Mamici de ianuarie-februarie 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 8
MyBaby spune:
fetelor!
Giovana,felicitari pentru baietel!!!!Eu as fi in al 9-lea cer daca as avea baietel,dar mai e pana joia viitoare,sa ajute D-zeu sa fie sanatos,urmatoarea va fi fetita stai linistita!!!!
Catalina,se vede fetita ta bine in poza de la eco,si ma bucur ca este ce ti-ai dorit,si multa sanatate !!!!
Fetele care merg azi la eco,multa bafta si bebei sanatosi!
Denisa ma simt mai bine decat ieri,am fost foarte costipata de 4 zile,si cand ma gandesc ca de acum incep problemele....ma ia cu fiori.
Giova mie nu mai imi cade parul ca inainte,de uns nu se unge,si parca si creste mai repede,la fel si unghiile,am inteles ca pe la 7 luni nu mai creste atat de repede si va cadea mai mult pana termini cu alaptatul,dar cred ca variaza in functie de persoana,mie imi cadea mult inainte si am notat imediat schimbarea.Cosuri imi ies cate unul pe cand ar trebui sa am perioada,in rest fata imi e curata.
Cam asta e nou cu mine,astept ziua sa merg la eco si triplu-test.
si sa ne scriem cu bine.
Adriana
14 +
maraki spune:
Catalina super a iesit poza la eco!!! Se vede clar de tot

Ce repede a trecut timpul fetelor, am ajuns sa aflam si sexul bebelusilor
Vad ca Bianca are aceeasi pozitie ca bebeul meu, nu e nici o diferenta...inseamna ca toti bebeii au pozitia asta acum nu?Cel mai important e sa fie cu totii sanatosi si sa ducem cu bine sarcina pana la capat!Doamne ajuta!
Denisa sant super pozele,mi-ai facut pofta cand te-am vazut in apa![]()
Mirela stiu ca este bine dar din cauza serviciului intra mai rar pe net.
Giova felicitari pt. baietel
Acum stiti sigur,imi place mult numele de Marco
My husband ca sa nu ne certam vrea sa punem numele lui baiatului( Giorgos )
La greci se pune numele bunicului si nu imi place cum il cheama pe taica-su ( Aghelakis ) iar la nume neutru vad ca stramba din nas
O sa-i propun Marco
sa vedem daca il conving.
Fetelor mie tot rau imi este, poate s-a obisnuit organismul cu pastilele ( vomex) si nu mai au asa mare efect.Inca mai am probleme in bucatarie cand trebuie sa gatesc
va pup pe toate si va doresc simptome usoare si pofta de mancare!!!
14+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Denisam spune:
Maraki am bucur ca esti mai bine, si scuze ca ti-am facut pofta, dar era calda avea 27C si nu m-am putut abtine. Uiet o sugestie, mergi la opiscina la voi la innot, ajuta mult si ne pregateste pt nastere. Noua ne palce numele de MARK simplu pt baiat, ca alte nume nu avem deocamdata, la fata e mai simplu: Emma, Diana si Mara sunt favorite.
Giova bravo, cca stii conceptia, data viitoare veia ctiona invers sa fie fata, la mien sotul e convins de baiat, ti-am zis is curioasa daca calcuele mele ma inseala![]()
MyBaby-bafta cu testele si ma bucr ca esti bine.
Va pup
Denisa
14
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Giova spune:
Bumbita bine ai venit!!! Baietel sanatos si frumos iti doresc!!Sunteti pe listutza.
Doamne ajuta MONICA la toate sa ducem sarcina pana la capat cu bine. Imi pare rau ca nu te simti bine.
eu sunt ok, dar din cauza caldurii, cam pleostita. Si m-am invatat rau si nu mai prea am chef de gatit.
Saracul Clau e dispe.
DEnisa super pozele.Din ce vad, sunteti inraiti dupa pescuit, sau numai sotii?
poze
gio
si bb 15+
Denisam spune:
Giova, -= eu nu sunt asa inraita cu pescuitul, sotul cam da, dar nu c afratele meu care e cam profesionist.Nu am deranejaza c amergem pe lac, duap cum ai vazut eu stau in barca sum umbrela si ictesc, ma relxez si vorbim, atunci recuepram noi toate amnauntele la discutii
si dc la pestisor
ii va palce sa mearga cu barca, no problem, uneori ii voi trimite pe amindoi ca eu sa dau o fuga la spa
Sanatosi sa fim ca restul le rezolvam.
Cu gatitul, dc vrei ceva retete usoare de 20-30 min, da-mi un PM-ok?
Numai bine
Denisa
14
BEBIK
alina80 spune:
ANK, bine ai venit! Sarcina usoara si fasolic(a) santos(oasa)!!!
BUMBITA, felicitari pentru baietel!!! Chiar daca au inceput sa apara si fetitele, eu zic ca tot baietei o sa fie mai multi!
DENISA, foarte frumoasa pozele, in sfarsit am putut si eu sa le vad!
GIOVA, nici eu n-am chef deloc de gatit, dar avand in vedere ca gatesc mai mult pentru mine n-am de ales....Mi-e pofta in fiecare zi de altceva...Pentru sot gatesc odata pe saptamana. Apropo de facut treaba, am de calcat o tona si pe caldura asta e perfect!
16+
toanca spune:
Denisa am vazut ca ai scris ca ai fost constipata.
Aceeasi problema am avut-o si eu, dar s-a rezolvat.
Am luat de la plafar (nu din farmacie) niste pastile pe care scrie SPECIAL PENTRU COMBATEREA CONSTIPATIEI LA GRAVIDE.
Nu stiu exact cum se numesc, dar ma uit acasa si iti spun daca vrei.
Pe mine m-au ajutat foarte mult.
Giova spune:
Va pupic, fug si eu acasa.
in drum intru pe la o farmacie sa vad de vitamine.
Am vb. cu dr., am candida, dar mi-a recomandat sa ma spal cu musetel+bicarbonat, nu intern.
si un ovul, ca cica am microbul si nu o tratam acum, doar sa nu ma deranjeze pe mine, ca oricum ea reapare in lunile astea.
Si inainte sa vina bebele o tratam ca sa nu dea cu fata in ea. ce expresie a folosit si dr. asta.
Mi-a zis ca ma pot vopsi pe cap, dar fara permanent (ca eu folosesc permanent, doamne fereste!!) si imi recomanda sa merg si la dentist daca am probleme.
Asta e tot.
pupici.O zi/seara buna.
pe maine.
poze
gio
si bb 15+
alexz spune:
Daca mai aveti vreun loc liber pe lista, vreau sa o adaug si eu pe sotia mea. Nu de alta, da' urmeaza sa ne inmultim pe la sfarsitul lui ianuarie si prinde bine sa stii ca mai sunt si altii/altele in aceeasi categorie. A propos: stie cineva vreun leac impotriva somnului? Ca abia ce ajuns si eu acasa de la birou si Irina trage pe dreapta :(
Denisam spune:
toanca-mersi de pont pt constipatie, eu nu am fost decat odata la inceput si apoi am scris de remedii pe care le-am folosit, toate naturale, acuma MYBABY e cosntipata si cred ca a rezolvat si ea cu miere sau prune uscate.
Mersi oricum si numai bine cu sarcina!
Denisa
14
BEBIK