Ingineri, fosti, viitori..:)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns linusa spune:

Fetelor, tin sa va anunt ca si in viitor raman inginera: am primit o oferta de la o firma f.f. cunoscuta si cotata! Interviurile au durat in total 4 luni, destul de nasoale, dar le-am trecut cu bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Iinusa,da stiu ca ai fost ocupata in astea lunile astea. Eu cred ca ma lasam pagubasa in 4 luni. Felicitari ptr. reusita.
Da vad ca nu prea se inghesuie lumea sa scrie pe aici!!! S-au terminat inginerii!!, sau e o meserie chiar asa de urata?

MG

Mergi la inceput

scuze
corectura: fara 1 astea

MG

Mergi la inceput

monagan bine ai venit! Sa inteleg ca ai terminat constructii la Cluj? Pe Daicovici? Parca facultatile noastre erau vis-a-vis.
Unde lucrezi acum? Dupa semnatura, presupun ca undeva in Cluj.

In ceea ce priveste inteviurile mele, am avut cam 2-3 discutii pe luna cu ei si de fiecare data asteptam 1-2 saptamani sa se intalneasca si sa decida daca ma calific in faza urmatoare. In total interviurile tehnice au fost 8 ore: 8 ingineri, 1 ora/ pe inginer. Intre timp cautam si la alte firme, deci nu am stat numai dupa ei.

Mergi la inceput

Exact,Iinusa am terminat la Cluj.Cursurile le faceam si pe Daicovici si pe Gh. Baritiu.
Pot sa spun ca alta meserie inca nu am avut.Am lucrat si in executie pe santier , dar de cativa ani buni la birou cu calc. in fata, ca de atunci imi trebuie si ochelari (tehnic, marketing,etc).
Ah....n-am fost niciodata la nici un interviu, dar cred ca si daca ar fi nevoie as avea la emotii....mama, mama.

MG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

felicitari linusa!!!!!
in sfirsit mai auzim si oarece vesti bune din tagma inginerilor.
asteptam continuarea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monagan
dar de cativa ani buni la birou cu calc. in fata, ca de atunci imi trebuie si ochelari (tehnic, marketing,etc).

Ochelari spui? Baga-mi-as picioarele ca mie imi tot cresc dioptriile. Scuza-ti limbajul, dar's nervoasa! Am incercat exercitii cu ochii, uitat in departare, m-am mutat intr-un birou spre nord, lucrez mai mult in mod txt si nimic. Imi schimb ochelarii in fiecare an. Fetelor, dati-mi ceva sfaturi ca in ritmul asta ajung chioara rau de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

multi morcovi si ochelari de protectie la calculator, asta-i secretul

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

inginer chimist, am practicat meseria tangential-la Agentia de Protectia Mediului. Adica avea mai mult cu protejarea mediului decat cu chimia, dar eram pe post de inginer chimist. Asta 5 ani, dupa care m-am reorientat spre industria confectiilor, unde lucrez si acum...de 7 ani adica. Si imi place!

gabibarta, eu tot TSO, tot la Cj. In ce an ai terminat?

Mihaela si fetele mele

Silvia la 2 ani

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

nazdravanii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabibarta

multi morcovi si ochelari de protectie la calculator, asta-i secretul

Ochelari de protectie eu sau calculatorul?
Acuma serios, ce fel de ochelari de protectie? Eu am niste lentile anti-reflectorizante, cu filtrari de ceva raze, relativi subtiri ca am si strabism.

Mergi la inceput