Mamici de ianuarie-februarie 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 6
T_Ioana spune:
Vai Cata ce frumos! De ar arata si puiutul meu asa, sa-l vad ca lumea!
Alina, eu merg in fiecare luna la medicul de familie, in special pentru cantarit, masurat tensiunea si ca sa imi dea diverse pastile(daca e cazul), dar niciodata nu astept pe sala.....asa mi-a spus ea, sa intru direct in cabinet! Si doctorita mea e pediatru si de multe ori s-a intamplat sa merg acolo si sa fie 15-20 de copii bolnavi pe sala, dar gravidele au prioritate!
Anda abia astept sa vedem azi ce puiuti avem! Tin pumnii si uite o floricica
!
V-am pupat fetili!
Ioana
si Samburel 18+
Pozicile mele: http://pg.photos.yahoo.com/ph/tuturugaioana/my_photos
Samburelul: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;29/st/20051225/dt/7/k/d1f9/preg.png
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
utocatalina spune:
Giova subscriu..chiar asa arata..dar sa vezi ce frumosi se fac ei mai incolo!
Pofta buna! Si eu am papat salata si acum ma hidratez cu suc natural..doctorul a zis mai multe lichide asa ca execut!![]()
Anda si Ioana succes azi...sa fie bebelinii sanatosi si voiosi si sa le vedeti si sexul...sigur se va vedea si mai bine la voi...ca sunteti mai mari!
Cafeluta draguta
Bianca
15+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Giova spune:
Bafta la eco ANDA si IOANA si sa veniti cu vesti bune.Sa vedem, ce carucioare mai punem azi?
poze
gio
si bb 15+
dana_ene spune:
Catalina, e perfecta !
Ce frumos... i se vad ochisorii, nasucul, guritza...
Haideti, ca-i tare emotionant !
Eu sunt putin speriata.
Am observat niste scurgeri maronii. Ce pot insemna ? A mai patit-o cineva ?
Daniela
(11+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUMUL OANEI MARIA
pisoi3 spune:
IOANA, merci de floricica, si tie iti tin pumnii sa se vada sexul bebe-ului. Sa dea Domnul sa fie sanatosi in primul rand si pe urma sa aiba ce sex ne dorim noi!
Fetele, merci ca imi tineti pumnii, cum vin de la eco, cum scriu sa va zic exact ce e bebe.
Va pupic pe toate
. Uffff, ce emotii am...
Anda si matzul subacvatic 16+
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
adriana_i_ spune:
Buna fetelor,
felicitari celor care au descoperit culoarea carucioarelor ![]()
Eu sunt mai bine, incet incet scap de greturi. Vineri am fost la control, si bebitzu' e foarte bine. Doctoritza a fost tare nerabdatoare si a masurat si pliul, desi e cam la limita de devreme
si rezultatul este perfect: 1.4mm! E fericita, ce sa mai vorbesc de noi
. In 8 august merg din nou, pentru masuratoarea oficiala, si pentru triplul test. Speram sa fie totul bine...
dana_ene: si eu am mai avut scurgeri maronii (deschis la culoare), se pare ca e de la fixarea placentei.
Am tras insa o sperietura zdravana acum duminica: dupa ce sambata am exagerat cu statul in picioare si agitatia, duminica am sangerat o tura cam tare. S-a oprit insa, iar eu de acuma nu mai fac pe viteaza...
As avea o intrebare la voi: vi se intampla sa vi se intareasca burtica seara si sa va doara intr-o parte? Asa durere difuza, dar nu puternica, si diferita de intzepaturile alea care le simtim cand se mai intind o tzara ligamentele. Eu am patit deja de 2 ori. E posibil sa fie contractii asa de devreme (eu de abia sunt in sapt 11)? Banuiesc ca oricum nu e prea bine...
O zi frumoasa,
Adriana 10+
toanca spune:
Revin si eu cu o intrebare.........
Eu sunt un pic cam stresata pentru ca joi trebuie sa fac triplutestul...
In cate zile se da rezultatul la analize?
Aveti cumva idee?
Si mie mi s-a intamplat chiar aseara sa mi se intareasca burtica si sa ma doara in partea stanga jos.
Da, am luat o Nospa si parca mai m-a last un pic...
Toanca si bebe 15+
utocatalina spune:
Adriana eu am patit-o in stinga jos....era de la o cufureala care dupa aia a urmat ca in filme...daca va doare in stinga jos si este tare este de la constipatie sau cum a fost la mine..urma o cufureala naspa..Toanca nu stiu ca nu am facut triplu test..Paula poate te poate ajuta! Daniela eu si Maraki am avut eu singerare, iar ea scurgeri maronii in sapt. a10-a...cica de la inserarea placentei..asa mi-a zis mie doctorul!Anda astept vesti bune!
Cafeluta draguta
Bianca
15+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
dana_ene spune:
Adriana si Toanca, da, pot fi contractii. Ele pot sa apara pe toata perioada sarcinii. Trebuie totusi atentie. Este bine sa le spuneti medicilor.
Daniela
(11+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUMUL OANEI MARIA
alina80 spune:
CATA, GIOVA ma bucur ca va place numele baietelului nostru!!! Deh, e mai greu de gasit nume pentru baietei zic eu! Sa ne anunti GIOVA cand va hotarati!!!
CATA, Bianca imi place mult si vad ca o sa o cheme si Andreea. Sotul meu vrea un singur nume pentru bebe si sincer abia l-am gasit si pe asta sa ne placa la amandoi. Mi-a placut fetisoara fetitei tale, cum zice si GIOVA ei acum seamana cu aliens, dar e emotionant totusi ca putem vedea atatea detalii. Cu cumparaturile stai linistita ca, ti-am zis, nici nu se gasesc inca hainute groase. Nu mai uit de liftul ala al tau...Abia astept sa ne intalnim si poate mai raspund si alte fete invitatiei.
GIOVA, si mie imi cade parul rau, si e lung si mi-e mila de el!!! Dar asta n-ar fi nimic, eu ma gandesc ca majoritatea mamicilor ajung sa se tunda scurt dupa ce nasc si nu vreau!!! Cred ca o sa raman cu 3 fire, dar lungi! Merci ca mi-ai trecut datele!
PISOI, bafta la echo!!!!!! O sa ne zici diseara ce bebe ai, ca doar esti maricica!
T IOANA, e bine macar ca pe tine te baga direct in cabinet la dr. de familie! Eu sunt nevoita sa stau printre copii cam o ora si m-am hotarat, nu ma mai duc. Chiar nu vreau sa risc! Iti tin pumnii la echo! Si tu ne zici sigur si sexul lui bebe astazi!
16+