Ajutor!!!A inghitit o baterie mica de ceas!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Bine ca s-a rezolvat pe cale naturala...
Sanatate multa fetitei, fiti si voi un pic mai grijulii cu ea. Nu te supara prea tare pe sot, iarta-l, nu se merita sa adunati si sa pastrati nori intunecati intre voi.
Fi sigura ca si lui i-a parut rau, a fost stresat si ingrijorat, ca si tine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelaide spune:

Avem ca amintire din ziua cand implineste 1 an si 11 luni o baterie mica, neagra si stresanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

quote:
Originally posted by adelaide

Mii de scuze, dar n-am avut net doua zile..Am fost crizata rau pentru ca ieri n-a avut nici un scaun+ ca devenise extrem de agitata(poate ca si din cauza caldurii). M-am gandit si eu ca poate n-a inghitit-o, dar barbatu' era sigur. Ei bine, minunea s-a intamplat azi dimineata la ora 10, cand AM GASIT BATERIA IN PAMPERS!!!!E neagra, e oxidata, dar am gasit-o. Sper sa nu si curs nimic din ea, de genul mercur si alte alea. Multumesc mult ca ati fost alaturi de mine! Doua zile fara net au fost un chin.

Bravo!!!!

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Minunat...cred ca nu m-am bucurat niciodata atat de mult pentru un caca......bine ca s-a rezolvat...merita pastrata ca amintire si data cadou la majorat.

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paulici spune:

Felicitari! Si eu m-am bucurat de vesti! Merita pastrata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Puneti-o bine undeva si la primul salariu al ei sa i-o dati cu mentiunea ca va datoreaza o baterie noua pentru ceasul taticului care de atunci isi asteapta bateria cea noua.
Asa cum spuneam totul e bine cand se termina cu bine. In 95% din cazuri problemele sunt mult mai simple decat par sau ne inchipuim ca ar fi. Problema sta la noi. Ceea ce nu inseamna ca nu ar fi recomandabil sa fim atenti cu cei mici care au ei dragalasenia asta a lor de a considera ca o baterie de ceas chiar e buna la digestie pentru ca asa tocmai au visat in ultimele 5 minute de cand s-au trezit.
Incearca cineva sa ne contrazica? Sunt convins ca nu, iar daca totusi cineva are tupeul acesta ii recomand cu cea mai mare caldura sa intrebe primul bebe intalnit in cale daca este asa sau nu. Raspunsul va fi un:......mnnnnnaaaaa...iiiii adica in traducere libera: DA!

Semneaza,
Un tatic pentru un bebic

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelaide spune:

Sigur, am sa o asez langa banda de identificare de la spital, langa buric si langa motz. Marius, sotu' zice ca bateria era cea consumata. Asa ca s-ar putea sa ne ceara ea daune ca n-am fost parinti vigilenti.
Multumesc inca o data! Solidaritatea de pe forum a fost fenomenala!Si glumele, asisderea. Abia acum le savurez mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Bine ca s-a terminat cu bine !

Daca iei totul prea in serios, faci riduri !Zambeste !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Felicitari!!!!

Subscriu merita pastrata sa vada d-ra ce papa ea cand era mica...si ai putea sa printezi si raspunsurile celor de pe sa mai vada cati oameni au fost aproape de ea......

Va pupam dulce pe toate si pe toti m va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia, Benny (02.03.05) si Sebi (16.01.98)

http://community.webshots.com/user/alessia1055

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Ma bucur si eu ca a aparut bateria cu pricina in pampers, aveti grija pe viitor.

Gabrielle mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante

Exerciti Animate

Mergi la inceput