Mamici de ianuarie-februarie 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 7
adriana_i_ spune:
Merci de raspunsuri fetelor
. O sa urmaresc si daca se mai repeta o sun pe doctoritza, daca nu o intreb in 8 aug.
Legat de par, si la mine se unge mai tarziu, si de cazut cade fooaaarte putin, mult mai putin ca inainte (il am lung). DIn pacate absolut toata lumea cu care am vorbit si care a nascut mi-a confirmat ca la scurt timp dupa nastere urmeaza dezastrul
, asa ca si eu o sa ma tund dinainte, nu scurt insa ca nu imi place, ci asa mai scurtutz decat e acum ![]()
Adriana 10+
Denisam spune:
adriana_i_daca se mai intampla, suna-ti medicul ca sa fiei totul bine.
Giova felicitari pt baietzel, o sa fie bine si vei avea si fetita o sa evzi( incearca tu data viitoare sa va iubitzi inainte d eovulatie cu 2-3 zile si apoi pauza, sa vezi dc nu iese fata). La noi deja se fac presupuneri, majoritatea inclina spre baiat, sutn curioasa cine va avea dreptate, eu ( zic ca e Girl, ca la mien testele de ovulatie au fost negative si nu stim ca l-am conceput)sau restul lumii![]()
O zi usoara fara simptome!
Denisa
14
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
ank si bb spune:
Buna burticutzelor!!!! 
mi-a zis
T_Ioana
despre voi si am venit si eu aici... sper sa ma primitzi si pe mine.![]()
eu sunt anca, am 28 de ani, sunt din bucuresti iar fasolica mea are 4 luni.
pentru listutza, datele sunt:
ank si bb (20 martie 1977) UM 15/03---DPN 25/12/2005
dr. Deliana Puiu, Sp. "Sf. imparati Constantin si Elena", Bucuresti
inca nu stiu daca
este fasolic sau fasolica... pe 10 august la 3D sper sa aflam...
va
pe toate si va doresc sarcina cat mai usoara!!!!
ank
18
Denisam spune:
ank si bb-bine ai venit la noi si o sarcina usoara!'
Maraki si Mirela sunteti bine?
MyBaby cum te simti azi?
Denisa
14
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
emyoko spune:
BUNA TUTUROR
Sunt noua venita, si m-am inscris la rubica "mamici de ianuarie.... 2006" UM 9.04 si DPN 14 ianuarie 2006 (15 saptamani si 3 zile). Este prima mea sarcina, desi varsta este cam inaintata (34 ani), desi am o sarcina usoara (fara greturi si varsaturi) am nimerit un dr destul de naspa ca sa zic asa, care ma intreba doar cum ma simt fara sa-mi dea prea multe detalii despre sarcina, iar la un momentdat cand i-am spus ca ma simt ffff obosita si intrebandu-l daca pot sa iau vitamine, mi-a spus ca iau pe propria raspundere (de parca luam cartofi de la piata!). I-am spus ca am probleme cu tiroida, intrebandu-l daca continui sau nu tratamentul cu hormoni tiroidieni, mi-a spus ca numai medicul endocrinolog imi poate spune. Ma rog intr-un final mi-am schimbat medicul si am constatat ca trebuia sa fac o analiza intre saptamanile 10-11 pe care dr mi-a facut-o si mi-a spus ca totul este OK, dar nu mi-a trecut si rezultatul pe ea. Acum am repetat analiza si ma duc la celalalt dr sa vad daca este OK. In final pot sa spun ca eco pe care am facut-o mi-a spus ca am BAIETEL! Si voi naste prin cezariana. Dar inca sunt stresata ca nu stiu ce este cu analiza asta si cu ceea ce va urma!
emilia
Giova spune:
Denisa noi l-am creat in a 2-a zi a ovulatiei.de aici am tras eu concluzia ca e baietel si se pare ca pana acum nu m-am inselat.
Bine ai venit Anca la noi, ca pe
esti de mai mult timp!!!
Sarcina usoara si un bebic sanatos!!!
poze
gio
si bb 15+
dana_ene spune:
ank si bb !
Hai ca nu mai este mult timp si vei afla daca e fasolic sau fasolica
.
Daniela
(11+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUMUL OANEI MARIA
bumbita spune:
fetelor, si eu sunt FERICITA...vreau si eu sa impart fericirea cu voi ....aseara, am fost la echo si
...exact ce ne doream...are 160 grame si 15 cm lungime....
nu stiu daca este o problema ...problema faptul ca am cam putin lichid amniotic si placenta este cam joasa....voi ce parere aveti?....
in rest sunt fericita....
bumbita spune:
uitasem ce este mai important...treceti-ne si pe noi pe listuta...
UM 28.03.2005 DPN 02.01.2005 este BAIAT........
aseara cand am fost la echo m-am cam speriat...inaintea mea era o fata...care avea 38 de saptamani si de doua zile avea contractii si nu se dilatase...venise la doctor sa-i faca injectia pentru dilatare...urmand ca noaptea trecuta sa nasca...fetelor, daca ati fi vazut-o cum se chinuia...ce dureri avea....imi este cam frica...
dar suntem niste curajoase, nu?