Mamici de ianuarie-februarie 2006 (20)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

burtici frumoase !

Am revenit de la Predeal si vad ca foooooooooarte multe s-au mai intamplat intre timp.

In primul rand FELICITARI Catalina pentru vestea asta minunata. ( Ma bucur ca ideea cu numele de Bianca ai preluat-o de la mine. Parca sunt nasa ei, asa de mandra ma simt ).

Giova, FELICITARI si tie pentru baietel.

Nu cred ca am sa reusesc sa raspund tuturor mamicilor, pentru ca sunt pe fuga, dar sa stiti ca sunt alaturi de cele care inca mai au greturi (ma numar si eu printre ele... Doamne, cand om scapa ???) si alaturi de cele care au luat mai multe kg in plus (eu la nici 3 luni implinite arat mult mai burtoasa si mai grasa decat ar trebui ).

Paula, ma bucur mult pentru vestile bune !

!

Daniela (11+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Acum am ceva de lucru, dar cum termin, rectific lista.

Alina sa inteleg ca te-ai luat cu numele dupa Mihaela radulescu? Frumos nume.

CATA super bine se vede Bianca la eco.Dr. meu a uitat sa-mi de-a poza, iar filmatul e mare, nu pot sa-l pun, oricum nu sunt prea multumita de cum se vede.
A fost eco normala sau vaginala?
Suma enorma pt. lift. cineva va trage in piept.

Mi-e imi place EDUARD, Clau ramane pe MARCO.Dar cine stie, inca nu suntem decisi, asa ca eu nu trec nume.
Ieri i-am luat o bavetica cu albastru si gri, frumoasa rau.
Astept sa apara colecita de iarna, pana atunci ii fac o lista surorii mele, mai ales ca e baiat vreau adidasi si trening de firma.Ma vor costa ceva, dar e primul asa ca....merita efortul.

poze
gio si bb 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

GIOVA, nu Lacra ii pune numele AYAN baietelului, ci eu! Da, dupa Mihaela Radulescu m-am luat, mi-a placut tare mult numele! Si eu am o cunostinta care tocmai a nascut un baietel si i-a pus numele Mario Eduard si mi se pare foarte frumos!
CATA, cu siguranta ne intalnim vineri, sa va hotarati unde si la ce ora si eu sunt acolo! Abia astept sa ne cunoastem!!! Ce suma exorbitanta pentru un lift!!! Chiar mi se pare exagerat!
16+

Mergi la inceput

fetelor am o intrebare: cum va este parul in perioada asta?
din auzite si de prin carti, am aflat ca vom avea un par superb, nu se va uleia repede, nu va cadea.In schimb, dupa ce incepem sa alaptam sa nu ne speriem ca ne va pica mult par.
Ei bine, parul meu nu se mai uleiaza asa repede, dar imi pica mult.
Niciodata nu mi-a cazut asa mult.oare de ce?

poze
gio si bb 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Cata sa iti traiasca fetita , spune-mi si mie cum se numeste ecografia pe care ai facut-o?cumva morfologica
Pupici
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Daniela chiar ca ideea cu Bianca de la tine am luat-o...si lui Dan i-a placut la nebunie!
Giova a fost eco normala..pe burtica..sa stiti ca mai am o poza cu fata Biancai, dar daca o pun sper sa nu imi spuneti ca arata a Alien..ce ziceti sa o pun? O sa o pun totusi! Apropo..nu simt nimic in bine sau rau cu parul..nici mai frumos nici mai urit...la fel ca intotdeauna!Eduard si Marco sunt beton..Alina si Giova cred ca ne trag in piept cu liftul..dar ce sa mai zic..mama lor!Alina ne vedem vineri si daca mai vor si alte fete sa ne zica..mi-ar placea sa nu cunoastem!Tanti mercic..eco morfologica a fost!

Cafeluta draguta
Bianca15+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Giova sa stii ca si la mine se intampla la fel ,imi cade par in prostie ,nu se intampla asa inainte ,si l-am avut chiar mai lung .L-am tuns sa imi fie mai usor cu spalatul ca baia unde e cada e in renovare .Semne de sarcina dar cred ca si de stres
Si pe fatza m-am umplut de cosuri ,nu imi vine sa ies afara din casa ,sper sa imi treaca o data

9+

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Catalina, eu vreau sa vad si cealalta poza a Biancai. E cam asa?
Haide, haide !!!

Giova mie nu-mi cade parul, dar presupun ca e din cauza schimbarilor hormonale.
Iar povestea cu cazutul parului in timpul alaptarii la mine a fost reala, dar trece.

Daniela (11+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Daniela si toate fetele..la cafeluta la eco am pus fata Biancai...se intituleaza:autoportret Bianca!Ia ziceti seamana cu mine sau cu Dan?

Cafeluta draguta
Bianca15+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Si eu i-am vazut fata la eco, si acum fara suparare, dar chiar aduc puiutzii nostri cu ALIEN. Sper sa se faca mai frumosi pana in ian.-febr..

Acum mi-am terminat treaba, rectific listutza si pe urma fug in pauza de pranz.

poze
gio si bb 15+

Mergi la inceput