Bebelusi de septembrie-octombrie 2004 (68)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

E clar ca ma afecteaza rau caldura asta!

La multi ani!!!

Alexia Stefania

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput

Mada - ce draguta e Ilinca si ce costumas avem!
Nici Alexia nu e mai prejos.
sa treaca degetelul!

aissa - Dupa ce am citit mesajul tau m-am dus sa verific si eu canita BFree. Si e la felsi a mea.
Nici eu nu am mai folosit-o de mult pt ca ii pun portocale in piureul de fructe.
Si DA ala e mers ,ceea ce face Ali.Asa mergea si fata mea la inceput.

Pt cei de la BFree n ]

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Ne-am intors de la tara... cred ca a fost ceva mai bine ca in Bucuresti... dar tot cald...
In schimb, Elena a fost cea mai fericita... s-a balacit azi toata ziua, intr-un "galean"... Sigur nu i-a mai fost cald...
Am descoperit si de ce nu mai manca prea bine in ultimul timp... tocmai i-au mai iesit 2 dinti, incisivii laterali de sus... deci 6 in total... Azi incercam sa ii fac poze la dintii de sus si intr-un final am reusit... Acasa m-am uitat la poze si am marit in zona respectiva... asa am descoperit ca pitica mea mai are 2 dinti...

Eliana si Elena – 23 octombrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Ramona daca si a ta e la fel inseamna ca e ceva in neregula cu canile astea. Ca eu am o multime de biberoane pe care le folosesc rar dar nu au nimic si au stat in acelasi dulap cu cana asta. Ce ma enervez ca atat am asteptat-o.....
Elyanne, felicitari pentru noii dintisori, mai ales ca au iesit asa pe neasteptate.

Eu nu mai stiu ce sa fac, de 3 ore stau cu fata in brate, si pe caldura asta suntem fleasca. Am facut 5 dusuri si tot uda sunt. Nu stiu ce are, o fi caldura, o fi altceva...nu vrea decat in brate si plimbata altfel plange de ti se rupe sufletul, se si ineaca (repet, copilul asta nu a plans pana acum cateva zile, deci in toata viata ei, cat plange acum) asa ca i-am administrat 2,5 ml Calpol poate s-o linisti si ea. Cred ca nu a mai fost treaza la ora asta niciodata.....

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by elyanne

Ne-am intors de la tara... cred ca a fost ceva mai bine ca in Bucuresti... dar tot cald...
In schimb, Elena a fost cea mai fericita... s-a balacit azi toata ziua, intr-un "galean"... Sigur nu i-a mai fost cald...
Am descoperit si de ce nu mai manca prea bine in ultimul timp... tocmai i-au mai iesit 2 dinti, incisivii laterali de sus... deci 6 in total... Azi incercam sa ii fac poze la dintii de sus si intr-un final am reusit... Acasa m-am uitat la poze si am marit in zona respectiva... asa am descoperit ca pitica mea mai are 2 dinti...

Felicitari!!!
Frumos mod de a descoperii!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aissa

Eu nu mai stiu ce sa fac, de 3 ore stau cu fata in brate, si pe caldura asta suntem fleasca. Am facut 5 dusuri si tot uda sunt. Nu stiu ce are, o fi caldura, o fi altceva...nu vrea decat in brate si plimbata altfel plange de ti se rupe sufletul, se si ineaca (repet, copilul asta nu a plans pana acum cateva zile, deci in toata viata ei, cat plange acum) asa ca i-am administrat 2,5 ml Calpol poate s-o linisti si ea. Cred ca nu a mai fost treaza la ora asta niciodata.....

Nu vrem sa panga Ali

..........Sa treaca repede si sa faca nani.

P.S. Asta nu a invatat de la Loreema!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Sssssssssssttttttt! A adormit, Doamne ajuta!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aissa

Sssssssssssttttttt! A adormit, Doamne ajuta!

Punct ochit,punct lovit!
Se trage de la nostri!
Somn dulce si linistit tuturor!
Noapte buna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Ce de poze... am avut ce viziona!

M-am uitat la pozele cu Alexandra si Loreema... Cred ca a fost foarte frumos in parc... Cat despre ce zicea Aissa cu intalnire... eu chiar ca nu prea am cum sa ajung... mai ales pe cladurile astea.

Apoi am vazut si pozele cu Ilinca si Alexia (Mcm)... de cand n-am mai vazut poze cu Ilinca... mi se pare ca a crescut mult...

Si bine-nteles pozele cu Stefan... care vad ca are treburi importante...

Cred ca n-am uitat pe nimeni...

Hai ca am pus si eu poze de la tara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

salut

Pfuuuui, Eliana, felicitari micutei!!! La fel am descoperit si eu ultimii dinti ai lu vizigotu, cand ne-am intors de la munte si m-am uitat accindental in gura dumnealui, iesisera de multisor... Am vizionat pozele, ce radea Elena,sa n-o recunosc ....
Aissa, Ramona, si eu am cani de la Bfree si nu au fost probleme... drept ca nu le-am tinut deloc nefolosite.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

Mergi la inceput