Mamici de septembrie-octombrie 2005 (56)
Raspunsuri - Pagina 8
jadi spune:
Eu am avut o stare super ciudata astazi, fara chef de nimic.
Ma gindesc ca asa ca o mama responsabila ce ar trebui sa fiu, ca trebuie sa fac mincare miine dar cu ce? Frigi e gol golut, am niste aer curat in congelator ca abia am facut curatenie si a aruncat tot ce nu imi aduceam aminte ce cauta acolo, adica chiar tot!
Asta ar presupune un drum de alimentare frigi si conge dar nu imi vine sa ies afara din casa pe caldurile astea.
Plus ca la Cora cred ca e omor asta seara si mai mare omorul miine dimineata, ar merge cu carrf dar e lung drumul pina in Colentina si apoi ia o pauzati-s posmagii?
Lenea cred ca ma caracterizeaza in acest weekend in care as vrea sa stau numai in pat si eventual niscavai sclavi sa se invirta in jurul meu cu mincare, fructe si apa.
Jadi
29++
iaca_poze
codruta_grg spune:
Oana, am vazut ca ti-ai imbogatit camera la bebe. Sunt foarte frumoase lucrusoarele si vad ca ai luat deja si "ustensilele" de care vom avea nevoie.
Codruta &
35 saptamani
poze
oana0204 spune:
Nu Codruta, tot asa, nu am modificat nimic, nu am mai pus alte poze. Am sa pun in week-end dupa ce aranjez patutul cu lenjeria, am sa montez caruselul muzical si am sa mai pun din jucariile pe care le am pt bebe (un sac, achizitionat de sotul la masinutele de profil-este un fel de macara cu care agati jucaria si ti-o da ).
Oana D - saptamana 35
Foto
alinam spune:
Slaba miscare azi pe aici .....
Vad ca frigiderul e gol la toata lumea
ma gandeam ca numai eu sunt o puturoasa hehehehe, chiar ma gandeam sa ii zic sotului in drum spre casa sa ia niste pizza .....si bere rece ![]()
ancadm spune:
Foarte frumoase burtici! Multumim pentru poze! Cum e cu pepenele ala cu inghetata in el ca mi-ati facut pofta!!!
Vad ca deja va apucati sa puneti lenjeria pe patuturile copilasilor. Nu e cam devreme? Nu se prafuieste? Ne gindeam si noi ca ar cam trbui sa scoatem patutul Andreei de pe unde e depozitat si sa il instalam, dar asternutul nu cred ca il pun inca. Mai ales ca Andreea o sa vrea sa se suie in el. Ieri mi-am facut si eu vint si am spalat prima runda de hainute pentru puiul mic. Andreea s-a amuzat teribil cind a vazut ce micutze sunt toate.
Aseara puiul meu a facut niste tumbe de nu mai puteam sta deloc asezata. Nu stiu ce a avut, dar nu isi gasea deloc locul. Spre dimineatza a inceput sa impinga cu ceva micutz de tot in partea stinga a burtii. Se simtea asa de bine forma aceea micutza. Cred ca era piciorutzul ca nu cred ca are atita fortza in minutze. Sotul meu i-a zis ca abia il asteapta sa iasa afara ca sa il alinieze cu Andreea, cu fundul in sus, si sa ii "inghesuie" si el pe ei un pic.
Miine Andreea are mare petrecere la piscina. Abia asteapta! Asa ca o sa trebuiasca sa imi petrec vreo 2 ore pe linga piscina si sa ma uit cu pofta cum toti pustii se balacesc si eu nu pot
. Mamica sarbatoritului zicea ca toti parintii care vor sunt invitati sa intre in apa cu odraslele, dar nu cred ca vrea cineva sa ma vada pe mine pe acolo in costum de baie...
Anca 31+
Carmi spune:
Miflore, felicitari pentru echografie !
Azi nu mai sunteti vorbarete....
Weekend placut tuturor !
Carmi 28 si bebe Fabiano
cge spune:
Irina, modifica te rog la poze.
Ca ma cheama tot '?'.![]()
Si mie imi pare rau ca nu am cunostinta, insa eu te stiam dupa pozele de nasa![]()
Cristina, 31+
b_irina_c spune:
Gata. Acum cred ca e bine... Sper ca le-am modificat pe toate.
Numai astia de "la mama" sunt de vina ca nu au fost in stare sa faca o masa de 15, mai ales ca staiu ca vom fi 30
.
Si mie tare mi-e ca la o adoua intalnire nu voi mai putea ajunge, ca voi fi prea
sau depinde de bb (poate se va grabi...)
Ma duc sa-mi fac o mamaliguta cu branza si smantana ca nici eu nu am nimic in frigider
.
Noroc ca la mine face sotul piata... eu doar le gatesc dupa...
Irina 35 si 
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos
mysweetest spune:
Frumoase poze si
!
Fetelor voua v-a zis medicul cum sta bebe? Eu simt mereu piciorusele in dreapta mai ales daca ma culc pe partea aceea dar in stanga e ceva mare si rotund..eu zic ca e fundul iar sotul zice ca e capul...Sa fie cu fundul asa mare
?
Marlena &
Alexandra Maria ..35 saptamani
poze.
codruta_grg spune:
Oana, parca data trecuta cand m-am uitat la pozele tale, nu erau si cele cu sertarele deschise. Poate nu le-am remarcat eu atunci.
Marlena, asa sta si la mine dar e pe partea stanga ce simt eu. La fel se ridica si la mine, parca e fundicul. Dar doctorul a zis ca sunt picioarele. Dar sa stii ca difera, uneori e mai mare unflatura, iar alteori e mica, asa ca un calcai de bebe.
Codruta &
35 saptamani
poze