Mamici de septembrie-octombrie 2005 (55)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Mi-am adus aminte ! mama cumnatei imi zicea ieri... zici tu ca nasti in octombrie dar eu zic ca nasti mai repede, nu stii tu dar esti mai mare in sarcina... m-am enervat la culme, se uitase ea in fundul meu si vazuse ca o sa nasc eu mai repede!!! I-am raspuns politicos ca stiu data conceptiei ca la inseminare nu se da cu banul o saptamina sau 2 inainte ca la o conceptie obisnuita sub plapumioara.

Eram un pachet de nervi aseara,

Jadi
29+

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Jadi, da' de unde stii tu sigur data conceptiei? Mai, terminati cu internetu' ca o sa aveti nishte copii vai de ei; ia seama la femeile mai in varsta ca stiu ele ce zic; si incetati cu pampersii ca li se stramba picioarele copiilor! puneti mana si legati-i!!(ma amuz de nu mai pot)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Jadi nu te mai enerva atat ca ii cauzeaza lui bebe! Tine soacrele la distanta.

Flavia 31+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos

Mergi la inceput

Hehe! aseara in pat rideam cu sotul de babele astea dar pe moment te umpli de nervi... sotul ma ameninta ca daca nu sint fata de treaba o cheama pe mami a lui sa stea cite 3 luni la noi. Si cum el este puiul drag si mic al mamei sint sigura ca l-ar asculta si ar veni sa stea la noi.
In rest e de gasca soacra, doar sa nu o vad prea des...
AAAAAAAAA! cica sa nu arunci apa din cadita pina a doua zi, ca nu mai doarme copilul noaptea...

Jadi
29+

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Uau, iar sarim cu gura pe soacre??? Hai mai sa nu le mai bagam atat in seama. Diplomatie maxima, politetzuri si (daca e nevoie) ii punem pe feciorii lor sa le anunte ca prezenta lor e inutila.
Eu am noroc cu barbatu', ca el o trateaza pe maica-sa ca pe o soacra, adica nu suporta nimic din ce zice ea, eu sunt aia impaciuitoare, hi hi.

Miflore, multumesc pentru indicatii, stiu acum la ce librarie te referi. E in drumul meu spre casa deci ma pot opri sa mai verific, daca mai treci tu pe acolo si o vezi, zi-mi si mie. Daca nu o sa ma opresc eu vineri sau luni sa ma uit dupa ea. In gara (chiar inauntru) este o librarie chir inainte de peroane, vizavi de Mc Donalds. Aaaah, si nu suntem maine 14 la intalnire, suntem 28, va rog. Pacat ca nu avem niciuna gemeni in burtica, am fi fost mai multi.
Eu zic sa dam si o tura la Chicco sa mai vedem marfa. cred ca se socheaza vanzatoarele sa ne vada pe toate, bortzoasele, acolo in magazin. Dar daca tot suntem aproape...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Kid si eu sunt mediatoarea intre soacra si sot.

Flavia 31+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

HAHAHAHAHA ce ma mai amuzati cu soacrele!!!!
Si eu am avut nervii de pe lume cand pregateam nunta si ma ciondaneam cu mama soacra, pt ca scosesem amandoua orgoliile la inaintare. Insa dupa nunta, lucrurile au revenit la normal,ne iubim ca in prima zi!
Aseara mi-a facut o TONA de gogosele cu cascaval- preferatele mele...si le-am mancat aproape pe toate. Probabil ca de aia am avut asa arsuri.
Eu ma bazez mult pe viitorii bunici si ma bucur ca sunt alaturi de noi ...
Eu abia astept sa vina lumea in vizita insa o sa ma comport ca mama leoaica...nu o sa ii las sa puna mana, sa respire in apropiere si va sfatuiesc sa faceti la fel. Nu se stie ce microbi sau boli pot purta vizitatorii.

Irina mea a miscat prima oara ascultandu-l pe Joe Dassin, care este si unul si preferatii mei...

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Fetelor, am trimis pe adresa noastra de yahoo (septoct2005@yahoo.com, parola ca si a userului - daca nu o stiti dati-mi PM) o carte despre Alimentatia bebelusului. Am luat-o acum citeva luni de la un grup de mamici mai mari.

Ioana

Mergi la inceput

Mersic Ioana eu am bagat un fwd la mine sa vedem daca am si timp sa citesc,

Jadi
29+

iaca_poze

Mergi la inceput