Ajutor!!!A inghitit o baterie mica de ceas!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Bateriile de ceas sunt destul de micute, nu au asperitati, colturi sau extremitati ascutite, deci din punct de vedere mecanic pot tranzita intestinete.
In schimb aceste baterii pot genera in exterior tot felul de substante chimice lichide sau gazoase pe langa garnitura de cauciuc, mai ales cand sunt aproape epuizate. Temperatura ceva mai mare din interiorul corpului intensifica acest proces. Emisiile acestea sunt totusi in cantitati foarte mici.
Lichidele si umezeala din intestine creeaza o rezistenta electrica intre polii bateriei, deci vor fi un consumator pentru baterie.
Ideea cu vata este interesanta si nu cred ca trebuieste luata in deradere. In stomac este foarte posibil ca actiunea mecanica a stomacului sa creeze acel "ghem" de vata cu obiectul la mijloc si sa minimizeze impactul obiectului inghitit asupra intestinelor, mai ales in cazul obiectelor ce pot provoca leziuni. Nu prea stiu in schimb cum ar putea manca cineva vata, desi, dupa cum se vede, copiii baga in gura orice.
Alimentele laxative nu cred ca pot rezolva problema eliminarii bateriei in cateva ore, tranzitul dureaza ceva mai mult.
Daca nu o elimina pe cale naturala in 2 zile (care au cam trecut deja), trebuie neaparat sa mergi cu fetita la doctor pentru o radiografie. Este foarte posibil ca fetita sa fie tinuta sub observatie inca o perioada. Daca nu o elimina, din pacate ramane calea chirurgicala, sper sa nu ajungeti acolo.
Sanatate multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Sa ne tii la curent !
" Nu stiu altii cum sunt ..." dar eu pot glumi despre orice, numai despre sanatatea puiului meu sau al altcuiva nu ...

Daca iei totul prea in serios, faci riduri !Zambeste !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Calinescu Lucia spune:

unde-i bateria??????

Asteptam cu nerabdare vesti

Multa sanatate

Cristina si bebe Maria

bebe Maria

www.babiesonline.com/babies/g/gandacelul/" target="_blank">pagina Mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Mamaliga ei de baterie!!! N-a aparut inca?

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Mai, dar sigur a inghitit-o? Poate a scapat-o pe sub mobila....Ati vazut-o voi inghitind-o?

Mami-Mada si minunea Sofia Maria,12/08/2004

POZE SOFIA, DE LA NASTERE PANA IN PREZENT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Adelaide, ce s-a mai intamplat? A iesit bateria aia sau nu? Poate ca a iesit si nu ai gasit-o. Au trecut deja cateva zile. Pentru linistea ta sufleteasca, du copilul la doctor si fa-i o radiografie.
Santate multa!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Chiar asa,ce mai faceti...sper ca sunteti bine...te rog da-ne un semn de viata.

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moana spune:

a iesit sau nu?

nu stiu cat e de relevant pentru cazul de fata, dar bateriile alea micutze tip "buton" contin mercur-care e super toxic. dar ele sunt bine etansiezate si sunt sanse destul de mici sa iasa mercurul din ele. acu nu stiu sigur ce reactii pot avea loc in intestin. cred ca cel mai bine este sa va asigurati, daca intr-un fel sau altul, a iesit.

oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Anculina

Sa ne tii la curent !
" Nu stiu altii cum sunt ..." dar eu pot glumi despre orice, numai despre sanatatea puiului meu sau al altcuiva nu ...

Daca iei totul prea in serios, faci riduri !Zambeste !

Anculina draga chiar tu spui ca "daca iei totul prea in serios faci riduri!"Nu cred ca a ras nimeni de sanatatea altcuiva,ar fi si culmea,ci doar s-a facut haz de necaz,poate asa mai scapa si Adelaide de stres pana iese bateria.Ca pana la urma tre sa iasa,mama ei de baterie.Si daca fereasca sfantul nu si nu,atunci cred ca stie si ea ca trebuie sa mearga la medic,fara sa o mai panicam si noi mai mult decat este necesar!
Pupici!

Miha si puiul Robert

Iubirea mamii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelaide spune:

Mii de scuze, dar n-am avut net doua zile..Am fost crizata rau pentru ca ieri n-a avut nici un scaun+ ca devenise extrem de agitata(poate ca si din cauza caldurii). M-am gandit si eu ca poate n-a inghitit-o, dar barbatu' era sigur. Ei bine, minunea s-a intamplat azi dimineata la ora 10, cand AM GASIT BATERIA IN PAMPERS!!!!E neagra, e oxidata, dar am gasit-o. Sper sa nu si curs nimic din ea, de genul mercur si alte alea. Multumesc mult ca ati fost alaturi de mine! Doua zile fara net au fost un chin.

Mergi la inceput