Ajutor!!!A inghitit o baterie mica de ceas!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Te-am intrebat de simptome,pt ca si lui Robert tot asa incepusera sa-i apara bubite,asta insa fara a inghiti o baterie.Pediatra a spus ca ar fi alergie,ba ca de la caldura...ca pana la urma sa fie...rubeola.

Miha si puiul Robert

Iubirea mamii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelaide spune:

Rubeola e exclus, ca a facut in toamna. Varianta optimista e ca sunt de la caldura. Oricum au disparut. Stresul e acum ca are probleme la un piciorus. Greu e sa faci copii la 30 de ani! Poate daca eram mai tanara eram mai nepasatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Maammaaa,am dat si eu de subiectul cu bateria buclucasa si atunci cind s-a intiimplat chiar eram la Onesti,te-as fi putut incuraja live .
Ce probleme are la piciorus?Te putem ajuta?
Stai linistita,nu-i nici un bai sa faci copil la 30...si eu am devenit mamica putin inainte de 30,sunt tot panicoasa si sunt 100%sigura ca asa as fi fost si daca-l faceam la 18...

Sanatate multa fetitei!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelaide spune:

Incurajarile on-line au fost super. Dar imi prindea bine de tot una live de la un forumist. Pai daca stiam ca esti la Onesti puneam de-o dupa recuperarea bateriei. Poate data viitoare (nu de inghitit baterie, Doamne-fereste, ci de vizita in tara).
La picior-alarma falsa. A mers sotang-sotang vreo doua zile si s-a calmat. Nu stiu ce-a fost. Ea a cazut de mai multe ori si-si tot rupea cojitele. Poate ca o durea locul, desi nega.
Ai dreptate ca nu varsta, ci firea panicarda e vinovata in ce ma(ne) priveste...A propos avem aceeasi varsta.
Cu bine,
adelaide

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by adelaide

Incurajarile on-line au fost super. Dar imi prindea bine de tot una live de la un forumist. Pai daca stiam ca esti la Onesti puneam de-o dupa recuperarea bateriei. Poate data viitoare (nu de inghitit baterie, Doamne-fereste, ci de vizita in tara).
La picior-alarma falsa. A mers sotang-sotang vreo doua zile si s-a calmat. Nu stiu ce-a fost. Ea a cazut de mai multe ori si-si tot rupea cojitele. Poate ca o durea locul, desi nega.
Ai dreptate ca nu varsta, ci firea panicarda e vinovata in ce ma(ne) priveste...A propos avem aceeasi varsta.
Cu bine,
adelaide

Draga mea,
Sigur,data viitoare,punem de ope cinste.Chiar pe 25 iulie am sarbatorit 6 ani de casatorie... la "Butucl de vie",mama-mia ce mincare buna .
Pai daca zici ca avem aceeasi virsta,suntem aceeasi generatie si la cit e Onestiul de mic,poate chiar ne cunoastem .

Hai ca iti trimit un PM cu datele tehnice de identificare .

Alina

Mergi la inceput