Mamici de ianuarie-februarie 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 4
utocatalina spune:
Maria sa stii ca ti-am zis ca nu exista simptome pentru fetita sau baiatel..mie nu mi-a fost deloc rau si uite ce este fetita mititica...iti tin pumnii sa fie in primul rind sanatos bebica si daca va fi si fetita sa te bucuri de ea...apropo al 2-lea nume cel de sfint al Biancai va fi Andreea
...era fixat de mult, dupa numele nasei..
Florinini zici ca se vede bine micuta? Ha..asa mi se pare si mie! Las ca in curind o sa-l vezi pe RECLAMA ILEGALA si poate e baiatel, cum va doriti...sa stii ca sigurul lucru pe care l-am avut in cap ieri cind am iesit pe usa a fost...sa fie sanatos, indiferent de sex...si ce m-am bucurat cind am auzit ca e sanatoasa tun...asa va doresc si voua..
Adriana mica mercic si succes la eco..sa vezi ca-i bine bebe mic..si ai sa vezi ca timpul zboara!
Giova sa stii ca la eco bebe poate sa aiba cu 16 gr. mai mult sau mai putin, fata de ce a zic doctorul..asa ca eu oscilez pe la 100 de gr...oricum tu esti mai mare ca zile ca mine, asa ca e normal ca bebe sa fie mai baban..si doar este baietel
la bataile inimi Bianca are 152 batai/minut..pupici!
Cafeluta draguta
Bianca
15+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
pisoi3 spune:
Neata fetele,
GIOVA, sa-ti traiasca baietelul si sa fiti toti trei fericiti impreuna, lasa ca o sa ai doi baieti in casa pe care sa te poti baza. O sa ai fetita data viitoare, nu conteaza ce sex e bebe, important e sa fie sanatos.
CATA, e superba Bianca, sa-ti traiasca si sa iti aduca numai bucurii, e o dulceata de fetita, ma uitam la ea ce bine e formata, asa o arata si bebe al meu? Abia astept sa il vad, sunt emotionata, nu am stare pana azi la 15.30 cand fac ecografia.
Apropo, de unde ti-ai luat costumul de baie? Zi si mie ca si eu am nevoie.
Pup fetele si bebeii
ca trebuie sa ma apuc de treaba.
Anda si matzul subacvatic 16+
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
utocatalina spune:
Pisoi cu siguranta ca bebe al tau se va vedea mult mai bine...este si mai mare cu o sapt.....mie Iosup mi-a zis ca se vedea si mai bine daca ai fi baut suficienta apa...asa ca de azi ma fortez sa beau cel putin 2 litrii/zi..iti tin pumnii azi la eco si iti trimit pe pm detaliile legate de costumul de baie!
Cafeluta draguta
Bianca
15+
alina80 spune:
Neata fetelor!
GIOVA, deci e baietel!!! Sa-ti traiasca si sa se faca mare!!! Te rog mult trece-mi si mie daca vrei anul nasterii mele: 1980, ca nasc la Polizu cu Dr. Dana Oprescu si UM 4.04.05.A, si daca treci si numele bebelusilor, m-am hatarat cu tati ca pe sufletelul nostru o sa-l cheme AYAN. Merci mult!
CATA, ma bucur mult ca esti fericita! Nici mie nu mi-a trecut starea aia de fericire pe care am avut-o cand am aflat! E super clara echo cu fetita ta!!! E superba poza! L-am convins pe Gabi intre timp cu numele pentru bebe!
Ia zi, acum ca stii, nu te gandesti sa cumperi lucrusoare pentru Bianca? Te mai poti abtine?
IOANA, bafta la echo, o sa fie totul bine!
Fetelor, vreau sa va intreb daca pe voi v-a chemat dr. de familie lunar sa va cantareasca, sa va masoare circumferinta burticii si alte chestii din astea. Eu una nu stiu ce avantaje am daca ma duc, dar nu prea m-as mai duce, ca sunt multi copii mici care vin acolo si nu am chef sa iau vreo boala, mai ales ca eu nu am avut rubeola.
DENISA, am incercat si ieri si acum si tot nu reusesc sa vad pozele tale. Mai incearca odata.
ADRIANA, bafta vineri la echo! Lasa ca trece timpul si ai sa vezi si tu ce bebe se ascunde in burtica ta!
VA pup!!!
16+
lacramioara t spune:
Buna dimineata mamici,
Catalina sa va traiasca fetita si sa fie sanatoasa.Cand am citit mesajul tau m-am emotionat tare de tot si ma gandesc cum voi reactiona eu peste 3 sapt.cand merg iarasi si sper ca este baiat.Si acum sper ca faci cinste
(virtual desigur) ca eu am promis o sampanie
la servici daca este baiat.
Giova nu fi trista nici macar un minut ca vei avea baiat.Sa va traiasca si voua si sa fie sanatos.
Giova te rog sa treci si la mine data mea de nastere 09.07.1978,voi naste la Municipal cu Dna.dr Grigoriu Corina.
Maraki imi pare tare rau ca nu te simti prea bine.
Mirela,Teolinda si alte mamici nici un mesaj?
Pup toate mamicile deocamdata ca trebuie sa ma apuc de treaba.
Lacra,
16 sapt.
utocatalina spune:
Alina felicitari pentru Ayan..super nume
..
Eu cumparaturi pentru Bianca nu fac inca pentru ca financiar sunt in pom si pomul in aer
...plecam in concediu si bomboana pe coliva ne schimba liftul in bloc si a trebuit sa platim 735 de euro de apartament...de parca ne-ar pune lift de aur
..am impresia ca cineva ne trage in piept
, dar parca putem face ceva!
Cafeluta draguta
Bianca
15+
toanca spune:
Catalina felicitari!
Sunt "invidioasa" pe tine (in sensul de gluma) pentru ca si eu imi doresc fetita, dar abia pe 5 august voi afla ce este....
Poate o sa am acelasi noroc ca si tine....
In rest, ce mai faceti?
Toata lumea e ok, nu?
Eu sunt un pic cam stresata pentru ca joi trebuie sa fac triplutestul...
In cate zile se da rezultatul la analize?
utocatalina spune:
Alina pe mine nu m-a cintarit nimeni si nici nu mi-a masurat burtica..e adevarat ca Iosup m-a intrebat si s-a cam mirat ca am luat 6 kg, dar in rest nimeni nimic..Lacramioara si eu am fost emotionata si cred ca mesajul meu v-a transmis starea mea tuturor..sa stii ca lansez o invitatie pentru vineri la o terasa..cine vrea sa ne intilnim sa zica..Alina stiu ca tu sigur vei veni, nu-i asa??![]()
Cafeluta draguta
Bianca
15+
toanca spune:
735 euro de apartament pentru lift????
aoleu, dar ce are liftul ala?
ca si placat cu aur tot nu ar costa atat de mult?
aveti incredere in administrator?
utocatalina spune:
Toanca o sa afli si tu curind..si iti doresc sanatoasa si Fetita!
Cit priveste liftul...nu mai am incredere in nimeni,....dar ce sa fac?
Sa zic ca eu urc pe scari pina la etajul 5..de fapt 7..ca e firma la parter!
Cafeluta draguta
Bianca
15+