Mamici de septembrie-octombrie 2005 (54)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Sa va povestesc ceva:
O asistenta medicala de la bebelusi, din Olanda, a nascut in Romania. Asistentele de aici ii dadeau diferite sfaturi, printre care sa nu manance citrice (portocale). Ea a intrebat medicul: "De ce nu se da in Romania voie sa mananci portocale? Ca la noi, spitalul ii da mamei dupa ce naste un cos intreg cu portocale!!!!
La care medicul a zis: poti manca linistita portocale, nu te mai lua dupa diferite persoane."
Iar de colici ne-a zis ca bebeii au oricum colici pana in 2-3 luni, dar la unii le simt mai puternic decat alti bebelushi. Cea mai buna modalitate de a nu fi simtiti asa tare este sa se puna pe burtica ceva caldut (poate fi si corpul mamei lipit de al bebelushului).

Codruta & 35 saptamani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

sofia, orice face "galagie" in stomacul tau o sa genereze miscari din partea lui bb. Mie cind mi-e foame, sa te tii, da si cu miinile si cu picioarele, doar-doar ma pun pe mincat.
deeapui, n-am intilnit tabel cu marimea burtilor, si nici nu cred ca exista, depinde prea mult de organismul fiecarei femei, n-ai cum sa faci comparatii ...

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Sofia, si eu am zile din astea, calmeaza-te, maine va fi activ! Parol!

Am fost la Carrefour, mi-am luat cate ceva bun de haleala dar intre timp se facusera cozi ca de sarbatori, asa ca am lasat cosul acolo si m-am carat. Nici paine nu am luat in final...

Stiti ca ma plangeam ca nu imi creste burta, si ca am tot 5 Kg in plus de 1 luna. Ei bine, am luat 2 Kg in ultimele 3 zile, habar nu am cum, nu am mancat altfel sau mai mult. Sunt siderata! Ca sa zic asa...
Iar burta si ea a crescut brusc. Ce ma fac?! iau prea repede acum! Si toate femeile de pe strada mi se par foarte slabe, schiloade de-a dreptul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Cristina si pepenele!
Sofia, nu te ingrijora, si eu am observat ca daca-i toropeala si BB e toropit...

Mihaela 30++

Mergi la inceput

Antonia, asta-i treaba! Cand nu luam in greutate, ca de ce nu luam, cand luam, ca de ce luam, ca luam prea mult!? Stai cuminte, stie BB ce face! Tu stai foarte bine!
Mihaela_e, te asteptam la intalneala!

Mihaela 30++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Sofia Eu checkuiesc bbul in fiecare seara culcata pe partea stinga si astept sa miste de 10 ori indiferent de puterea loviturii sau partea in care da , poate sa fie fluturas sau poate sa fie fotbalist, numar pina la 10 si gata... e OK.
Dar daca stau la birou sau in masina nu am cum sa fac asta... trebuie numai intinsa...

Deea asa am crezut si eu... ca pot sa imi iau 42 dupa si restul inainte , tzzzzzzzzz, nici vorba. Poti lua maxim 63 inainte si daca nu apuci sa le faci pe toate le poti lua si dupa pina la cele 126 zile... de altfel nici doctorul nu iti da...

Jadi
29+

PS: Mut eu capitolul daca nu se ofera nimeni!

iaca_poze

Mergi la inceput

Am uitat... de o saptamina fumez cam o tigare pe zi si nu ma pot abtine sa nu o fac... sper sa nu cauzeze prea mult la bb, stiam eu ca daca o pun in gura nu o mai scot... de tigare vorbesc!

Jadi
29+

iaca_poze

Mergi la inceput

Nu mai stiu, Kid sau Tonnia, care vroiati carte de bebelusi din aia cartonata si groasa si legata cu fundita? Si eu am observat ca nu mai e pe nicaieri si-mi placea mai mult decat versiunile pe roz si bleu; eu trec pe langa o librarie de la gara in fiecare zi - e langa serviciul meu - si le-am intrebat pe tipe ce si cum - si mi-au promis ca vorbesc pentru carte; azi am fost si mi-au spus c-au comandat si vor veni 2-3 bucati, ca cica o reediteaza; nu stiu exact cand, cam in 2-3 saptamani, am luat telefonul si sun; eu oricum trec zilnic, mi-au promis c-o pun in vitrina ca s-o vad mai bine!; asa ca daca mai vreti, sa-mi spuneti! Eu vreau!

Mihaela 30++

Mergi la inceput

Deci pauza 10 minute sa va schimb la capitol!

Jadi
29+

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2005 spune:

Un nou capitol de asteapta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54155" target="_blank">acilisha .

Mergi la inceput