Mamici de septembrie-octombrie 2005 (56)
Raspunsuri - Pagina 14

miflore spune:
Irina, pune pozele si-n adresa noastra comuna de mail; sau pune-mi si mie in adresa mea de yahoo: miflorescu@yahoo.com! Multumesc frumos!
Cristina, concediu placut! Iti urez si eu cu toate ca tu esti deja pe plaja, cred! Dixtractie placuta!
Moki, cu sughitatul e treaba clara, si eu simt de vreo 2 saptamani, sunt reprize de cate 1-2-3 minute!
MySweetest, multumim pentru lege! Am auzit si eu ceva acum; ce de bani, oare ce voi face cu atatia?
Mihaela 31++

bonaparte spune:
multumesc mult, Cristina! cu leacurile astea babesti..., ma vindec cam greu. vacanta fuse si se duse . mai fug cate-un we la mare, munte. noroc ca Bucurestiul asta e bine plasat, caci mai mult de 3 ore nu mai pot sta in masina.
Ramona, eu te-am zarit intr-o poza. sa stii ca e greu sa treci neobservata in perioada asta

Ioana75 spune:
miflore, chiar vroiam sa te intreb daca bb seamana cu tine sau cu sotul.
Aia din emisiunea de pe National Geographic au zis ca doar 5% din bb-i se nasc la termen, si ca e aproape imposibil de prezis cind se va naste un bb.
Ioana

RalucaN spune:
Salut si eu grupul burticoaselor ! Uff, caldura mare!
Frumoase poze si frumoase fete cu burtici. Tare rau imi pare ca nu am ajuns. Insa eu vineri am plecat la mare, iar joi a trebuit sa-mi termin treaba la munci. Abia pe la 7.30 am reusit sa inchei si eram franta, iar pana la Eva as mai fi facut cel putin 30 de minute si imi era ca nu va mai gasesc. Plus ca joi nu mi-a mers netul deloc si nu stiam daca s-a schimbat ceva sau nu in program. Oricum, v-am vazut pozicile si sunteti minunate. De burti ce sa mai zic... faine rau!
Mifloricico, ai o burtica...
La mare a fost frumos, dar tare cald. La ora 11 ne caram de pe plaja ca nu se putea sta. Noroc ca am ochit o piscina cu multa umbra si acolo ne-am facut veacul. M-am balacit de numa. Si i-a placut si Ioanei (mi-a zis mie )
Pup fetele si mai vorbim!
Raluca, 30 saptamani si
din burtik
poze

miflore spune:
Bonaparte, sa te faci repede bine! Ca acum la intalneala n-a mai baut nimeni bere!
Kid, si eu zic ca te cam aventurezi pt. saptamana 38! Eu n-as avea tupeul, de ce sa zic; eu cred ca din saptamana 36-37 nu mai parasesc Bucurestiul! A propos, cartulia inca n-a ajuns!
Ce ne facem cu caldura? Ca e ceva incredibil! Eu in week-end am fost la Sinaia; pe strada in oras era la fel de cald ca aici, daca insa te strecurai pe langa padurici era un aer mai rece si respirabil; am fost la matusa sotului meu care are o casa rece, rece! Ce bine-a fost, era chiar frig in sufragerie! Mi-a placut, ce sa mai! Si sa va spun ce-am mai descoperit in acest week-end: nu pot urca rampe mai mari de 5% (decat cu gafaieli si opriri dese), nu pot merge prea mult pe jos - era si f. cald! - nu pot urca pe munti (vroiam sa mergem la Urlatoarea) si nu pot merge cu masina pe drumuri pietruite cu hartoape (am vrut sa mergem la Stana regala); Asa ca pana la urma n-am mai mers nicaieri, doar pe trotuar!
Mihaela 31++

karmenutza spune:
Miflore, despre ce cartulie vorbesti? Am vazut eu o cartulie dar nu stiu daca despre aia este vorba?

miflore spune:
Ralucuta, ! Intr-adevar am o buuurtaaaaa! Printre cele mai mari! La tine cum se prezinta? Vezi ca data viitoare nu mai scapi, trebuie sa vii la masuratori!
Ioana, sa stii ca iti voi da raspunsul in curand! Trebuie sa analizez un pic caseta si sa ma lamuresc cu cine seamana bebelina: cu vecinu', cu colegu'!; am primit cateva poze dar nu cu fatza... las ca-l pun pe barbatu-miu sa-mi faca poza dupa caseta! Vreau videooo!
Mihaela 31++

karmenutza spune:
Kid-ule, saptamana 38 zici? Hmm...pe mine m-a anuntat doctorita ca pe atunci ma programeaza la "taiere".

RalucaN spune:
Mifloricico, burtica mea e asa si asa. Adica nici mica nici mare. Am sa mai fac niste pozici pt. album.
Ne-am hotarat si noi la un al doilea nume pt. bebita mica. Va fi Catalina. Karmenutza, am vazut ca si pe printzesa ta tot asa o va chema. Vor fi tize.
Raluca, 30 saptamani si
din burtik
poze