator sta in cap......greu cu mersul asta domne....
Si cand te gandesti ca, in sofat e mai greu sa dai cu spatele...numai la asta ma gandesc cand vad ce viteza are in spate. Si stiti cum mai are viteza Alex? Stand pe spate, ridica picioarele si se impinge "in sus" in pat. Diverse metode de tarare....ce sa le faci. Toti invata mai repede sau mai tarizu.

Herra, ce mai fac bubitele? La noi se mai atenueaza, am tot dat cu Bepanten si par sa nu mai fie asa rosii.
Va pup, mergem sa facem un dus ca e toata lipicioasa.

Mergi la inceput

Fetele...sunt un pic suparici.
Eu am luat cana aia de la Bfree dar nu prea am folosit-o pentru ca Alexandra nu recunostea tetina respectiva ca ar fi de supt si doar se juca cu ea. Acum, pentru ca am vrut sa ii mai dau suc de portocale si pentru ca oricat as filtra tot trece pulpa si se infunda tetina, am zis sa mai incerc o data cana aia. Asa ca ieri am scos-o din dulap si....inauntru era verde (a mea e portocalie la origine). Plus ca pute ingrozitor . Nu stiu ce s-a intamplat, de regula le las sa se usuce bine. Si chiar daca nu s-ar fi uscat, sigur nu era pusa in dulap nespalata asa ca de ce Dumnezeu s-a intamplat asta de la apa? Am spalat ieri toate componentele, dar la tetina desi am frecat cu periuta aia speciala tot nu s-au luat petele verzi. Si, desi sunt spalate de ieri si lasate la aer tot put. Asa ca mi-am luat gandul sa le mai pot folosi, mai ales ca insistand cu periuta am vazut ca a crapat putin tetina adica undeva unde e taiata ea din fabrica in Y s-a dus mai departe taietura.... Sunt eu tampita sau nu e chiar ok sa se intample asta??? Si o groaza de bani...
Un efect bun tot a avut intamplarea pentru ca am incercat sa ii dau suc cu tetina in X, aia ordinara de silicon si surpriza mi-a baut to, asa ca puneti la colt o mama nebuna care a zis pana acum ca nu bea fata suc de portocale cand de fapt bietul copil se plictisea sa traga degeaba.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

aissa, ia nu te mai stresa tu atata si nu mai compara copilasii intre ei! Ca daca ar fi sa o luam asa...atunci si eu ar trebui sa fiu complexata ca Alesio a lui Pufy e mai mare si mai grasun ca al meu, ba ca uite ne-a dat vestea ca merge singurel felicitari!!!... si e mult mai mic ca al meu...si e normal sa fie mai mare ca e diferit, e alt copil deci fiecare copilas e in felul lui aparte si fiecare la randul lui va face tot mai multe nazdravenii si ne vor surprinde tot mai mult cu noutati!
Am vazut pozele voastre si am vazut doua fete cucuiete dragutze si fericite, sanatoase si asta conteaza cel mai mult!

noi am ajuns cu bine de la tara, am rabdat un ceas jumate in masina incinsa de caldura, dar am avut norocul ca Stefan a adormit imediat, si sa trezit in curte.I-am lipit pe geamul de la usa lui si in spate cartonul care se pune in fata pe parbriz (cu scoch) dar a fost Ok pentru ca nu a batut soarele direct pe el.Necazul a fost ca a dormit doar atat, in masina, de la 12-13.30 si acum e rupt de somn, imediat o sa-si bea lapticul si sper sa adoarma linistit pentru ca e frant de oboseala.

cat despre meniul lui Stefan, si eu ca aissa, nu prea am variat multe, inainte gateam mai multe specialitati, dar am observat ca Stefan a inceput sa prefere cam aceeasi papica, daca variam prea mult nu mai manca, asa ca eu deocamdata fac pireul de legume, sau mai bine zis supica de legume, cu ;legumele intregi fierte impreuna cu carnea care in prealabil da un clocot singura in alta oala.Dar maine vreau sa-i gatesc o ciorba de ardei umpluti doar ca in loc de carnea tocata de porc sa incerc o combinatie cu pui si vita sau doar una din ele...ma mai gandesc.Dar am sa pun ca si la o ciorba obijnuita, ceapa, ardei, cimbru, frunza de leustean, telina...si ce-o mai fi, cu putina sare si binenteles fara piper.Sa vedem daca o sa am succes, mai ales ca va trebui sa toc eu carnea de pui

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

quote:
Originally posted by Mada

buna fetele am pus si eu niste poze mai noi, albumul 9,10 luni
o sa ma pun si unele mai recente
va pup si o duminica placuta

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

ce mare si frumoasa sa facut si Ilinca!

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos