Mamici de ianuarie-februarie 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 5
Denisam spune:
Naziau fetele,
Ce de activitate pe aici, vad c atai intrat in febra cumapraturilor deja, eu credeam ca abia asteptati vacantza, ca noi la asta ne chinuim sa decidem-daca sa zburam 10h catre Spanai sau sa mergem in caraieb si sa aminam europa pt anii care vin
-avem de ales intre St. maartin si Jamaica..Stie cineva concret cev ad eel, noi avem ceva date dar poate aveti cunostinte sau ati fost pe
acolo..
Intalneala placuta maine si o zi buna la toate burticile..
Si noi asteptam momentul sa dea un semn, cred ca seara trebuie petrecut mai mutl timp cu mana tinuta intr-un anumit loc, va veni si timpul asta, e bine sa fie bebe linsitit, nu inseamna ca e lenes, ci ca poate fi mai cuminte in primele luni..Eu vreau sa merg la innot diseara si apoi sa continui si saptamina viitoare, pe linga plimbarica zilnica, ajuta mult..
Denisa
14+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
cami_alex spune:
Salutare fetelor,
ma inscriu si eu pe lista voastra. Sunt in saptamana a 13-a. Utimul CM a fost pe 4 mai. DPN dupa calculele de pe forum e 8 februarie.
Sunt la a doua sarcina , Alex e nascut pe 11 noiembrie 2003.
Sarcina usoara si bebei sanatosi va doresc la toate.
adriana_i_ spune:
Denisam:chiar vineri am intrebat-o pe doctoritza legat de planurile noastre de vacanta. Nu suntem hotarati deloc unde vrem sa mergem, asa ca am zis sa incepem cu chestii "auxiliare"
, gen e ceva control important in perioada cand vrem noi sa mergem (mijlocul lui spetembrie), si mai ales cum e cu zborul. Iar doctoritza ne-a spus asa: la varsta sarcinii care va fi atunci (in jur de 20sapt), e Ok un zbor de max 3-4 ore. Mai mult ea nu recomanda, si ne sfatuieste sa alegem o destinatie care sa se incadreze in durata respectiva a zborului. Motivul principal: expunerea prelungita la radiatii.
Stiu ca aici e o intreaga teorie, si majoritatea incearca sa convinga ca nu dauneaza fatului, dar cert e ca ele exista. Si o expunere prelungita nu e indicata.
Adriana 11fix
J G spune:
cami_alex, bine ai venit, sarcina usoara!
Fetelor, mai e mult pana incep si eu sa astept sa-l simt?
Cata, Alina, ne vedem maine la mall! Daca nu ma trezesc cu vreo sedinta... sper ca nu!
Janina 12+
utocatalina spune:
Janina te asteptam cu drag..eu o sa fiu cu Alina la 18:00 acolo si o sa ne invirtim...colo..coace...sper sa nu ai nici o sedinta!![]()
Cafeluta draguta
Bianca
15+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Giova spune:
Cami bine ai venit pe
!!!
Sarcina usoara si bebe sanatos!!!
ADRIANA mersi de informatii cu privire la zbor.Dr. mi-a zis ca e cea mai relaxanta periaoda din cele 9 luni, dar nu am vb. de vacanta.
Oricum mi-e cam frica cu avionul si mai mult de 2 ore nu am zburat si nu stiu daca as incerca acum insarcinata fiind.
Grecia e aproape, asa ca...pe 4 sept. zburam, daca mai gasim locuri la zborul din Timisoara.
In seara asta voi sta mai mult intinsa si voi vb. cu bebele, poate, poate.Azi am simtit ceva fluturasi dintr-o parte in cealalta a burtii.
cred ca va incepe cat de curand cu loviturile.
DENISA nu situ nimic de destinatiile ale, dar si eu zic sa lasati Europa pt. mai tarziu si sa zburati mai putine ore.
Fetelor va pupic, plec acasa la racoare ca de dim. curg apele pe mine.
poze
gio
si bb 16+
adriana_i_ spune:
Giova: asa mi-a spus si mie, ca perioada respectiva e cea mai linistita a sarcinii. I-am spus ca vrem undeva la mare, si a zis ca e foarte buna ideea, marea fiind foarte benefica in aceasta perioada (si nu numai, as zice eu
)
Adriana 11fix
alina80 spune:
CATA, si eu ma gandeam ca o sa papam ceva, imposibil sa rezistam! Poate sa venim legate la ochi, ca eu tot ce vad de mancare vreau si eu!
Ce preturi aveau hainutele semnate Andreea Esca?
JG, abia astept sa ne intalnim, sper sa nu ai nici o sedinta neprevazuta!
ANK, si eu m-am casatorit anul trecut tot pe 21 August! Am avut o vreme superba, e o zi de neuitat! Eu zic ca o sa ai un farmec aparte ca esti graviduta, chiar mi se pare super misto!
CAMI, bine ai venit la noi! Sarcina usoara si sa-ti traiasca baietelul!
16+
Maria28 spune:
Cami bine ai venit la
,sarcina usoara in continuare
!
Fetelor eu m-am incaltzat cu o raceala ,imi curge nasucul ,ma doare si un pic in gat,si cred ca e de la aerul conditionat ,cum 3 zile a fost canicula ..ooff ,nici nu stiu ce sa fac acum
..O sa bag kiwi pana plesnesc
.Ahh trebuie sa merg la echo si maine implinesc 10 sapt ..ma gandesc sa merg pe 2August ,sa vad si eu capsorul si manutele si piciorusele mai bine ![]()
Distractie placuta celor ce se intalnesc maine ,abia astept sa vad pozele cu burtici 
9+
Maria
maraki spune:
Anda felicitari pt baietel
Imi cer scuze ca te-am omis ieri
Fetelor cat priveste nasterea mai devreme a fetitelor nu e intotdeauna asa
Fata mea s-a nascut la 2 zile dupa DPN si atunci fortat, in accident de masina.
Va pupacesc pe toate,ma duc sa stau in pat ca ma simt rau
Azi am si plans ca nu mai suportam starea asta de rau![]()
14+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36