Mamici de ianuarie-februarie 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 2
Laura Ioana spune:
Utocata, ce mult ma bucur pentru voi!
Sa-ti creasca mare si sanatoasa fetita si sa ai o sarcina usoara in continuare!
Laura
5+
Puiutul meu
utocatalina spune:
Bee mercic din suflet
..sutem in extaz![]()
...si sa stii ca si eu fac pp des..si noaptea si ziua!
Cafeluta draguta
Bianca
15+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Denisam spune:
Felicitari Utocatalina pt fetita si ca e sanatoasa, asta e cel mai important, si faptul ca e mai mare e un motiv sa fie fetita, adica e conceputa inainte de ovulatie( stiti ca explicatia stiintifica este ca dc ai cocneput pe
in ziua ovulatiei e 99.9 % baiat si dc e inainte e fetita). Dupa ecograf si noi suntem mai mare cu 4 zile si azi intram in sapt. 14-va spun sigur peste o saptamina cand mai citeste medicul ecografia odata.
Numai bine la toate fetele!
Denisa
13+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
alina80 spune:
CATA, FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Imi dau seama cum te simti, Doamne ce m-am emotionat!!! Sa fie sanatoasa si frumoasa Bianca , sa va traiasca!!!
Ai zis tu ca simti ca e fetita si eu cred mult in ce simte mama! Bine ca e totul ok, ca e perfect sanatoasa, ce-ti mai poti dori altceva?
Abia astept sa merg si eu la echo morfologica...Mai am de asteptat vreo luna.
, noapte buna, daca mai puteti dormi de fericire!!!
Va pupic pe toate, somn usor!!!
15+
T_Ioana spune:
Anda ma minunez de pretul ala la echo transvaginala.Oare nu am inteles eu bine? E vorba de 2.200.000 de lei? Pe mine o echo transvaginala ma costa intre 250.000 si 350.000 lei....oare ceea ce ai facut tu o fi altceva?
M-ai dat pe spate, sincer!
Cata, bravo pentru fetitza!
Paula sa va dea Dumnezeu sanatate! Ma bucur din tot sufletul pentru tine, pentru voi, ca sunteti bine!
Fetelor dragelor va rog sa-mi tineti si mie pumnii maine, poate vad si eu ce e bebelicul! Azi am simtit cum a miscat....adica azi pot spune cu mana pe inima ca a fost BEBE....mi-a dat un piciorus(sau caput)de am inceput sa plang de emotie!
Pup pe toata lumea!
Ioana
si Samburel 18+
Pozicile mele: http://pg.photos.yahoo.com/ph/tuturugaioana/my_photos
Samburelul: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;29/st/20051225/dt/7/k/d1f9/preg.png
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
Denisam spune:
Ioana multa bafta maine la eco, sigur ar trebui sa stii ce este, dc sta in pozitia buna!
Denisa
13+
BEBIK
MyBaby spune:
Cata multa sanatate tie si Biancai,sa aveti parte numai de fericire si bucurii.
Adriana
14 +
utocatalina spune:
Alina, Denisa, Ioana, Laua, Bee sunt in culmea fericirii..sper sa pot dormi la noapte...ca imi vine sa pun poza Biancai linga mine si foaia de la doctor ...Ioana iti tin pumnii maine la eco..sanatoasa sa fie si sa-i afli si sexul! Abia astept sa am carucior roz si numele Biancai linga!
Cafeluta draguta
Bianca
15+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Denisam spune:
Am si eu o intrebare fetelor, va rog spuneti-mi si mei dc voi vedeti ultimele poze puse sub denisa, la albumul Algonquin iulie 2005?
Multumesc!
Denisa
13+
BEBIK
kikiriki spune:
Multumesc mult de informatii fetelor!!!Maine ma duc la Diagnosis si ma programez la Iosup!!
Utocata!!! BRAVO!! Ma bucur enorm pentru tine!!!Sa fiti fericiti toti trei!!! Si sa creasca mare si sanatoasa!!!
Ce bine ca se mai intampla si lucruri frumoase pe lumea asta, nu-i asa ca parca e lumea toata mai frumoasa?!!!Bianca e un nume foarte frumos !! Imi place!!!
Kikiriki 8+ si 1 bb in burtica