Mamici de ianuarie-februarie 2006 (20)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ank si bb spune:

neata mamicilor!!! multumesc pentru super-calduroasa primire pe care mi-ati facut-o!
si eu va doresc sarcini cat mai usoare si bb-lusi super-sanatosi!!!

pisoi - ti-ai ales numele pe care il folosesc eu ca sa-mi alint sora... - nu fi trista ca e baietzel... gandeste-te ca va semana mai mult cu tine si in plus e puiul tau!!! mai tarziu ii puteti face o surioara si o sa aveti pereche!

ce-o fi cu ioana? asteptam vesti de la ea...
ioana, ioana, ioana!

giova, multumesc mult pentru ca m-ai trecut atat de repede pe listuta!

va pe toate!!!!

ank 18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

,ce mai fac fetele azi ?
Bun venit noilor mamicutze ,doamne ce ne mai inmultim ,ce ma bucur
Pentu constipatie eu am folosit doar kiwi,asa mai imi treceau si greturile
Bumbita in legatura cu vopsitul parului ,eu l-am suvitat numai cat sa nu se vada asa urat dar nu am atins radacina ..si cu 6 suvitze mie imi sta chiar bine ,aveam parul blond si l-am suvitat cu o culoare inchisa ,destul de apropiata culorii naturaleAcum tu faci cum crezi ,eu una nu mai rezistam cu el asa
Mi s-a pare mie sau in discutiile anterioare Ralu zicea ca la echo sa vazut fetita la ea ,nu stiu sigur .Intreb fetele care stiu cu certitudine Si daca e asa avem 2 fetitze
pup
9+

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

Buna dimineata gravidutelor!
Aseara cand m-am asezat in pat l-am simtit pe bebe!!! Bine, nu miscari clare, puternice, dar se misca!!! Doamne, ce sentiment minunat!!! Abia astept sa fie mai indraznet, sa-l simt mai puternic!
Si mie mi-e groaza de caldura asta, dar totusi decat sa fie frig si ploaie parca prefer asa.
Nu stiu ce sa-mi mai fac de mancare, parca am epuizat toate retetele...Si cand ma gandesc sa fac sauna in bucatarie...
BUMBITA, prietena mea s-a vopsit la 2 luni de sarcina si a nascut un bebe sanatos, gras si frumos! Si am mai auzit cazuri. Oricum, tu ai trecut si de primul trimestru, nu ai de ce sa-ti faci griji!
IOANA, nu ne mai tine in suspans!!! Baietel sau fetita?
CATA, unde esti? Ce e cu tine? Ma gandesc ca poate nu-ti merge netul...
Va pupic si sa aveti o zi minunata!!!
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Neata fetele,
ALINA, DENISA, BEE, GIOVA, ANK, merci frumos pentru urari, si voua sa va traisca puii si sa va bucurati de ei. GIOVA si DENISA, se pare ca pe puii nostri ii va chema la fel, da' vor avea un nume frumos, pe mine m-a inspirat delfinul de la Delfinariul din Constanta, pe care il cheama tot Marc (nu stiu daca cu "c" sau "k"). Mi se pare un nume frumos pentru un baietel. As vrea ca al doilea nume sa fie un nume de sfant dar inca nu am nici o idee, mai astept.
In rest, incep si eu sa ma obisnuiesc cu ideea ca e baietel, nu e foarte usor, trebuie sa recunosc, dar nici imposibil, ii si spuneam sotului ca deja am trei baieti (el si doi motani), uite ca acum mai apare unul. Sotul meu mi-a zis ca facem crescatorie de baieti, uite la ce i-e gandul lui!
Ma enerveaza caldura de afara, e incredibil ce cald e, dar asta e, canicula din Bucuresti, nu prea am chef sa fac nimic dar trebuie sa ma apuc de treaba asa ca va pupic pe toate si ne auzim mai tarziu.
Anda si matzul subacvatic 16+

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

IOANA, zi repede ce ai, fetita sau baietel, hai ca suntem curioase...
tot eu si matzul meu subacvactic

