Ajutor!!!A inghitit o baterie mica de ceas!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miag spune:

...sper ca totul e bine..asteptam vesti....
eu una am intrat deja in panica
Mia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelaide spune:

Deocamdata "nimic nou pe frontul"... Astept cu nerabdare sa explorez pampersul. Cred ca n-am facut-o niciodata cu atata infrigurare.
Copilul s-a comportat normal azi. Multumesc mult pentru incurajari si hei-rupuri! Sunteti fomidabili(e)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Si daca nu o sa gasesti nu-ti face griji ca e foarte posbil sa nu o zaresti se pierde galmuta aia de baterie. Cred ca nici cei de la laborator de la explorari nu sunt atat de atenti(e) cum esti tu acum. Hai fi pe pace ca e Ok. Merci pt cei remarca la adresa mea cu balsamul. O sa retin. Marketing:

A aparut la buburuza.com un balsam special pentru mamici. Are un nume ciudat nu se stie de ce se numeste " balsam Marius". Pretul.... incredibil de mic nu putem sa discutam de reduceri de pret pentru simplul motiv ca este GRATUIT! Pentru comenzi este suficient sa accesati adresa de mai jos:

www.desprecopii.com/forum/post.asp?method=Reply&TOPIC_ID=54089&FORUM_ID=2" target="_blank">Balsam Marius - discount 100%

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

quote:
Originally posted by marius

Si daca nu o sa gasesti nu-ti face griji ca e foarte posbil sa nu o zaresti se pierde galmuta aia de baterie. Cred ca nici cei de la laborator de la explorari nu sunt atat de atenti(e) cum esti tu acum. Hai fi pe pace ca e Ok. Merci pt cei remarca la adresa mea cu balsamul. O sa retin. Marketing:

A aparut la buburuza.com un balsam special pentru mamici. Are un nume ciudat nu se stie de ce se numeste " balsam Marius". Pretul.... incredibil de mic nu putem sa discutam de reduceri de pret pentru simplul motiv ca este GRATUIT! Pentru comenzi este suficient sa accesati adresa de mai jos:

www.desprecopii.com/forum/post.asp?method=Reply&TOPIC_ID=54089&FORUM_ID=2" target="_blank">Balsam Marius - discount 100%

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

asta mi-o placut.... mai ales ca ti chiama ca pi sotu meu'. Balsam Marius, hihihi.... da' era vorba sa actionezi asupra taticilor.....

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Da' mamicile ce au,nu-s bune?Ele nu au nevoie?Vin' la mine Marius draga daca ele nu te vor...

Miha si puiul Robert

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mariussimiuc/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

V-am citit povestea...pe alocuri am zambit...apoi m-am ingrijorat...sa nu uiti sa ne spui cum sunteti...ok...suntem ingrojorati.
Oricat ti-au ridicat moralul,unii parinti eu imi inchipui ce-i in sufletul tau pana nu veziin pampers.

.

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

E o regula de aur...
cand se "consuma" o baterie, se inlocuieste cu alta noua
Asa ca saptamana viitoare mai baga una in meniu :) sa nu planga copilu.

Cu respect,
G.

Suntem urate... si ne tarim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Adelaide, ai gasit bateria? Ieri nu mi-a mers netul, si mi-era ciuda, voiam sa vad ce ati mai facut...Sper sa nu fie nici o problema. Pupicei.
p.s.:Marius, parca ai fi sotul meu; eu ma agit, el, calmmmmm....

Mami-Mada si minunea Sofia Maria,12/08/2004

POZE SOFIA, DE LA NASTERE PANA IN PREZENT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

nimic nou pe front???
mia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Hai ca am ajuns si eu sa stau cu sufletul la gura, astepot cu interes gasirea bateriei. Lasand gluma la o parte, sper sa fie totul in regula cu puiul mic.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

Mergi la inceput