Ajutor!!!A inghitit o baterie mica de ceas!
Raspunsuri - Pagina 2

tinatache spune:
mai nu radia copilul degeaba ca nu pateste nimic. Acidii gastrici nu sunt atat de puternici incat sa dizolve invelisul si sa ajunga la mijloc. Nici macar nu stiu ce e in mijloc, dar la cursul de prim ajutor unde printre altele am intrebat si de baterii de ceas, ne-a spus ca o sa iasa intacta in cacutza, e practic imposibil sa treaca de invelisul metalic.
Cristina
-----------------------------------------------
accepta, sau schimba!
iertarea este parfumul florii ramas pe talpa pantofului ce tocmai a calcat-o

marius spune:
Linisteste-te ca nu are nimic. Mai mai ce de ganduri. Sa cauti in pampers daca o vrei recuperata. Haida de... de la ce probleme? Uite inghit eu pt linistea ta 10 baterii de ceas si nu o sa am nimic. Pe bune. Ce aiureala! Am eu o curiozitate: Cum a ajuns bateria in manuta ca in gura e simplu de inteles. Bine ca nu a fost un ac sau ceva taios sau ascutit.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

adelaide spune:
Din greseala mi-o aparut fata vesela la inceput de mesaj anterior, ca la ce fata am...
Tata nauc vrea sa schimbe bateria la ceas.Nu poate deschide capacelul, lasa ceasul cu bateria pe pat, se duce la bucatarie sa-si ia cutit si cand se intoarce isi vede progenitura care ia bateria si....
Ca sa fac radiografie trebuie sa scol juma de oras de provincie, unde ma aflu, ca nu cred ca presteaza cineva la radiologie la ora asta.

marius spune:
Donez cele 10 baterii tatalui nauc - uff barbatii astia cei tehnici. Raman la opinia ca va iesi pe fundic in mod absolut natural si fara regrete.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Fiquelle spune:
Nu vreau sa te sperii...vad ca eu fac opinie separata de aproape toti cei de aici. Era o stire la Pro TV, parca. La un spital din capitala, aratau diverse obiecte inghitite de oameni. Am vazut si o talpa de pantof( nu am inteles ever cum a reusit omu' sa o inghita, dar ma rog....). Spunea si de copii, ca astia mici inghit la greu, tot ce apuca. Si medicul care vorbea dadea exemple de chestii periculoase pe care le inghit cei mici. Intre care a zis si de bateriile de ceas, ca sunt ff toxice, din cauza nu-stiu-caror acizi din ele, care se pot scurge. Nu vreau sa te panichez. Fa ce crezi tu ca este mai bine. Dar eu, daca as fi in locul tau, as prefera sa ma considere jumatate din oras mama nebuna decat sa ma consider eu toata viata mama inconstienta. Asa gandesc eu. Pupicei.
Mada si bebe Sofi,12/08/2004
http://http://community.webshots.com/user/fiquelle

oana_noemi spune:
Si eu fac opinie separata ca si Fiquelle! Am vazut un reportaj la o tv franceza si spuneau foarte clar ca bateriile de ceas sunt foarte periculoase din cauza acizilor din ele!
Asa ca fuguta la doctor, la urgenta sa fie sub supraveghere, chiar daca o face in scutec!
Iti tinem pumnii si sa ne tii la curent!

desprecopii spune:
draga mea - ne panichezi! A devenit important si pentru noi: a iesit sau nu? Sa ne spui te rog! fii calma, suntem alaturi de tine.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

adelaide spune:
Nu, n-a iesit, au trecut aprox. 2 ore de cand a inghitit. I-am dat tot felul de chestii sa manance sa faca scaun mai repede, dar n-a facut Acum fetita a adormit, iar eu sunt turbata de-a binelea. Stiu ce de rahat e urgenta aici.
In tara asta exista urgenta cu sfaturi prin telefon?

elyanne spune:
Parerea mea (proprie si pesonala) e ca daca va duceti la spital chinuiti copilu' degeaba... Mai bine asteptati sa iasa in pampers.
Cel mai bine te duci sa dormi linistita, ca oricum aia la spital nu stiu ce ar putea sa-i faca... Iar maine o sa gasesti bateria.
Si asteptam cu interes sa ne spui ce face pitica

adelaide spune:
Din ciclul "bb reloaded"- episodul 2... Rad eu da' nu-i rasu' meu.
Aseara m-am mai calmat dupa ce am luat siturile straine la rasfoit si am aflat ca daca trece de esofag, va fi eliminat. Daca inghite solide inseamna ca a trecut de esofag.Oricum periculoasa porcarioara!
Tot aseara dadeam divort de vreo trei ori...
Copila a dormit si dimineata a papat lapte si suc de portocale, apoi a facut un scaun imens, dar bateria ...ioc. Astept tura urmatoare.