Mamici de ianuarie-februarie 2006 (20)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Denisa eu am incercat de doua ori sa deschid albumul si nu imi deschide pagina cu pozele tale deloc.
Catalina felicitari, aveti ce v-ati doritSa va traiasca fetita si sarcina usoara in continuare
Fetelor mie imi este cam rau, ma duc sa stau in pat sa mai uit
Noapte buna, pupici la burtici

14+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Monica,mersi, sa mai incerci te rog maine odata, ca am observat ca astia au schimbat niste setari pe yahoo si acuma am update si eu.
Sper sa iti treaca gretzurile, noapte buna si numai bine!

Denisa
14
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Buna burticute,
Maria , La multi ani , tot ce iti doresti si un bebe sanatos !!
Denisam eu am intrat in albumul tau acum seara si am reusit sa vad pozele din Algonquin. Aveti peisaje foarte frumoase in Canada ! Aveti paduri multe ? Ce bine ca poti iesi la aer curat , la munte !!!
Catalina felicitari pt fetita !!! Cu toate ca eu sunt putin inaintea ta ( daca ma tine bine memoria) , mie saptamana trecuta nu putea sa imi spuna ce e. Asa ca voi astepta pana in 1 septambrie.dar sincer prefer sa stiu ca e bine sanatos,asta in primul rand si pe urma sexul .
Eu prefer un baietel, dar cred ca va fii fetita, si asta nu pt ca simt fetita , ca sincer nu stiu cum poti simti ca e fetita sau baiat ? Ci pt ca pur si simplu la mine in familie predomina fetitele. Am o gramada de verisoare si doar 2 verisori !
Maine ma duc la analize pt bolile genetice..
Mirela tu ce mai faci ? Cum suporti caldurile astea? Eu azi noapte nu am putut sa dorm .
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

CATA, felicitari pentru Bianca, ma bucur ca este exact ceea ce ti-ai dorit si ca e perfect sanatoasa, sa creasca mare si sa va bucurati de ea! Uite ca instinctul de mama nu inseala!
Maine fac si eu eco morfologica la Medlife si sincer tare imi doresc sa fie tot fetita, ar fi minunat, eu tot asta simt ca am dar mi-oi dori eu prea mult si ma autosugestionez, cine stie?
Sper sa stea intr-o pozitie buna si sa se vada. Cam am emotii pentru maine, nici nu prea pot sa dorm, de asta sunt pe forum la ora asta, eu si cucuvaiele!
IOANA, cum am zis, eco transvaginala a costat 2.200.000. Am facut-o la 8 saptamani ca bebe nu se vedea bine la eco normala. Am fost la o clinica privata, de aia o fi costat atat, ca la spital banuiesc ca e mai ieftina. Nu stiu de ce a costat atat, poate si pt ca era ecograful foarte performant, cred. Si i-am ascultat si inimioara. Dar asta a fost pretul, iti dai seama ce mirata am fost eu cand am platit?
Dar eram fericita ca e bebe bine si nu m-am mai uitat la bani. Depinde de clinica, sunt unele care sunt mai scumpe si altele mai rezonabile, eu am nimerit la una scumpa, acum am invatat si eu cum se face dar prima oara nu am stiut.
Fetele, hai ca incerc si eu sa ma duc la culcare ca maine o sa fiu ametita, va pupic pe toate si aveti grija de voi si de bebei.
Anda si matzul subacvactic 16+

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Buna fetelor..ieri nu am reusit sa dorm de emotie...MY Baby, Maraki, Kikiriki Ana_m si Pisoi va multumesc si voua din tot sufletul si sa dea Domnul sa avem toate bebei sanatosi indiferent de sex...Pisoi sa stii ca eu pina in ultima clipa am stiut ca e fetita, chiar daca doctorul ne-a testat intai sa vada ce vrem si dupa ce am zis amindoi fata, a zis: dar daca e baiatel? Atunci i-am zis lui Dan "e clar...e baietel", la care doctorul "ba e fetita!" Am crezut ca lesin de fericire si amindoi am fost gituiti...sper sa vezi si tu ca bebe e sanatos si poate, instinctul nu te va insela nici pe tine..iti tin pumnii..vedeti ca am pus poza Biancai la cafeluta la eco!

