Ajutor!!!A inghitit o baterie mica de ceas!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by adriana

Cin ciclul "Ce a mai inghitit copilu'", va pun si eu o intrebare:
Fii-mea de 1 an si 8 luni a inghiti un sambure mic de pruna .. Credeti ca ar putea avea repercursiuni urate asupra ei?
Ma gandesc.. ca poate nu iese , sa nu ii raneasca intestinele.. sa nu blocheze ceva..

Ma asteptam sa il scoata, inca linge tot de pe jos si mananca pietricele si alte minuni ..

Adriana, mamica lui Codrin si aOlgutei

Draga mea, cand a inghitit samburele de pruna? Nu vreau sa te sperii samburele, nu va rani intestinul, insa poate bloca sfincterul...mama mea, asistenta medicala, mi-a spus ca a vazut cazuri de copilasi de la tara operati ca au inchitit prune cu samburi, bine, erau mari samburii... si copiii destul de mici, totusi, urmareste in scutec ...

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Roxana
eu stateam linistita.. nu era mare samburele, nu stiu sa zic cam cat.. cat unghia de la degetul mare de la mana..
Pana acum a facut de cateva ori kk, deci sa zic ca a cam trecut samburele.. dar nu stiu pe unde a ajuns..
Chiar asa, poate bloca sfincterul? Si de ce trebuie operatie? Eu ce ar trebui sa fac acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

A, nu daca a facut kk e superok, inseamna ca a iesit el. Era naspa daca nu facea, e ok :)

Aia micii erau operati ca se punea samburele de-a curmezisul si blocau kk, intelegi? La voi e ok.

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Ser sa fi trecut.. aseara a inghitit samburele.

Pana acuma facut kk de 3 ori

(nu am verificat chiar toate mostrele, dar sper sa fi trecut)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Bine ca a iesit bateria buclucasa...
Pastrati-o bine!
Pupici.
mia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelaide spune:

Chestia cu vata inmuita in lapte care se da copilului dupa ce a inghitit obiecte nedorite de parinti am citit-o si intr-o carte Medicina in familie, editata prin 1975. Bineinteles dupa consumarea evenimentului din pampers. Deci, e o chestie pe bune. Aviz amatorilor!
Dupa faza cu bateria i-au iesit fetitei pe corp, sporadic niste bubulite, un fel de cosulete cu varf purulent, care trec dupa cateva zile, apoi apar in alt loc. O fi ...vreo consecinta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Bubitele apar fara alte simptome?

Miha si puiul Robert

Iubirea mamii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelaide spune:

Nu are alte simptome.Dimpotriva a dat peste ea o pofta de mancare ce n-a avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gangurici_licurici spune:

Al meu mananca asa de rau ca mai ca i-as da o baterie de ceas sa inghita.!!!
Eu chestia cu vata tot n-as incerca-o. In plus, nu vad cum ai putea convinge un bebe sa inghita asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiwwy spune:

vai,vai ,vai!ine ca s-a terminat cu bine,Dumnezeu ii ajuta pe copiii mici,avem mare noroc cu El.Si eu am patit cu cel mic,era sa se inece in fata mea cu o eticheta din plastic,de la un ursulet de plus.A luat eticheta,a bagat-o in gura,eu eram in alta camera,cand m-a strigat fiul meu cel mare,bineinteles ca puiutu; mic era in starea de a nu mai putea respira,se ineca,efectiv.Am observat cum dispare pe gat in jos acea eticheta,am tipat tare tare,m-am speriat de groaza.(nu mai avea aer)si am bagat mana pe gatutul lui.El a inceput sa tuseasca,semn ca organismul lui se apara,si am prins hartia,dar nu stiu prin ce forta,Doamne,ce frica mi-a fost......stiu ca ne grabeam sa mergem de acasa,dar toata tremuram,si nu am mai putut conduce masina,am stat si am plans o bucata buna de vreme,dupa care am luat taxi.Trebuie sa avem mare grija de puii nostrii,dragii de ei

Mergi la inceput