Bebelusi de septembrie-octombrie 2004 (68)
Raspunsuri - Pagina 10
aissa spune:
Stii ce nu te-am intrebat la telefon...pana pe la cat stai tu? Eu ajung, sper, in jur de 7 jumate, ca la 6 jumate abia daca se scoala. Ne vedem acolo so vorbim.
ana_a spune:
salut fetelor!
Ramona, multumesc de raspuns.
Scriu in graba, e si foarte cald aici...mai devreme am fost la Stefan ca a inceput sa planga si era fleasca!Ud si pe par!Asa inca nu a fost de transpirat!E din ce in ce mai cald si greu facem fatza fara AC.Ne trebuie si noua unul macar in dormitor...dar...deocamdata nu sunt bani.
Am pus niste poze noi, cu distractia de azi a lui Stefan.Azi sa distrat si cu mami, la baitza si cu tati in gramada de nisip...ca mai devreme cu cateva zile ii spuneam Ramonei ca eu nu l-am lasat pe Stefan pe jos pe nicaieri...ei bine tati azi mi la trantit in nisip, pe iarba si prin toate cele pozele le puteti vedea de aici la baitza cu mami si de aici distractia cu tati si sa umplut copilul de nisip ....dar tare ia mai placut!si nu a bagat nimic in guritza ca tati mereu il atentiona cand il apuca vreo pofta
Imi este foarte groaza de drumul de maine....habar nu am cum va fi la intoarcere....in colo mergem de dimineatza pe la 7 si eu sper ca pe la 12 cel tarziu sa fim in masina spre casa.....
noapte buna la toata lumea!
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
loreema24 spune:
quote:
Originally posted by aissa
Stii ce nu te-am intrebat la telefon...pana pe la cat stai tu? Eu ajung, sper, in jur de 7 jumate, ca la 6 jumate abia daca se scoala. Ne vedem acolo so vorbim.Cristina si Alexandra (30.09.2004)Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God
Cristina - nu am ora fixa la care plec spre casa .Depinde de cum e afara.Vedem noi maine.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !
loreema24 spune:
quote:
Originally posted by ana_a
salut fetelor!
Am pus niste poze noi, cu distractia de azi a lui Stefan.Azi sa distrat si cu mami, la baitza si cu tati in gramada de nisip...ca mai devreme cu cateva zile ii spuneam Ramonei ca eu nu l-am lasat pe Stefan pe jos pe nicaieri...ei bine tati azi mi la trantit in nisip, pe iarba si prin toate cele pozele le puteti vedea de aici la baitza cu mami si de aici distractia cu tati si sa umplut copilul de nisip ....dar tare ia mai placut!si nu a bagat nimic in guritza ca tati mereu il atentiona cand il apuca vreo pofta
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
Vezi Ana ce mult se distreaza cand fac numai prostii?Cum sa nu ii lasam sa se murdareasca din cap pana in picioare cand sunt asa de fericiti!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !
Mada spune:
buna fetele am pus si eu niste poze mai noi, albumul 9,10 luni
o sa ma pun si unele mai recente
va pup si o duminica placuta
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
danina spune:
Salutare!
Noi suntem bine stam la racoare si doar privim la canicula de Bucuresti.
Daia e toata ziua in parculet mai bine zis in boscheti ca acolo ii place si la flori stramba din nas si imi arata unde sa o duc asa ca bunicii sunt topiti dupa ea cum se stramba.
Cerusem si eu un meniu de bb 9- 10 luni dar cum a fost ultimul mesaj din capitolul anterior nu prea s-a cetit asa ca refac cererea as vrea sa ii mai schimb cate ceva. Orice dati voi in decurs de o sapt.
Spun si eu cu intarzieri La Multi Ani piticilor de zilele trecute sa fie sanatosi,voiosi si la mers cu voi.
Danina Diana - strengarita familiei
PAULA - DIANA NOI
aissa spune:
Danina, eu nu prea am ce sa te sfatuiesc...pentru ca eu fac de regula acelasi meniu de legume amestecate (ca si Herra si cred ca si multe altele...) si variez carnea, respectiv galbenusul, adica 2 zile pui, 2 vita, apoi ou. I-am mai facut cateodata dovlecel sau brocoli la cuptor cu smantana si ou dar nu s-a dat in vant (brocoli i-a placut mai mult). Mazare i-am dat o singura data, spanac de vreo 3-4 ori. In rest alta mancare nu i-am dat. Alte fete sunt mai experte, eu inca stau asa...pe ce vad ca papa. Vreau cat de curand sa incep si eu sa ii fac mancare ca pentru noi, dar fara prajeala si sare. O sa incep cu supa de pui facuta asa cum o fac pentru noi sa vad daca ii place.
Fetelor am reusit azi sa ma intalnesc cu Ramona, bine, ea era de 2 ore in parc cand am ajuns si noi.... Vreau sa va spun ca Loreema m-a complexat total, e foarte bine dezvoltata, mult inaintea Alexandrei mele cel putin. E o scumpa, sa o vedeti cum raspunde cand o intreaba "vrei lapte?" si ea zice "da!". Imi venea sa o pap toata ce scumpa era. Abia astept sa fie si piticotul meu asa. A, si merge singura in ham, papa la fel singurica laptic si a reusit sa o invete si pe Alex sa pape singura biscuite , de avea si in pampers cand am ajuns acasa As vrea sa ne vedem mai multe, dar din pacate stau departe de voi toate, mie IOR mi-e foarte peste mana, iar voua Carol la fel. Poate reusim la Babyexpo in toamna sa ne vedem mai multe.
Acum se incarca pozele, cand e gata va pun si link-ul catre album. Ramona, daca ai vreo chestie sa nu fie publice pozele imi spui sa le sterg, da?
aissa spune:
Gata si pozele de azi. Le puteti vedea aici
LiliaToma spune:
DANINA, vezi ca a deschis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54069" target="_blank">aici Mina subiect care cred ca te interseaza si pe tine si astept cit mai multe mamici sa dea pe acolo( si daca tot am zis acus intru si eu sa spun ce meniu papa Amelia)
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
LiliaToma spune:
CRISTINA, cum poti fi complexata cu asa mindrete de fata. Eu am savurat cu placere pozele voastre si as vrea si eu sa ne intilnim mai multe.
Iar Alexandra, pe cuvintul meu daca nu este copia voastra. seamana ft mult cu voi.
Nu mai zic de Loreema care se vede ca e mai inalta si da impresia ca ar fi ea sora mai mare, la cit de atenta se uita la ce face Alexandra.
Ma uitam la fetisoarele lor si ma gindeam cit conteaza acum chiar si diferenta de citeva saptamini, se vede ca Loreema are fetisoara mai aproape de copilas decit bebelus, este copil serios ce mai...
Ce pustietate pe aici azi, cred ca toata lumea a plecat la racoare, numai noi suportam caldura Bucurestiului :(
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)