Mamici de septembrie-octombrie 2005 (56)
Raspunsuri - Pagina 12

karmenutza spune:
'Neata, graselor!
Caldura mare! La mine acasa de obicei este foarte racoare si umbra. Dar acumaaaa...s-aterminat cu boieria. Am dat drumul la ventilator (pe care il avem de 2 ani si sotul voia sa-l arunce). Bine ca nu l-am lasat! Un ventilator maaare care se invarte.
Sambata am fugit de acasa, la munte. Am plecat la Balea Lac, pentru ca vazusem la TV ca e zapada. Am plecat pe la 12.30 de acasa si am facut o ora pana sa iesim din Bucuresti, pe autostrada spre Pitesti. Am ajuns la Balea, ne-am batut cu zapada, am mancat acolo si apoi am coborat inspre Fagaras si ne-am intors acasa. Am ajuns pe la 2 noaptea. Ieri, in Bucuresti, pe caldura!
M-am simtit foarte bine zilele astea, fara dureri de burta, fara nimic. Sa vedem azi pe unde ma mai ascund .

nanadana spune:
pupici la toate mamicile
vam admirat si ce bine va sta cu butica toate frumoase
Oana frumoasa camera
fetelor va inteleg cu caldura ca si aici a fost cam la fel ,dar de o saptamina super nu trec 20° si saptamina asta o sa fie la fel
dana 31

Ioana75 spune:
oana, ce camera fumoaaaasaaaa.
romana, si eu sint curioasa care din noi naste prima. Eu cred ca mai avem doar 2-3 saptamini de asteptat pina spargem gheata.
Ioana

kristinutza spune:
am intrat in concediu!!! sau, ma rog, cum sa va explic? eu am doua job-uri. de la unul dintre ele mi-am luat concediu de astazi, iar la celalalt mai merg si luna august, ca am nevoie de bani. dar am scapat de slujba la care mergeam si sambata si duminica cate 12 ore si care ma termina psihic din cauza de sef tampit.
in continuare sunt cu santierul in casa, asa ca nu simt deocamdata ca sunt libera si linistita...
de caldura banuiesc ca nu trebuie sa descriu bucuria care ma cuprinde de fiecare data cand imi dau seama ca nu ma mai suport transpirata in continuu. macar daca era ok in casa, mai faceam cate un dus din cand in cand... dar asa, doua dusuri pe zi... (aventura printre saci de adeziv, placi de faianta sparte etc etc).
deh, fiecare se distreaza cum poate...
cristina 31+

jadi spune:
Eu am domnit-o in weekend, Ac-ul pe 22 de grade si nu m-am miscat din casa decit jumatate de ora pina la cumnata unde am facut o sauna incredibila.
Sotul tot vroia ba la terasa ba la piscina si i-am spus ca eu nu ies pe caldurile astea ca sa am pe unde lesina.
Alea Alea
Jadi
30 fix
iaca_poze

jadi spune:
Am uitat, de astazi sint in prenatal , taman fusei la medicul de familie si am mai intrebat inca o data de la cite saptamini pot sa intru si mi-a zis ca de la 30 fix... acum sa vedem cit o sa mai vin pe la servici,
Deniss
iaca_poze

kid2003 spune:
Neatza burtici! Ce va mai plangeti de caldura...adevarul e ca mori, nu alta.
Nu, nu am dus rudele la Mama, le-am facut gratar in curte (vorba vine, de fapt barbatii au facut sauna langa gratar, am incercat sa mancam afara pana la urma ne-am mutat (cu miros cu tot) in casa, la racoare. Nu am putut sa inchid aparatul de AC deloc in weekendul asta, nici macar peste noapte. Pisica murea de cald si asa, statea ca o broasca, cu picioarele din spate intinse, pe gresia din bucatarie, i se parea mai racoare.
Am primit niste lucrusoare dulci-dulci pentru bebelina, body-uri de newborn (merg doar pana la 5 kg deci nu cred ca le va purta prea mult), landoul pentru carucior (asta a venit mai demult). M-am uitat prostita la ele, nu ma puteam dezlipi. Camera ei nu e gata si nici nu va fi, pana nu terminam cu musafirii din strainataturi (ultima serie vine la sfarsitul lui august).
Ce ziceti de ultima plecare? Eu am de gand sa mai plec, mai ales ca in sept am concediu (in sfarsit). M-am rugat de al meu barbat sa ma duca la Cerbul de Aur (23-25 septembrie). O sa fiu in saptamana 38, credeti ca exagerez? Vine Joe Cocker si tare as vrea sa merg. In plus, al meu trebuie sa fie acolo ca de asta se ocupa (muzica, chestii). Cum sa stau eu acasa singura, cu frica in san ca nasc fara el? Mai bine la Brasov si daca ma apuca...gonim spre Bucuresti (dar poate o conving pe Alexandra sa astepte pana in sapt 39). Tati zice ca sunt nebuna, dar nu se opune categoric. Mi-e teama ca atunci, la sf. lui septembrie, va renunta sa bage balena in masina, mi-e tare teama ca balena va ramane acasa cu parintii si bunicii...

mysweetest spune:
Frumoasa camera Oana! Ma bucur ca nu am avut nici o nastere prematura in luna iulie...peste vreo 2 saptamani cred ca incep sa apara insa...sa vedem cine e prima.
Kg am +12,5 desi burtoiul creste in continuare si devine din ce in ce mai greu.
Marlena & Alexandra Maria ..saptamana 36
poze.

Ioana75 spune:
Eu azi la 35 s am tot +14 kg si o burta de 105 cm. Serios, nu stiu cum de nu-mi crapa pielea de pe burta
. Bine ca n-am probleme cu
, eu am picioare si miini lungi, si chiar de mi s-ar dubla burta si tot mai ajung sa conduc
.
kid, sa stapiniti sanatosi toate lucrusoarele.
Ioana

mysweetest spune:
Ioana aproape te-am ajuns la circumferinta..am 103-104 cm iar zilele trecute ma ustura in zona buricului de simteam ca-mi crapa si m-am dat cu crema intensiv...acum mi-am revenit.
Marlena & Alexandra Maria ..saptamana 36
poze.