Ajutor!!!A inghitit o baterie mica de ceas!
Raspunsuri - Pagina 7

elyanne spune:
Bravo!
Ce bine ca nu a fost nevoie sa ajungeti pe la spitale!
Chiar ca trebuie pastrata bateria...

Paulici spune:
Chiar ca e buna ideea de a pastra sa-i arati si ce discutii s-au purtat aici. Inca o data sunt impresionata de solidaritatea voastra, si daca voi avea vreodata nevoie nu voi ezita sa va cer parerea. Baietelul meu are doar 1 an si 3 luni, si inca nu a inceput cu astfel de pozne, dar timpul nu e pierdut.
Toate cele bune!

Fiquelle spune:
Doamne, bine ca s-a rezolvat! Si nu ai intrebat-o pe domnisoara, ce gust avea bateria?
Oricum, totul e bine cand se termina cu bine!
Mami-Mada si minunea Sofia Maria,12/08/2004
POZE SOFIA, DE LA NASTERE PANA IN PREZENT

Bebe Beca spune:
Asta da caca pretios!
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004

mariana tache spune:
Uf, dar ce de emotii!
Abia acum am gasit subiectul; l-am citit cap coada si, desi eram in cam sarita din peisaj, incepusem sa-mi fac ganduri negre ca nu ai mai aparut sa spui ce e cu bateria.
Bine ca s-a terminat cu bine! si multa sanatate!
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
(34 sapt.)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet
Sanatate Maxima!!!

roxana1974 spune:
Olaaaa ce bine ca s-a terminat cu bine. Fiumio (un an si o luna) ieri a inghitit o pietricica, cam de marimea unei baterii mici de ceas...firar sa fie, asteptam si noi surprizica din pampers...ma bucur ca nu s-a innecat cu ea, ca numai asa puteam sa-mi pierd mintile...
"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

smillaraaq spune:
Frate-meu cand era mic a inghitit o piesa de LEGO ... nici acum n-o uit pe mamaie cum spala scutecul in chiuveta sa caute piesa, ca plangea copilul dupa ea :-))
Bine ca ati recuperat si voi bateria! Pupici parintilor si fetitei
Smilla
Come to the dark side: we have cookies!!

adriana spune:
Cin ciclul "Ce a mai inghitit copilu'", va pun si eu o intrebare:
Fii-mea de 1 an si 8 luni a inghiti un sambure mic de pruna .. Credeti ca ar putea avea repercursiuni urate asupra ei?
Ma gandesc.. ca poate nu iese , sa nu ii raneasca intestinele.. sa nu blocheze ceva..
Ma asteptam sa il scoata, inca linge tot de pe jos si mananca pietricele si alte minuni ..
Adriana, mamica lui Codrin si a
Olgutei

amalisimona spune:
Ma bucur mult ca povestea s-a terminat cu bine .
Citind despre treaba cu vata, mi-am adus aminte de faptul ca atunci cand manca oase ascutite sau ceva care-i pica greu la stomac, catelul meu manca iarba (eventual si scaieti) si apoi isi rupea par de pe labute (caniche fiind)si-l inghitea. In stomac i se forma un ghem care ajuta catelul sa elimine fie bucal, fie rectal, bolul alimentar buclucas. Am avut 4 caini, 3 caniche si un pechinez, si toti aveau acelasi "leac" daca simteau probleme la stomac. Ma gandesc ca natura nu are degeaba legile ei. Poate este o analogie tampita, dar nu cred ca ideea cu vata e chiar asa de rea. Sper sa nu fie nevoie vreodata sa incerc, dar oricum am bagat la cap ideea de baza .

mamamariana spune:
Acu o luna si o saptamana am trecut si eu printr-un episod de genul asta... Eu faceam un dulap din bucatele - tocmai il cumparasem si voiam sa il dau gata repede si Emi (2 ani si 3 luni) se juca in jurul nostru. Eram in camera Ioanei (15 ani) unde poti gasi de toate... La un moment dat am auzit ca Emi are ceva in gura si m-am repezit ca un hultan sa ii scot. Pana am ajuns la ea a inghitit. Am crezut ca mor. Intr-o ora, eram cu radiografie facuta - habar nu aveam ce avea in gura . Cand am intrebat-o mi-a spus ca a papat (in ordinea asta): clama, bomboana, surubelul si la spital mi-a spus ca a papat pastila. La radiografie nu a iesit nimic, dr. mi-a spus ca in cazul asta nu a fost nici clama si nici surubel, lucru care era bun, iar daca era pastila... nu a avut efect nedorit pentru ca fata era ok. Asa ca, singurul lucru pe care il puteam face, a fost sa asteptam kk. Norocul nostru a fost ca a venit repede - a doua zi dimineata. Si era un nasturel mic, negru cu 4 gauri care tocmai ii cazuse Ioanei de la o camasa.
Deci, nu esti prima si nu vei fi nici ultima mama a carui copil inghite ceva. Si nu-l mai blagoslovi pe tati... ca e tare greu sa ii supraveghezi 100%. Gandeste-te ca nici tu nu esti perfecta.
Bine ca totul s-a terminat cu bine.
Numai bine,
Mamamariana