Mamici de septembrie-octombrie 2005 (55)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

irina81, sa nu-ti fie frica. Gindeste pozitiv, fii optimista, au nascut atitea miliarde de femei, si natural si prin cezariana, om reusi si noi sa facem chestia asta.
sofia, deci maninci prajeli seara, si apoi te plingi ca ai arsuri, daaaa?

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Salutare, dolofanelor !

Fetelor, in afara de ideea Flaviei cu sucul de portocale - cand nu misca bebe - am mai gasit una care functioneaza imediat: ascultati
muzica rock, cat mai zgubilitika cu putinta, nu-i place lui bebe, da
macar ne da semnul mult asteptat si ne linistim.

Am o dilema. M-am intors acum de la cumparaturi si, printre altele, mi-am luat mameloane de silicon, taaaare ciudate. Pai in spatiul ala pot baga deshtu´o falanga, nu sfarcu´, asa-i de ´generos´. M-am uitat la Avent,Nuk si Babylove, toate erau la fel. Mi-a foarte greu sa-mi imaginez cum o sa suga cu succes bebe din ele. Voi ce spuneti? La fel sunt si ale voastre?
Pup fetele.

Carmi 27+ si bebe Fabiano (cel nazdravan)

Mergi la inceput

Ah, am uitat! Ioana, tu parca intrebai mai demult
daca bebe aude muzica ascultata de tine la casti. Ei bine, am citit aseara ca o aude foarte bine. Cand va scriam ca am experimentat cu muzica rock, la casti am ascultat, insa foarte tare, si dupa nici un minut a inceput un joc de picioare la mine-n burta...ca in ´Lord of the dance´...

Mergi la inceput

Oi fi uituca de la sarcina sau mi se trage de la batranete?!?
Inca ceva: voi v-ati luat cartea lui Dr. Spoke, cu sfaturi despre cresterea bebelusului? Am auzit numai cuvinte de lauda despre ea, multe mamici o considera supernecesara. E tradusa mai in toate limbile pamantului, o sa mi-o comand si eu.
Gata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ioana, multumim frumos!
Mai fetelor, dupa cum decurge discutia pe-aicisilea, am senzatia ca maine o sa-ncepem masa cu niscaiva sticle de vin, astea bineinteles dupa 100 de tarie de inceput!
Jadi, eu am retinut, nu mai arunc apa din cadita mai multe zile, sa doarma copilul
Kidule, eu te anunt cum aflu ceva; vanzatoarea mi-a zis insa ca peste minim o saptamana vin cartuliile, asa ca vineri acum sau luni e prea devreme! Eu oricum scriu imediat ce aflu!

Mihaela 30++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Gata fetelor , plec acasa ca miine o sa am program prelungit din cauza de terasa... Si in fond si la urma urmei cit sa mai copy/paste si eu pe la servici? hehe

Am listat o parte din carticica sa ii dau cumnatei...

Alea alea
Jadi
29+

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Am fost sa imi iau rezultatele la analize si sunt de-a dreptul mirata cat de bune sunt: doar Calciul este la limita inferioara, dar tot se inscrie in valorile normale. VSH-ul este bineinteles marit, dar aceasta crestere este fiziologica in timpul sarcinii, Fier am sa dau si la altii.
Singura chestie care ma mai supara sunt ESCH coli in urina, dar se intampla ceva foarte ciudat: lunea trecuta erau <25.000 germ/ml (plecasem de la >100.000 germ/ml, pe care i-am tratat cu antibiotic 5 zile), iar astazi erau doar 5.000 germ/ml, desi cu antibioticele am terminat acum o luna. Cine stie, poate mai scad si de buna voie si nesiliti de nimeni. Oricum am inteles ca aceasta valoare nu supara pe nimeni si nu mai este pericol de declansare a sarcinii.

Carmi si eu l-am deranjat pe bebe cu muzica rock data aproape la maxim si intr-adevar a inceput sa ma inghionteasca pana am redus volumul. Am inteles ca volumul il deranja, nu muzica in sine. Ar fi culmea sa nu ii placa rockul, cu asa parinti ca noi.

Flavia 31+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Fetelor, am si eu o nelamurire Cum inlaturam parul cu pricina inainte de marele eveniment??.. ca eu de lama nu vreau sa aud ...oare ma risc prea mult daca inainte de nastere ma duc la epilat inghinal?? ..ca pe restul mi-l iau singura cu ceara, dar inghinal chiar ca nu mai pot, am putut pana luna trecuta, acum a-ntzarcat balaia si inca ceva... Cine a cumparat carut de la babycare imi poate spune si mie daca e ceva de capul lor, ca parca mi-e frica sa comand asa pe NV...imi plac vreo 2-3 modele, dar as vrea intai sa stiu daca sunt din material mai de calitate fata de chinezismele astea din magazine...Miflore in ce stadiu esti cu casa, ca eu nu mai pot m-am saturat de praf si mizerie pe caldurile astea- daca ne-a trebuit reamenajare Norina 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Norina oricum ne rad alea in spital.

Flavia 31+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos

Mergi la inceput

Felicitari, Flavia, pt. analize !
Aici cica se rade ´partial´, nu total. Cum o veni aia?

Mergi la inceput