Mamici de ianuarie-februarie 2006 (20)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Eu o sa ma uit oricum acasa cum se numesc.
Poate mai are si altcineva problemele astea........
Ma duc spre casa si eu.
Ne auzim maine.
Sa aveti o seara excelenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Pe 4 sau 5 aug. fac amniocenteza, sa-mi tineti pumni si Doamne ajuta si fie bine.

Paula16+Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Paula, tinem pumnii sa fie bine, Doamne Ajuta si nu uita sa te rogi, va fi totul bine, nu te stresa!

Denisa
14
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MyBaby spune:

Sa va ajute Bunul D-zeu Paula,o sa fie bine,tebuie sa gandim pozitiv.Eu o sa va tin la toate pumnii sa aveti bebei sanatosi.

Adriana 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Salutare fetele,
Bun venit noile fete, sa va traisca bebeii si sa fie sanatosi!
ALEX, bun venit si pentru sotia ta, sigur ca mai sunt locuri libere, o asteptam cu drag sa ne impartasim experientele. Cu somnul nu ai ce ii face, las-o sa doarma cat mai mult ca e bine pentru bebe.
Am venit de la eco si am aflat sexul lui bebe, contrar asteptarilor si presimtirilor si tuturor calendarelor, e baietel, asa ca, GIOVA, si eu tot baietel am, ce conteaza ca imi doream fetita! Sotul nu avea preferinte, dar s-a bucurat foarte mult, eu sincer nu prea, ma bucur doar ca e sanatos, dar inca nu ma pot obisnui cu ideea. In masina mi-a venit ideea si de nume, o sa ii spunem Mark, iar la numele al doilea inca nu ne-am gandit, momentan cred ca asa ii spunem, mai vedem. Asa ca, GIOVA, poti sa pui carucior albastru la mine ca se pare ca aia e. Am intrebat-o de trei ori pe doctora daca e sigura ca e putulica si nu cordon ombilical si mi-a spus ca da. Asa ca aia e, poate data viitoare! Nu pot sa spun ca nu ma bucur, dar m-as fi bucurat mai mult daca aveam o fetita.
Hai ca va pupic pe toate, aveti grija de voi, intru mai tarziu, acum ma duc la masa.
Anda si matzul subacvatic 16+

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

PISOI, felicitari!!! Inca un baietel! Sa nu-ti para rau!!! E copilasul tau si ai sa-l iubesti la nebunie! Sa fie sanatos si el si mamica lui! Si eu vroiam fetita si uite ce fericita sunt de cand am aflat ca e baietel!
PAULA, multa bafta, o sa fie bine, sa fii sigura de asta!
IOANA, asteptam acum de la tine vestea!
Va pup!!!
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Pisoi, felicitari pt baietzel si cel mai important e ca e sanatos, restul nu conteaza, o sa vezi cand o sa il tii in bratze..
ia uite mi-ai furat ideea de nume cu MARKVai, ce chestie..
E ok, don't worry, nu or s afie amiondoi in aceeasi clasa la scoala
Numai bine si sanatate tuturor burticilor!

Denisa
14
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fete cu burtici.

Pisoi felicitari si tzie pentru baietzel! Si vad ca sexul tare predomina. Eu presimtziri am avut de baietzel, toate calendarele spun baietzel, toata lumea baietzel, doar doctorul acum 2 saptamani a zis ca poate e fetitza! Eu nu zic nimic pana pe 15 August cand mergem la eco morfologica si vom afla sigur.

Fetelor care atzi venit, sarcina ushoara si copii sanatosi, atzi vazut ca aici toate se lauda cu bebeii lor care mai de care mai baban!

Eu si cu bebica mea suntem foarte sportive. Nu reusim deloc sa ne odihnim! Dar ne prieshte! In ciuda caniculei, a navetei si a tuturor obstacolelor ne simtzim bine! Nu mai am nici gretzuri (Maraki o sa tzi se intample shi tzie,Nici eu nu credeam!)burtica creste pe zi ce trece si sunt foarte optimista. Desi abia maine e miercuri, ma gandesc ca saptamana a si trecut, altfel o iau razna!

fetele.

Bee 17+
si Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

multumesc mult Giova...da, sunt fericita si vroiam sa impart fericirea mea si cu voi...in legatura cu vopsitul parului, eu am vorbit cu cosmeticiana la care ma duc si mi-a zis ca nu este nici o problema daca te vopsesti dupa 4 luni si jumatate....
eu am o indoiala, totusi, sa nu-i faca rau bebikului....zona este foarte puterni vascularizata...nu stiu, as vrea si eu foarte mult sa ma vopsesc, deja mi-a crecsut...dar mi-e cam frica...daca mai aflati si alte surse sau alte explicatii pentru care este ok sa te vopsesti, dati-mi si mie....

BUMBITA17 + SI STRUMFULET

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!!
Felicitari Pisoi pt. .Ai reactionat exact ca mine.lasa ca ne impacam noi cu ideea asta, important e sa fie sanatosi. Voi trece carucior albastru.

Eu am inceput cu Marco si de aici toate v-ati luat dupa mine !!!!
Dar nu ma supar.Ai vostri vor fi Mark si oricum nu suntem din acelasi oras, vb. Denisei ca sa fie in aceeasi clasa.

ALEX bun venit sotiei tale, sa aveti un bebe sanatos si o sarcina usoara!!!
Da-ne mai multe informatii, daca vrei s-o trec pe lista.
Poate intra chiar ea, sa ne conversam putin.

Azi iar se anunta canicula, dar am venit, foarte, foarte lejer imbracata.
Sper sa fie OK si ziua de azi.
De simtit ma simt bine, pana acum.

poze
gio si bb 15+

Mergi la inceput