Mamici de ianuarie-februarie 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 4
Giova spune:
Si eu am fost la un magazin, dar urata marfa.Toate turcisme, supraelastice, naspa.
Singurele de calitate sunt de la Miniblu, Chicco si s-a mai deschis un magazin italienesc.
In Bucuresti sunt mai multe presupun, imi plac body-urile de la A.Esca din magazin si cred ca au si hainute de calitate.
Pana una alta, i-am mai facut o lista surorii mele si abia astept sa vad ce-mi ia. sper ca acolo sa fi aparut pt. sezonul rece, daca nu mai imi aduce de Craciun cand vine.
poze
gio
si bb 16+
J G spune:
Buna fetele!
Eu am luat vreo 3 kg, din care 2 sunt pe sani. Dar mai am tot timpul sa tot pun !!
In rest, azi - cam depresiva.. ![]()
adriana_i_ spune:
Buna fetele,
si eu de abia ma abtin sa nu dau iama pe la magazinele cu hainutze
. Dar mi-am propus ca numai dupa saptamana 20 sa declansez actiunea.
Giova: in primavara am luat din Timisoara niste hainute de bebei super faine si de calitate. Si nu foarte scumpe. Am cautat in special cele facute de 1 Iunie, sau in orice caz romanesti. Si sa fie numai din bumbac. Am gasit la Modex (un magazin langa cel foto), si la ... na ca nu mai stiu cum ii zice, tot in zona, pe partea cealalta a Pietei Operei. Erau si turcesti de calitate, dar mult prea scumpe. Deci se gasesc si in RO hainute foarte faine de bebei, si crede-ma mult mai ieftine ca aici.
Intreba cineva de kg. Eu per total am scazut un kg de cand am ramas insarcinata.
Adriana 11fix
ank si bb spune:
buna burtici vorbaretze!
ia uite, ati trecut la 21!!!
t_ioana, FELICITARI PT
BAIETZEL!!!

SA VA TRAIASCA SI SA VA BUCURATI DIN PLIN DE EL!!!!
stiu ca cristi isi dorea fetita... dar aveti tot timpul sa facetiz si o fetita... asadar s-a deverit ceea ce simteai si kiar si testele babesti... pai atunci ar insemna ca si eu tot baietzel voi avea... ca asa e si cu mine...
poate stia ceva giova cand a gresit la listuta.. mai ales ca numele razvan nu-mi displace deloc... ![]()
si felicitari pentru ca l-ai simtit....
ooooof, eu nu l-am simtit deloc. 

se pare ca am un
ff cuminte...
mamicilor, felicitari si voua pt bb-i! mi-ati cam luat-o inainte... dar va ajung eu... ![]()
ieri am luat materna ca se terminase. ciu-ciu compensata, iar mi-au zis de la farmacie ca nu se mai compenseaza.. naiba sa-i ia.... o sa trec pe magne B6 romanesc si pe calciu lactic si gata.... dar fiti atente, eu am card de fidelitate la helpnet si am luat materna cu 306.000 lei. mai bine putin redus decat deloc, nu?
pana acum am luat 10 kg.... aveam 68 la 1.77 m, acum am 78 kg tot la 1.77 m... si cand ma gandesc ca ma paste o nunta in mai putin de o luna.... o sa fiu o mireasa
si uriasa 

