Mamici de septembrie-octombrie 2005 (54)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Miflore , daca ai fluturasul de salariul te rog sa te uiti la :
Salariul brut ( ala cu toate incluse)
Contributia individuala la asigurarile sociale - trebuie sa fie 9.5% din salariul brut.
Daca se verifica cu formula asta , inseamna ca ai contribuit la salariul brut nu la salariul de incadrare.
Nu ma pricep la numere de legi dar o sa incerc sa caut,

Jadi
29+

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Am inceput sa am si eu program ciudat noaptea: azi dimineata intre 4 juma si 6 cine credeti ca se uita la TV? Culmea e ca am reusit sa adorm la 6, si m-a trezit sotul pe la 9:30.

Am tot uitat sa va spun: am vorbit noi mai demult despre Felis, care are un bb cu SD, si una din noi zicea ca Felis si-a facut toate analizele si tot degeaba. Am reusit sa o intreb pe Felis daca si-a facut triplul test, si mi-a zis ca nu, nu a stiut de el.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Jadi, mersic! Problema e ca eu arunc toti fluturasii, ca am eu destui... o sa caut, poate cine stie, gasesc vreunul!;
dar e posibil sa fi cotizat raportat la salariul de incadrare? nu toata lumea cotizeaza la fel?

Mihaela 30++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ioana, si eu urmaresc povestea lui Felis si a lui Mihaita.
Nu stiu triplu test cat de tare ar fi putut-o ajuta, daca facea analiza asta cand era insarcinata.
Poate psihic sa se pregateasca din timp. Altminteri nu.
Nici eu nu am facut-o la Victor, din acelasi motiv, ca nu am stiut de ea.
Cristina

Mergi la inceput

Jadi, victorie! Am cautat printre colegi si-am gasit un fluturas si intr-adevar procentul ala de 9,5% e luat din salariul brut!
Mersic!

Mihaela 30++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Jadi, gata te-am prins la colt!!! Ce sa iti fac daca esti buna! Iti pun si eu o intrebare.
EU am lucrat cu contract de munca 2 luni in noiembrie si decembrie. Ianuarie nu am facut nimic si m-am angajat din februarie, de cand tot contribui. Nu o sa am nici o problema cu CIC-ul, nu? Ca practic am contributie 10 luni in ultimul an, nu? Chiar si cu o luna pauza, in octombrie fac 10 luni.
Offf...Ca la casa de pensii, am inteles ca nu poti sa inchei contract pe ceva in trecut.
Stiti ceva de problema mea? HELP!!!

Cristina, eu sunt de accord cu tine cu plimbatu copilului...insa noi o sa ii plimbam la -20 de grade si ingheata laptele in "bidonas" daca ii dam sa suga pe afara.
La unguri am vazut mamici care alaptau prin cafenele si isi puneau un prosop deasupra, ca sa nu se intimideze pudicii.

Va pup

Mergi la inceput

De maine intru la puricat: maine sau joi am cardiologia (eu sunt cu ceva antecedente in domeniu si tb. sa ma verific ca probabil BB mi-a inghesuit un pic si inimioara); vineri am ecografie 4D!!! de-abia astept; si tot vineri sau sambata am ginecologia! Program incarcat!

Mihaela 30++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Astazi am avut tare multa treaba. Dar mai am doar 3 zie, desi sefii se asteapta sa mai vin din cand in cand si in concediu. Le-am zis ca o sa mai vin dupa salar si sa vad ce mai fac.

Sa va povestesc ce am patit ieri. M-am aplecat sa bag un DVD in aparat si avand o pozitie foarte incomoda, m-am lasat sa cad in fund. Problema a aparut insa dupa aceea, pentru ca nu m-am mai putut ridica. Nu aveam loc sa ma rostogolesc pe o parte si sa ma ridic catinel asa ca mi-am strigat sotul sa ma culeaga de pe jos. Si in astfel de momente devin atat de nervoasa. Nu imi place cand ma vad atat de neputincioasa: pe strada merg ca o rata, ma intorc greu de pe o parte pe alta in pat, nu mai rezist la efort.
Voi cum va simtiti?

Flavia 30+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Flavia, parca te vad! Scuza-ma ca rad dar nu ma pot abtine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Miflore si programul meu a fost foarte incarcat saptamana asta: ieri analize, maine ma duc dupa rezultate, astazi si joi am Scoaa mamei (se pare ca incepem cate 2 sedinte ca avem in grupa gravidute care nu mai au altfel sanse sa termine scoala), iar vineri control si echograf.

Apropos de controale, pe voi va cheama de acum la 2 saptamani, ca pe mine tot la 3-4 saptamani, desi intru in luna a 8-a si auzisem ca din luna 7 controalele ar trebui sa fie la 2 sapt.

Flavia 30+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos

Mergi la inceput