Cafeluta draguta
Bianca15+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Pisoi o sa port cu placere tot ce mi-am cumparat ieftin si bun ieri..iar costumul de baie, care dupa parerea mea este special pentru gravidute pentru ca este gen rochita si acopera atit de bine burtica a fost chilipir la nici 600.000 lei si mai este si de la o firma de renume romineasca..lui Dan i-au placut toate, iar ieri la Iosup mi-am pus una din bluzite si tare bine mai venea...Apropo urmatoarea eco morfologica o sa o fac la 20 de sapt. adica in prima sapt. din septembrie!

Cafeluta draguta
Bianca15+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

WAAAAWWW Catalina ,FELICITARI ,numai bine si tot ce va doriti .Eu m-am rugat sa fie fetita ,oricum aveam un feeling ca este fetita la tine si daca tie nu ti-a fost rau parca imi vine inima la loc ,ca si eu tot fetita vreau.Eee ,tot ziceai tu ca urmeaza fetite ca prea erau numai baietei singuri aici
Cred ca esti in al acum ca ai descoperit o asa comoara.Sa fiti fericiti ,sarcina usoara in continuare!Bianca e un nume foarte frumos ,si eu il aveam pe lista la inceput dar am renuntat fiindca numele de familie e tot cu B. si nu suna chiar bine de doua ori B ,asa ca acum am in minte Andreea si pentru al doilea nume inca ne mai gandim
pupici
9+

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Cata,

Te felicit din tot sufletul ptr. fetita. Ma bucur ca e ceea ce v-ati dorit amandoi. Sa va traiasca si sa va creasca mare si sanatoasa si sa se nasca cu bine si tu sa fi sanatoasa alaturi de ea.
Este asa de mare si parca deja poti sa vezi chipul ei uitandu-te la poza, parca seamana cu mamica ei, e asa de draguta ca nu ma pot abtine sa nu o spun.
Noi ne-am dori sa fie baiat, dar pana la urma ce mai conteaza ce e oricum sunt sigura ca ne va aduce bucurie cand vom afla, desi sotul a zis ca daca e fetita el va fi happy doar 89%, auzi tu la el ce procent de fericire are ptr. fetita, eu am ras numai cand am auzit cifrele si l-am intrebat de ce nu 85% si a zis ca 89% este mai aproape de 100%.
Sa fie sanatosi toti bebelinii si sa avem numai bucurii din partea lor chiar daca acum ne mai dor burtile si ne mai plangem de unele altele, bebelinii sa traiasca.

Pupici

Florinini 15+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Felicitari, Cata, sa iti traiasca fetita si sa va bucurati de ea. Pentru mine, graviduta mai mica, pare atat de departe momentul la care sa aflam si noi ca bebe este bine, incat emotia si bucuria ta ma coplesesc. Cand ma gandesc ca de abia vineri merg la prima ecografie, si sper macar sa aud inimioara lui bebe, parca asteptarea devine si mai grea.

Bafta multa in continuare,

Adriana 6+

Bebe strumf
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

CATA felicitari pt. BIANCA.
PUn imediat caruciorul si numele.

Am fost la eco: tot BAIETEL se pare ca este!!!
Am 15 min. de filmat cu el, dar nu se vede asa bine, ca nu mai e eco transvaginal ci abdominal.
E mai mare cu 3 zile, ca de obicei, e lungan rau si 148 gr (cam gras in comparatie cu al Catalinei), bataile inimii 141/minut. sper sa semene cu tat-su, ca doar are 1,87 m.
Vorba mamei sa nu fac un baietoi sa ma rupa toata.Clau a avut 5 kg la nastere.
Oricum dr. a zis ca pana la 28 sapt. trebuie sa ia 1 kg.
Al meu e gras si eu nu mananc mai nimic, dar gata trec pe vitamine de azi.
Mi-am facut si secretia, azi e gata rezultatul, dar se pare ca e candida, asta e, se trateaza.
In rest e totul ok, incep sa iau vitamine.Si sa ma obisnuiecs cu gandul ca voi avea doi barbati in casa .

poze
gio si bb 15+

Mergi la inceput