Mamici de septembrie-octombrie 2005 (54)
Raspunsuri - Pagina 13
valen spune:
Mari, Jadi, merci frumos de informatiiAnya, merci si tie; mai astept si alte informatii de la mamici cu experienta; tre sa invatam si noi,nu?!Sofia , sa stii ca si bebelusha mea are zile in care este mai lenesa; daca nu esti impacata cu ce se intampla mergi la o echografie!
deeapui spune:
jadi, de ce doar 63 de zile inainte de DPN? eu stiam ca sunt vreo 120 si ceva in total, si dupa nastere iti trebuie 42. doamne, nu stiu ce am..nu ma mai duce capul..cred ca de la caldura..sau de la bebe? sunt asa distrata in ultimul timp..uit mai rau ca bunica-mea....![]()
bebe alex la purtator
http://photos.yahoo.com/andreeatitza
deeapui spune:
fetelor, voi ati gasit pe undeva vreun tabel cu valorile normale ale burticilor? ca sunt si eu curioasa...
bebe alex la purtator
http://photos.yahoo.com/andreeatitza
cge spune:
Sofia, incearca un pahar cu suc de portocale.
Mai stiti ce repede s-a trezit Fabiano al lui Carmi ?
Si la mine are efect, adica la o terasa daca stau si eu linistita cu un suc de portocale, incepe sa imi miste burta din loc.
Sotul zice ca Victor nu facea asa, dar a uitat el.
Referitor la alimente pe care le vom manca dupa ce nastem, tot ce mancam trece in lapte si apoi in burtica lui bebe.
Se presupune ca alimentele interzise nu ii plac lui bebe, ii dau colici.
Nu stiu cat e adevarat, fiecare doctor pediatru are teoria lui.
La Victor eu am tinut regimul strict ( fara citrice si era iarna, fara fructe decat compoturi) si a avut colici acceptabili, ii treceau cu ceai si sirop anticolici.
Cristina, 31+
cge spune:
Mesajul pe care am vrut sa il scriu de dimineata:
Neata gravi!
Hai sa va povestesc si eu din seria intamplarilor de gravida: m-am dus in Carrefour mai prin primavara cu pata pusa ca vreau pepene verde.
Sotul glumea intruna: ce ne facem daca nu gasim.
Eu ca nici nu concep asa ceva.
In sfarsit, aveau pepeni.
Dar lasam achizitionatul pepenului ultima data ca nu il caram prin tot magazinul. La sfarsitul cumparaturilor, apucam ultimul pepene il punem la cos si ne asezam la coada.
Eu bodoganesc intruna: ce era sa ni se intample, sa raman tocmai eu fara pepene.
Un vanzator care m-a auzit cred, vine imi ia pepenele din cos si zice ca pe asta il pune la loc in raft, nu ? 

Dupa care moare de ras.
Eu ma uitam la el, ma intrebam daca ii pot omori pe toti care se puneau intre mine si pepene.![]()
![]()
In alta ordine de idei, o sa ne fie greu de acum incolo cu burtile astea mari. Victor e haios, a venit aseara, si cand a vazut ca nu pot sa fac nici aia, nici ailalta, imi zice : " Hai ma, dar tu nu mai faci chiar nimic ?"
Dar si in cateva sapt, o sa avem bebelushii in brate.
Ar trebui sa profitam de perioada asta de "clocit", ca sa ne odihnim pentru ce urmeaza.
Eu vorbesc, ca am o groaza de lucru la serviciu, pana pe vreo 27 august.
O zi super,
Cristina, 31+
sofia_misicu spune:
Multumesc fetelor de incurajari. Sunt oarescum abatuta si speriata...Ioana, si eu o "stimulez" pe Irina sa miste, mai bine spun ma apuc cu mainile de burta si zgaltiai. Azi dimineata vorbeam singura rastit ca sa ma auda si sa reactioneze. Insa la cate tipaturi a auzit ea in sarcina asta, nu mai reactioneaza la nimic...
Sper sa nu fie nici o problema, frustrant e ca nu dau de doctor.
Deapui, chiar daca sunt 126 de zile, nu ai voie sa ti le draia o pauzasti cum vrei. Am impresia sa in cel mai bun scenariu faci fifty-fifty.
In speranta unei zile mai "agitate" va pup
Flavia_Hurducas spune:
Mary initial mie mi s-a spus ca voi naste in perioada 25-28 sep., dar acum cica ar fi cu o sapt. inainte. Vorba ta, nu depinde de noi sau de dr., ci de bebe.
Flavia 31+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos
Flavia_Hurducas spune:
Sofia iti dau si tie acelasi sfat pe care i l-am da lui Carmi (la ea a functionat foarte repede. Bea un pahar de suc acidulat sau apa minerala si intinde-te in pat pe spate. Bebe ar trebui sa se trezeasca imediat!
Eu sunt convinsa ca totul este bine, e doar toropit de caldura, ca si noi de altfel.
Flavia 31+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos
mihaela_e spune:
Buna dragutelor,
Am trecut si eu pe aici sa vad ce mai e cu intalneala. Asa ca am vazut ca totul e ok, o sa ma prezint in ziua stabilita, la locul stabilit la timpul potrivit.
Vad ca deja se discuta despre ce avem voie sa mancam dupa nastere.IN ianuarie cand a nascut finuta mea i-au zis fara sucuri (apa sau compot, de preferat neindulcit), fara citrice (banane ai voie dar cu moderatie ca te poti constipa si nu e prea placut imediat dupa nastere); de preferat sa mananci friptura, supe, iaurt, in general chestii care nu fac stomacul tau sa fiarba.
Eu zilele astea am tras tare cu bagajul de spital. Este facut in proportie de 80%. Noi am luat biberoane anticolici de la Cicco dar suntem inca nelamuriti ce fel de sterilizator sa luam. Am luat si lucrusoare pe care trebuie sa le spal si sa le calc de acasa. Oricum, vreau sa gasesc un detergent special pt bb si balsam. In farmacie am gasit detergent Dematin dar era cam scumput.
In seara asta mergem la nenea doctorul pt ca intra o luna in concediu si ne-a chemat sa ne vada.
Ne mai povestim joi la intalneala.
Pupici pe burtici
Mihaela 28s