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Fetelor imi cer scuze ca postez asa tarziu dar aseara am ajuns la 12 acasa(am fost la un chef) iar azi de dimineata am fost tot pe la banca si pe la judecatorie si abia acum am ajuns la serviciu!
Asa cum simteam, asa cum mi-a iesit la tote testele babesti si calendarele si asa cum a fost conceput(in prima zi a ovulatiei), bebe e 99% BAIETEL!
Asa ca Giova, te rog fa tu onorurile si pune si langa numele meu si numele RAZVAN-GABRIEL
Eu sunt foarte fericita, cu toate ca am fost atat de sigura ca e baietel puiu'mamii si tot timpul ma uitam la fata lui Cristi cand facea doctorul ecografia!
Saracul, era socat cand l-a vazut pe bebe cum dadea din manute si picioruse, era rosu si avea niste emotii si am vazut cum tinea degetele incrucisate si dupa mult chin, pentru ca bebe al meu e cam pudic si cand sa-i prinda imaginea cu putulica se intorcea cu funduletul, am reusit si am vazut si noi foarte clar, pana sa ne zica doctorul,"Baiat, 99% baiat!". Eu am inceput sa rad, Cristi era fiert (i s-au dus visele cu fetita) iar doctorul ne-a spus ca al doilea bebe poate fi foarte bine fetita....lucru care i-a dat idei scumpului meu sot!
Cand am iesit de la medic, am incercat sa-l consolez si sa-i spun ce avantaj va fi pentru fetita sa aiba un fratior mai mare care sa aiba grija de ea si mi-a spus "Dar ma bucur, sa nu crezi ca nu ma bucur, din tot sufletul ma bucur si sa dea Dumnezeu sa fie sanatos!" Asa ca i-a trecut rapid supararea!
Oricum, ne-a zis doctorul ca nici sexul si nici DPN nu sunt 100% sigure, dar in ceea ce priveste sexul, el da 99% sanse sa fie baietel!
Sa ne traiasca bebeii la toate si sa fie sanatosi ca asta e cel mai important!
Va pup si va las, ca v-am inebunit!
Ioana si Razvan18+

Pozicile mele: http://pg.photos.yahoo.com/ph/tuturugaioana/my_photos
Samburelul: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;29/st/20051225/dt/7/k/d1f9/preg.png

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

ieri am vb. cu dr. (am si scris intr-un mesaj anterior), mi-a zis ca de la 4 luni ma pot vopsi, dar sa nu folosesc permanentul, ca e mai tare. In rest vopseaua obisnuita nu face nici un rau acum.
trebuie sa-mi iau azi vitamine.Si compensate nu se dau. Cat este o cutie? habar n-am.

FELICITARI IOANA!!!!m-am emotionat pana la lacrimi!!!
parca eu n-am trecut prin asa ceva!!!
Acusica scriu in listuta.

SCOR: 7 si 1

poze
gio si bb 15+

Mergi la inceput

Anda eu ma bucur pentru tine, imi pare rau ca nu a iesit ce iti doreai, dar vei vedea se inseamna un baietel pentru mami si invers...mami ptr baietel! Este mult mai puternica legatura dintre mama si baiat decat dintre mama si fata! Important este sa fie sanatos si bun si cuminte!
Giova, mie mi-a dat Materna si Materna este pe lista compensatelor! Adica in loc de 366.000 lei ptr o cutie de Materna, am platit pe baza retetei compensate, 42.000 lei ptr o cutie Materna de 30 de tablete si 2 cutii de Acifol! Trebuie sa iti dea Materna compensat, doar Prenatale nu este compensat!
pup pup!
Ioana

Samburelul: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;29/st/20051225/dt/7/k/d1f9/preg.png

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Dr. mi-a zis de 3 vitamine: Materna Prenatal si Elegil, parca.
mi-a zis sa ma uit pe ele si care contin cele mai multe vitamine alea sa le cumpar.Mi-a dat de inteles sa aleg intre prenatal si elegil.
merg azi in farmacie, ma uit la toate si pe urma vad care se compenseaza si care nu.

poze
gio si bb 15+

Mergi la inceput

Acum sa va zic ceva, dar sa nu sariti la mine ca nu bag mana in foc....am citit si eu pe undeva!
Cica din cauza radiatilor foarte puternice (stiti voi, gaura in stratul de ozon), este afectata sperma si se distruge cromozomul X. Urmarea: se nasc tot mai multi baieti, si se estimeaza ca peste 75 de ani numarul de fete va fi de 1 la 50 de nasteri!
Probabil ca de asta se nasc atat de multi baietei!
Ioana

Mergi la inceput