Ajutor!!!A inghitit o baterie mica de ceas!
Raspunsuri - Pagina 3
Paulici spune:
Salutare fetelor!
Sunt noua pe forum, am intrat din intamplare pe acest subiect, si trebuie sa va spun ca am fost placut impresionata de modul in care sariti in ajutor. Acum astept si eu cu interes deznodamantul si sper ca totul va fi OK pana la urma.
Recunosc ca m-a si distrat putin subiectul, mai ales gandindu-ma la bietul tata, ce-a avut de patimit, si ce consecinte a suferit. Iarta-l, ca oricui ii poate scapa un moment de neatentie.
aurelia1278 spune:
Vezi sa nu insisti prea tare cu "laxativele"!![]()
Eu am auzit de la o mamica al carei baietel inghitise o moneda ca i-a dat sa pape o bucatica de vata (cum a reusit nu stiu) ca sa se "ambaleze" moneda in ea. Asa o invatase pediatra si, intr-adevar, a gasit-o a doua zi in pampers infasata in vata. Dar o baterie de ceas este mult mai mica decat o moneda si foarte neteda.
Succes la
!
Aura
anda141 spune:
Sunt sigura ca se va termina cu bine!!! Nu te mai panica, ca nu se deteriora bateria aia cat e de tare. Sa ne spui cand scapa de ea.
Monica
si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004
Anculina spune:
A iesit ?Intrebai daca exista servicii de urgenta prin telefon. Eu am sunat la salvare cand avea fetita mea 1 luna ( acum are 1 an si 2 luni ) si le-am spus ca e forte infundata, nu poate respira bine si mi-e frica sa nu se sufoce ( ma rog, eram putin nebuna pe vremea aia...primul bb... ) si mi-au dat sfaturi prin telefon.
Chestia cu vata...n-as putea... cum o fi reusit ?
Daca iei totul prea in serios, faci riduri !Zambeste !
joxy spune:
mda,.. si daca inghitea celofan si hartie de ambalaj iesea impaketata cadou de Craciun (moneda) ![]()
.... ai tu ca-ca, ai tu ca-ca... haiiiiiiiiiiide` battteria, haiiiiiiiiiiiide` bateria...
Cu respect,
G.
Suntem urate... si ne tarim!
mina spune:
Salut!
Hm hm a fost ceva cu copiii astia ieri.Matei-vizigotu era sa inghita o agrafa de birou... noroc cu subsemnata care i-a luat copilului bucatica de la gura. Dar de facut ma tem ca tot a efectuat-o,caci azi dimineata am gasit niscaiva hartie albastra in pampers.... nu radeti.
Adelaide, sper sa se termine cu bine. Si eu cred ca tre sa ai un pic de rabdare, adevarat ca bateriile au acid si pot cauza diverse insa nu e sigur ca asa se va intampla. Asteptam noutati din pampersu printesei.
Marius, esti un adevarat balsam pentru o mamica speriata. Nu faci cursuri cu tatici panicati?
"Despre cum sa fii tatic optimist si sa nu te panici nici chiar cand bebe e cu adevarat in pericol"
Stiu cateva mamici care ar plati gras .....
Va pup si ... fiti cu ochii pe ei !!
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
tomecica spune:
BINE JOXY.SUPER......CHIAR N-AM RIS AZI DELOC PINA SA-TI CITESC RASPUNSUL.EU MA GINDEAM LA O BUCATICA DE MAGNET
.Saraca pediatra .o fi iesit la pensie? ca e pericol public.

si acum serios;adelaide sa ne dai vesti bune.
si sa luati ceasuri mecanice.
va pupic
luminita mamica ALEXIA[ 9 luni] si ADRI [6ani si 9 luni]
fotografii
mariussimiuc spune:
Joxy...esti mortala!

Miha si puiul Robert
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mariussimiuc/my_photos
EVA-DATA spune:
adelaide,da-ne o veste....
am auzit(de la tatal lui) ca un baietel era sa inghita minutarul(de la un ceas mic de birou), a scos capacul(nu-mi dau seama cum) si a desprins minutarul...insa,cand sa-l bage in gurita l-a observat taticul...
Eva,Cris si Cristinica