Mamici de septembrie-octombrie 2005 (54)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salut fetelor!

miflore, ai reusit sa rezervi la "La Mama", sau tot n-au vrut?
codruta, stai linistita in pat.

Eu am fost ieri iar la dr, draga de ea fusese la diabetolog pentru mine, mi-a adus regimuri si reguli ... Chiar daca i-am aratat noile analize, a zis ca poate ma tin macar un pic de regim. O sa incerc si eu sa maninc cit mai putin din alimentele interzise. Am facut si eco: femurul s-a marit cu 4 mm de lunea trecuta; conform cu un site de pe prima pagina, ar trebui ca bb sa aiba peste 50 cm. Greutatea a ramas tot 3 kg, +- 500 gr, pentru ca s-au modificat diametrele la stomac. Ma mai duc peste 2 sapt.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Codrutza, acum ai un tunel si BB se uita la luminita din capatul lui! Si-si face calculele (inca vreo 2-3 saptamani), cu ce viteza sa iasa, cati mm/s, pluta pe spate?

Mihaela 30++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Buna dimineata!
Karmenutza eu mi-am facut toate anlizele gratis ieri cu trimitere de la doctoral de familie. Intre-adevar mai sunt putine policlinici private care onoreaza compensate, dar eu am gasit una, chiar in fata serviciului meu. In fiecare luna fac compensate si gratuite in primele 5 zile ale lunii, dar luna asta a fost o exceptie: au onorat toata luna. Sunt cozi foarte ,mari, dar gravidele nu stau la coada.
Tonnia pe pompa mea scrie ca trebuie fiarta 3-5 minute (dispozitivul care se aplica pe san, biberonul si capacelul). Pompa nu se sterilizeaza.

Distractie placuta si pofta buna la intalnire! Imi pare rau ca o ratez si pe a doua, dar nu am nici un drum in zona!

Flavia 30+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Buna tuturor!Nu v-am mai scris de ceva timp si nici nu prea am avut timp sa va citesc. Ne-am luat si noi carucior, cadita, hainute si alte cateva maruntisuri de care suntem tare mandri. Nu m-am hotarat inca daca sa iau pompa de san inainte sau dupa nastere; eu vreau sa-i dau san si nici nu cred ca voi cumpara biberoane desi pana acum cateva zile eram innebunita ca nu le-am luat inca. Daca va pune guritza pe biberon, adio san, asa ca inca ma mai gandesc daca sa cumpar sau nu. Eu oricum nu vreau sa-i dau nici apa si nici ceai.Codruta, ai grija de tine!Ioana, ce mare s-a facut Miruna!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Eu vreau doar sa va salut... Ca nu am nici un fel de noutati... Nu am mai cumparat nimic (astept sa vina 1 sa luam salariile si apoi completam cumparaturile). Nici eu nu stiu ce sa fac cu pompa de san. Cred ca o sa astept sa vad daca e nevoie. Nici bibe nu am luat inca.

Ma tot uit la masuratorile voastre si ma gandesc ca nu am calculat bine saptamanile sau am un bb extrem de capos. Ca la mine in 33 si cateva zile avea DPB 91. Oare sa-mi fi venit peste, adica UM sa nu fie cea dupa care calculez? Ciudat e ca pana la ultimul consult toate echo aproximau saptamana in care stiam si eu ca sunt.

Irina 35 si
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

buna
fetelor aproape de temen, voi aveti de gand sa mai faceti vreo morfologica, se mai recomanda? ca eu ma gandeam ca ar fi utila ca sa ne spuna daca are bebe circulara de cordon( ca am inteles ca nu s-ar vedea la echo normal) si sa ne spuna cam cate kg. are bebe, lucruri importante care sa ne ajute sa ne hotaram cum vom naste. Voi ce parere aveti? sau e de ajuns numai echo normala?
In alta ordine de idei, pentru sterilizare am vazut ca este o solutie la farmacie, la 1 litru, de la chicco, din care faci o dilutie si pui la sterilizat tetine, pompite, silicoanele de sani, etc si costa vreo 260 mii. Cred ca e mai buna decat metoda fierberii, ca nu mai deterioreaza obiectele respective.
Mary 31 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Mari sa stii ca si eu m-am intrebat cum e cu echografia morfologica de trim III. Dr. meu a zis ca nu mai e nevoie sa o fac dar ma intreb daca o eventuala circulara de cordon se poate vedea la echo normal. Poate stiu fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

irina, cu siguranta ca bb-le tau e capos.
mary, si eu stateam in dubii daca sa fac si a 4-a eco moro de 36 saptamini, dar m-am decis sa nu o fac (dr nu mi-a recomandat-o, dar nu numai de asta n-o fac).
valen, nici eu nu as vrea sa-i dau nici apa nici ceai, dar am un stoc de biberoane. Sper sa pot alapta natural.
miflore, esti culmea cu inotatul pe spate.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna fetelor !

Eu ma simt in forma pe zi ce trece, niciodata nu mi-a fost mai bine ca acum si sint plina de energie. Doar ca seara pic frinta si doar cind ma trezesc sa merg la pipi adorm un pic mai greu.

Deea in prenatal poti intra cu 63 de zile inainte de DPN si asta inseamna circa 30 saptamini, iti calculeaza doctorul de familie,

Sofia la giulesti nu stai cu copilul linga tine si nici nu ti-l aduce nimeni la alaptat. La ora de alaptat ne aliniem ca vacutele pe pasune si ne indreptam in sir indian catre camera bbilor.. stiu de la mai multe mamici si mi-a confirmat si Anya. Cam la 3 ore facem acest lucru mai putin noaptea intre 12-6 cind nu ne mai trezim. In rest au grija tantele alea si oricum noi nu vedem ce la da sau nu sau daca le schimba pampersul sau nu ca oricum le ducem asa ceva... am auzit ca in afara de fata copilului nici nu ti-l desfasa sa il vezi daca are puta sau nu, hehe. Asa ca nici lucruri de bebe nu iti trebe, numai lucrurile cu care sa il scoti din maternitate.

Ramo bine ai venit din concediu... ne vedem joi!

Anya ai fost la doctorita noastra ca eu nu inteleg niciodata daca mergi la ea sau la cmu. Eu am dpn 10 octombrie si mi-a zis ca pot naste oricind cu 2 saptamini inainte... oricum eu am un stol de pasarele pe cerebel si as vrea sa nasc miercurea , de altfel toate operatiile pe care le-am facut le-a vrut miercurea ca e ziua mea norocoasa asa ca probabil ca ma voi programa pe 28 sept sau 5 oct ( asta din urma mi-ar conveni mai mult dar oare asteapta bb pina atunci?). Eu as vrea sa vorbesc si de o rezerva, am inteles ca la celelalte interventii nu am putut face rost de asa ceva tinind cont de natura lor usoara dar acum parca nu m-as duce sa stau in salon.

Jadi
29+

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

si mie mi-a zis dr. la fel ca nu e nevoie sa mai fac morfologica, dar eu stiu pe cineva care a facut echo cu 2 zile inainte sa nasca si nu i-a spus dr. ca copilul are circulara de cordon, de fapt a fost si el f. surprins, a nascut normal pana la urma, ca copilul era deja angajat, dar cu mare greutate.
Nu stiu ce sa fac....nu vreau sa ma gandesc la necazuri din astea dar ma gandesc ca daca noi suportam orice ca sa fie bebe bine, ideea ca ar putea fi suferinta fetala la nastere ma ingrozeste, mai bine suport eu cezariana numai sa fie bine.
mary

Mergi la inceput