Ajutor!!!A inghitit o baterie mica de ceas!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Bravo!
Ce bine ca nu a fost nevoie sa ajungeti pe la spitale!
Chiar ca trebuie pastrata bateria...

Eliana si Elena – 23 octombrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paulici spune:

Chiar ca e buna ideea de a pastra sa-i arati si ce discutii s-au purtat aici. Inca o data sunt impresionata de solidaritatea voastra, si daca voi avea vreodata nevoie nu voi ezita sa va cer parerea. Baietelul meu are doar 1 an si 3 luni, si inca nu a inceput cu astfel de pozne, dar timpul nu e pierdut.
Toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Doamne, bine ca s-a rezolvat! Si nu ai intrebat-o pe domnisoara, ce gust avea bateria?
Oricum, totul e bine cand se termina cu bine!

Mami-Mada si minunea Sofia Maria,12/08/2004

POZE SOFIA, DE LA NASTERE PANA IN PREZENT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Asta da caca pretios!

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Uf, dar ce de emotii!
Abia acum am gasit subiectul; l-am citit cap coada si, desi eram in cam sarita din peisaj, incepusem sa-mi fac ganduri negre ca nu ai mai aparut sa spui ce e cu bateria.
Bine ca s-a terminat cu bine!
si multa sanatate!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si (34 sapt.)

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Olaaaa ce bine ca s-a terminat cu bine. Fiumio (un an si o luna) ieri a inghitit o pietricica, cam de marimea unei baterii mici de ceas...firar sa fie, asteptam si noi surprizica din pampers...ma bucur ca nu s-a innecat cu ea, ca numai asa puteam sa-mi pierd mintile...

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smillaraaq spune:

Frate-meu cand era mic a inghitit o piesa de LEGO ... nici acum n-o uit pe mamaie cum spala scutecul in chiuveta sa caute piesa, ca plangea copilul dupa ea :-))

Bine ca ati recuperat si voi bateria! Pupici parintilor si fetitei

Smilla

Come to the dark side: we have cookies!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Cin ciclul "Ce a mai inghitit copilu'", va pun si eu o intrebare:
Fii-mea de 1 an si 8 luni a inghiti un sambure mic de pruna .. Credeti ca ar putea avea repercursiuni urate asupra ei?
Ma gandesc.. ca poate nu iese , sa nu ii raneasca intestinele.. sa nu blocheze ceva..

Ma asteptam sa il scoata, inca linge tot de pe jos si mananca pietricele si alte minuni ..

Adriana, mamica lui Codrin si aOlgutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amalisimona spune:

Ma bucur mult ca povestea s-a terminat cu bine .

Citind despre treaba cu vata, mi-am adus aminte de faptul ca atunci cand manca oase ascutite sau ceva care-i pica greu la stomac, catelul meu manca iarba (eventual si scaieti) si apoi isi rupea par de pe labute (caniche fiind)si-l inghitea. In stomac i se forma un ghem care ajuta catelul sa elimine fie bucal, fie rectal, bolul alimentar buclucas. Am avut 4 caini, 3 caniche si un pechinez, si toti aveau acelasi "leac" daca simteau probleme la stomac. Ma gandesc ca natura nu are degeaba legile ei. Poate este o analogie tampita, dar nu cred ca ideea cu vata e chiar asa de rea. Sper sa nu fie nevoie vreodata sa incerc, dar oricum am bagat la cap ideea de baza .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Acu o luna si o saptamana am trecut si eu printr-un episod de genul asta... Eu faceam un dulap din bucatele - tocmai il cumparasem si voiam sa il dau gata repede si Emi (2 ani si 3 luni) se juca in jurul nostru. Eram in camera Ioanei (15 ani) unde poti gasi de toate... La un moment dat am auzit ca Emi are ceva in gura si m-am repezit ca un hultan sa ii scot. Pana am ajuns la ea a inghitit. Am crezut ca mor. Intr-o ora, eram cu radiografie facuta - habar nu aveam ce avea in gura . Cand am intrebat-o mi-a spus ca a papat (in ordinea asta): clama, bomboana, surubelul si la spital mi-a spus ca a papat pastila. La radiografie nu a iesit nimic, dr. mi-a spus ca in cazul asta nu a fost nici clama si nici surubel, lucru care era bun, iar daca era pastila... nu a avut efect nedorit pentru ca fata era ok. Asa ca, singurul lucru pe care il puteam face, a fost sa asteptam kk. Norocul nostru a fost ca a venit repede - a doua zi dimineata. Si era un nasturel mic, negru cu 4 gauri care tocmai ii cazuse Ioanei de la o camasa.
Deci, nu esti prima si nu vei fi nici ultima mama a carui copil inghite ceva. Si nu-l mai blagoslovi pe tati... ca e tare greu sa ii supraveghezi 100%. Gandeste-te ca nici tu nu esti perfecta.
Bine ca totul s-a terminat cu bine.
Numai bine,
Mamamariana

Mergi la inceput