ce sa va mai spun? ca va pup pe toate si ca va doresc o zi cat mai usoara!!!
ank
18
Giova spune:
Felicitari ANK pt. nunta!!
Uite ca nu, numai eu si BEE suntem nemaritate.
Eu fac nunta numai la anul in 19 aug.
Vroiam sa facem cununia civila vara asta, dar ne-am razgandit.
Ai intrat pe la Mirese de 2005?
asteptam detalii, povestea nuntii si multe poze.
Vei fi o miresica foarte frumoasa.
poze
gio
si bb 16+
dana_ene spune:
Catalina, exista si sosetele fara elastic. Majoritatea au marginea elastica, dar aveti grija sa nu luati ceva ce strange piciorutul. Eu am primit astfel de sosete pentru oana si nu le-am putut folosi oricat de frumoase erau, pentru ca ii ramaneu dungi adanci in picioare, atat de tare o strangeau.
In privinta albumului pentru bebe, eu am spus ca vreau neaparat sa cumpar asa ceva pentru puiul din burtik.
Pentru Oana am primit de la o prietena din Canada si sunt atat de incantata de el!
Nu eu am vazut in Carrefour si nici nu mai retin cat spuneau fetele ca era acolo.
Din cate imi amintesc erau si prin unul din magazinele virtuale pentru bebei, la 110.000 lei, parca.
In privinta hanutzelor cumparate inainte de sosirea pe lume a bebelusului, sa va povestesc cum am patit-o eu.
M-am lovit de aceleasi superstitii (sa nu cumperi inainte sa se nasca puiul !), asa ca foarte multe luni mi-am lungit gatul prin vitrinele magazinelor, doar atat.
Ca apoi sa vina prietena mea din Canada si sa-mi aduca un pachet pentru puiul nenascut (hainutze, jucarii, albumul de care va spuneam). Deci, tot a primit ceva inainte de nastere Oana mea.
Apoi, am aflat alta bomba: in maternitate TREBUIA sa ma duc deja cu un bagaj pentru copil: camasutze, pantalonasi, caciulitze, servetele umede, pampersi, sapun, etc., etc.
Asa ca pe ultima suta de metri, cu ditamai burtoiul si pe niste calduri insuportabile a trebuit sa bat magazinele sa cumpar tot ce-mi trebuia (in plus i-am luat o tinuta pentru ziua cand o s-o scot din maternitate, paturica, lenjerie, caditza).
Dar imi pare rau ca nu am luat dinainte multe dintre cele necesare, de exemplu caruciorul l-au ales tati si parintii mei cand eu eram in spital si nu pot spune ca am fost foarte multumita de el.
Asadar, eu acum nu voi repeta aceeasi greseala.
O sa-mi cumpar ce stiu ca-mi trebuie dinainte.
Ma rog, nu chiar acum, e prea devreme, dar nici n-o sa mai las totul pe ultima suta de metri.
Daniela
(11+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUMUL OANEI MARIA
lacramioara t spune:
Buna mamici,
Catalina esti mortala.Desi nu te cunosc(inca) si nici nu pot veni la intalneala cred ca esti o mamica tare de treaba.Imi pare asa de rau ca nu pot veni,dar ca sa pot intra de luni in concediu pt. o sapt.va trebui sa prestez azi si maine pana tarziu.Dar pana la final sigur vor mai fi si alte intalneli.Cat despre cumparaturi inainte de a naste al meu sot nici nu vrea sa auda.Ca si la primul copil voi merge sa pun deoparte hainutele din 2-3 mag.apropiate si va merge sa le cumpere careva.
Fetelor am mancat la pranz pizza ca o sparta si acum simt ca-mi plezneste pielea pe burtica.Sper sa nu fac o vizita pe la baie.Bb misca deja cam de 2-3 ori pe zi dar in reprize scurte.
Pe 13 august sunt programata la eco morfologica(sapt.19)si este 3D.Sper sa fie bine.
Ce mai gatiti ca eu am ramas in pana de idei si vine weekendul
.
In rest sunt mare cat o zi de post si din cauza caldurii(cred)sunt cam umflata.
Catalina si fetele care mai mergeti la mare,va rog sa va balaciti un pic si pt.mine, eu nu cred ca voi ajunge anul acesta,desi Andreea mea viseaza tot timpul sa o duc si pe ea.
Va pupic pe toate si numai bine.
Lacra,
16+ si Andreea
alina80 spune:
CATA, eu ti-am zis de album, l-am vazut in Cora cu 300 si ceva de mii. Deci unde l-ai vazut tu e mai ieftin...Ai vazut ce frumoase sunt? Vreau si eu la magazinul unde au adus marfa pentru sezonul rece!!! Imi explici tu maine unde este. Si eu sunt in extaz cand intru in magazine de bebelusi, inteleg cum te-ai simtit...
ANK si GIOVA, amandoua o sa fiti niste mirese frumoase foc!
DANA, hai ca m-ai vindecat de superstitii! Merci!
16+
utocatalina spune:
Ha Ha, deci Alina tot tu mi-ai zis pretul
...la Unirea era 299.999 parca, deci 300.000, adica chiar mai ieftin decit la Carrefour
..o fi vreun alt model..dar era super si ala cu baietel si ala cu fetita
...
Ank si Giova subscriu la ce a zis Alina..o sa fiti niste mirese de nota 10! 

Lacramioara las ca ne vedem noi altadata
..chiar daca maine va fi doar duo, desi ma bazez si pe Janina(pupa mama sa treaca depresiile, pai eu daca as fi luat 2 kg pe
ieseam in pielea goala sa ma vada lumea!
)tot o sa ne distram super..parca vad ca si papiciem ceva, nu Alina?
Giova la Unirea avea si lucrusoarele semnate ca design de Andreea Esca..erau mortale
..pe un body scria"Atentie sosesc!", iar pe altul"Imi place rozul!" sau "vreau sa fiu vedeta!"![]()
Daniela m-am lamurit..si cit m-au mincat palmele sa iau niste ciorapei grosi roz..dar nu stiam daca au prea mult elastic sau nu!
Auzi ia zi..din ce luna demarezi operatiunea "cumparaturi", ca asa cum m-ai inspirat cu numele de Bianca, astept idei bune!
Cafeluta draguta
Bianca
15+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
ank si bb spune:
giova, eu sunt "pe jumatate" maritata... ![]()
cununia civila am facut-o anul trecut in august iar anul asta (pe 21 aug) facem religioasa... daca nu anuntam lumea am fi amanat-o si noi... dar cand am facut testul vorbisem deja la restaurant si la biserica... acum am emotii ca de... stii cum e. dar e mai bine ca "scap" de amndoua intr-un singur an... ![]()
m-am inregistrat la miresici, normal...
sper sa fiu macar dragutza, ca la ce proportzii am... aleluia visele mele de rochie cu corset si talie de viespe 
dana_ene, acum cca 2 saptamani am vazut albumul de poze cu fetitza/baietzelul meu in carrefour orhideea. era la standul de carti, pe lateral, cred ca la carti de copii. costa cam 400.000 lei. eu nu l-a luat inca pt ca nu stiu ce tip de fasolica e bebelake al meu.
acum 1/2 an (inainte de a ramane insarcinata) am vazut un album care era pt bb (fara sa defineasca sexul) care costa tot cam atat dar mi s-a parut mult mai frumos facut si mai gros... dar acum aveau doar pe sexe.
alin80 si utocatalina , merci de incurajari... kiar imi trebuie... 

ank
18