Mamici de septembrie-octombrie 2005 (56)
Raspunsuri - Pagina 7
Ioana75 spune:
miflore, felicitari pentru masuratorile lui bb
! Ma bucur ca sinteti bine
.
Marlena, eu dau drumul la "Crivat" in birou, deci nu simt caldura deloc. In masina, iar, Crivat. Doar acasa nu am AC, dar parca vad ca o sa ne punem saptaminile urmatoare (asta daca nu da bruma in august, cum am citit pe net
).
kid, distractie placuta in weekend! Du-ti rudele la "La Mama", ca sa nu te spetesti tu gatind
.
Eu vreau sa merg la citeva biserici miine, sa vad cit e taxa si cit de aglomerate sint. Poate trebuie rezervare cu luni de zile inainte, ca la nunta
.
Ioana
b_irina_c spune:
,
Am pus numele la poze. Sper rusinea mea a fost o
care a venit mai tarziu si cu care nu am apucat sa fac cunostinta.

Si mai sper ca in rest am retinut bine... E destul de greu sa retii de-odata mai bine de 10 figuri noi asa ca inca odata 

daca v-am incurcat.
Felicitari Miflore pt echo...
Pupici si sa ma corectati unde am gresit la poze.
Irina 35 si 
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos
b_irina_c spune:
banuiam eu.. dar nu eram sigura
. Acum modific... Daca nu lesin de cald intre timp...
Cred ca ma mut in cada
.
Irina 35 si 
b_irina_c spune:
Nu pot sa modific acum
. Nu merge yahoo photos...
Promit ca modific cu prima ocazie
Irina 35 si 
jadi spune:
Foarte bine , nu o mai modifica las-o cu ? ca nu a venit sa se prezinte la masa la noi si nici nu a stat de vorba cu noi, hehe.
Jadi
29++
iaca_poze
sofia_misicu spune:
Se pare ca fetele care s-au intalnit ieri au epuizat toate subiectele de conversatie iar acum s-a lasat o liniste monumentala pe forum.
Mor de ciuda cand va vad cum intrati pe capete in concediu iar eu o sa stau pe baricade pana nasc ca sa indeplinesc cele 10 luni de contributie la bampirul care suge sangele poporului: statul.
Oricum, concediu placut si sa va linistiti si voi fetelor ca sa nu iasa copilul STRESSSSSSSSAT, ca al meu.
Apropo de stresat: astazi avem concert pe aici: basi, tencuiala cazuta, politia care vine cu reclamatii si....fi-mea care da din picioare ca apucata. Ce e mai amuzant e ca nu da intr-un singur loc; ca si cum ar dansa...La noapte o pun langa boxa si sa vedem ce mai zice! Asta ca tot ma plangeam eu acum cateva zile de lenea ei! Prefer totusi suturile acestea.
Sofia si Irina houseritza!
oana0204 spune:
Buna fetelor, vazut pozici, placut mult la fete, bucurat ca simtit bine la voi. 
Ieri am fost o vrednicuta. Am spalat hainutele bebelusului acum stau insirate in sufragerie, asteapta sa ma duc sa le pun laloc. Sa astepte ca si eu am stat azi-noapte dupa ele pana pe la 2. Acum daca le-am luat la purecat, am realizat ca imi mai lipsesc niste chestiute pe care sper sa mai apuc sa le achizitionez. Stau prost la capitolul body-uri cu manecuta scurta, adica am numai pentru 0-3 luni si alea Small- sunt f mici, nici daca le poarta cred ca ii ajung numai o saptamana. Am spalat si lenjeria, azi o pun in patut, catinel-catinel ma pregatesc de venirea lui bebe.
Tot de azi incep sa beau ceai se frunze de zmeura, usureaza travaliul, dar nu il grabeste.
Un week-end minunat va doresc, daca se poate fara canicula.
PS: Fetelor va vad destul de firave. Cand v-o fi mai greu si ziceti ca nu mai puteti, ganditi-va ca se poate si mai rau, adika je.. dupa ce ca am o burta cat casa poporului, mai am si 25 kg in plus. O sa va simtiti atunci mult mai bine, ma risc eu si bebe sa sughitam sa ne dam cu capul de pereti
.
Oana D - saptamana 35
Foto
codruta_grg spune:
Frumos la intalneala.... mmmhhh si am vazut acolo pepene cu inghetata. Bun!!!! Am mancat si eu o data din asta in Bucuresti, la Casa Doina, dar dupa ce l-am terminat, aratam de parca l-am ingitit cu totul nu ca l-as fi mestecat. De atunci imi fac si eu acasa....e tare bun si racoritor...
Eu am 35 saptamani si 4 zile, dar ma semnez tot cu 35 saptamani, pana se termina cele 7 zile, nu asa se calculeaza?
Oana, chiar ca ai fost vrednica. Si eu am spalat pana acum 2 masini de hainute, dar mai am lengeria de pat, paturicile si suportul pt accesorii, si chestia aia din carucior, care se da jos. Si pe caldura asta..... phuuu nu prea ma trage sa le spal..
Marlena, eu las ventilatorul sa ma "adie", de vreo 2 ori pe zi ma bag la dus.... si e bine. Important e sa nu iesim din casa.
Week-end placut fetelor care nu intra la sfarsit de saptamana.... de fapt la toate!!!
Codruta &
35 saptamani
poze