Mamici de septembrie-octombrie 2005 (56)
Raspunsuri - Pagina 13

mysweetest spune:
Referitor la concediul de crestere a copilului pana la 2 ani gasiti forma finala aici: http://www3.ziare.ro/articol.php/1122872819 - 8.000.000 lei pentru mamele salariate, 2.000.000 lei pentru cele care n-au plătit asigurările, 3.000.000 lei pentru cele care nu vor concediu si
Din 2006, indemnizațiile pentru creșterea copilului vor fi acordate pe baza cererilor depuse la primării, iar banii vor fi virați prin intermediul direcțiilor de muncă.
De asemenea, va fi eliminată "discriminarea gemenilor".Din 2006, indemnizația se va acorda copiilor și nu mamelor.
Marlena & Alexandra Maria ..saptamana 36
poze.

mary ilie spune:
fetelor la mine in casa sunt 34 grade si daca va spun ca pana acum am calcat rufe....ca nu se mai putea, nu mai avea sotul camasi, ca la ritmul in care ne schimbam acum....bine ca le-am terminat!
Noi in weekend am umblat prin supermarket-uri, ca sa fugim de caldura. am fost prin cora, prin bricostore si metro, unde merge AC la greu si asa as fi dormit in racoarea aia din bricostore....bine, s-a lasat cu niste cheltuieli, dar asta e...In cora era plin de sambata seara, am numarat vreo 12. ce m-a enervat foarte tare este faptul ca astia au o groaza de case speciale de
dar ca sa ajungi in fata trebuie sa te certi cu lumea care sta la coada, ca nu prea iti da nimeni voie in fata. mai bine faceau o singura casa speciala, dar sa fie numai de
si atat!
azi merg si eu la dr. sa vedem ce mai face bebe! Si la mine a sughitat bebe, de vreo 2 ori l-am simtit.
DE azi suntem in saptamana 32
mary

Ioana75 spune:
Multumim Marlena.
Voi ati vazut ce scrie la sfirsitul articolului:
"Dupa calculele Casei Nationale de Pensii, efortul suplimentar pentru 2006 va fi de circa 8.000 de miliarde de lei. In cazul in care Finantele nu vor aloca aceasta suma de la bugetul de stat, legea va aparea in forma prezentata mai sus, dar plata efectiva va fi esalonata."
Adica cum esalonata? Jumatate din mamici in primul an si jumatate in al doilea???
Ioana

Ioana75 spune:
mary, eu intru foarte usor prima la casa de . Ma duc glontz la casiera (intru prin spatele ei), ii arat burta si o intreb daca pot sa ma bag in fata. Evudent ca ea zice "da, e casa prioritara, poftiti"
. Si atunci il strig pe sot cu cosul si ma infing in fata. A fost un tip care a comentat, dar i-am aratat ca e casa prioritara si a tacut milc.
Dar cel mai mult imi place sa profit la cora de locurile de parcare pentru , care sint fix linga intrare
.
Ioana

bonaparte spune:
Salutare!
Am intrat si eu sa va vad trase in poze (era sa zic prin inel ). Sunteti foarte frumoase si burtoase! Imi pare rau ca n-am venit si eu la intalnire, dar, din pacate, ma lupt cu o bronsita destul de nasoala si m-am gandit ca nu e cazul sa-mi imprastii virusii printre voi.
si eu am fugit la munte in we, cica sa ma racoresc... erau doar vreo 33 grd, dar la umbra parca mai suportabil decat in Bucuresti. cel mai bine ramane tot in casa la aer conditionat, cu toata tusea pe care o am ...
kid, esti cam aventuroasa..., la 38s.... acum doua we-uri am intalnit la mare o tipa, avea 38s si nici un stres. duminica urma sa se intoarca acasa, iar luni a nascut. norocoasa, zic. eu intentionez sa-mi mai plimb burta in august, dupa care ma asez la casa mea. adica imi iau frumusel concediu prenatal si ma plimb pe distante mai scurte, pe o raza de maxim 50 km de spital
sincer, am emotii pentru cele care va apropiati de termen. mi se face pielea de gaina, cand va aud cu 2,3 saptamani pana nasteti
ioana, 31 cred (m-a zapacit caldura)

jadi spune:
Caldura mare neicushorule!
Am muncit pina acum dar acum gata , ne pregatim sa mergem la control ca intra doamna doctor in concediu.
La cora ieri seara nu erau locuri de parcare, toti magarii parcasera pe locurile speciale si nici nu se sinchiseau de acest lucru.
Pe miine,
Jadi
30 fix
iaca_poze

codruta_grg spune:
Mie mi se pare oricum o aberatie.
Mai mare aberatie e asta: "2.000.000 lei pentru cele care n-au plătit asigurările" Pai mamicile trebuie sa le plateasca, sau firma????????????????? Cu ce is de vina eu, ca firma nu mi-a platit in ultimul an asigurarile. Asta e aberatia, firma nu plateste si au de tras angajatii.
Codruta & 36 saptamani
poze

miflore spune:
Buna ziua burticilor!
Am revenit si eu printre voi! Vineri n-am apucat sa scriu decat ca mi-a iesit bine ecografia, am fost intr-o agitatie continua!Multumesc Ioana, Tonnia, Irina, Carmi pentru felicitari!
Va dati seama, sunt tare bucuroasa si mandra foc! M-a suparat ca doctorul de la eco nu mi-a dat poza cu fatza bebelinei, a incercat s-o prinda de 3 ori la fotograf si ea statea cu o manutza pe cap si una in gura; dar a doua oara cand a incercat se vedea chiar bine dar n-a vrut sa-mi dea si mie o poza...oricum am caseta, si acolo se vede totul f. bine - sper - inca nu m-am uitat la ea pt. ca n-am video, am unul stricat si trebuie sa fac rost de unul bun - eu sunt patita, data trecuta cand am fost cu caseta la eco morfologica, mi-au dat acasa frumusel caseta si cand sa ma uit pe ea era goala!!! Am sunat si mi-au zis ca se mai intampla si ca ei nu pastreaza copii...sper ca de data asta sa fie totul in regula!!! Aaa si bebelina mai statea cu gura deschisa si inghitea de zor si facea pipi la mine in burta! De, exercitii pentru cand o fi pe-afara!
Si tot vineri am fost si la ginecolog si iar m-a pus pe masa aceea nesuferita; colul meu e inchis (stiti ca eu aveam problema asta, cand inchis, cand deschis) si are 28mm (de la 24!)
Tare frumos la intalneala fetelor, dar cam scurt! Si se pare ca nu mai putem manca ca-n vremile de altadata...
Cand ne mai intalnim?
Mihaela 31++

kristinutza spune:
insanatosire grabnica, bonaparte!
io nu-mi faceam griji de tine ca n-ai mai scris de mult, presupuneam ca esti pe alte meleaguri , ca la ultima intalneala parca aveai un plan de
.
cristina 31+