Mamici de septembrie-octombrie 2005 (54)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Aha, deci merge, pana acum mi-a dat mereu Error.

Buna dimineata!

Mai fetelor, dar eu am burtica mica...La Scoala mamei sunt cea mai inaintata in sarcina si am burta cea mai mica. Ma si enerveaza lumea care imi tot spune „vai ce burta mica ai”. Maine intru in luna a 8-a si am 93 cm. Si cu toate astea ma rostogolesc ca un bursuc.

Cum va descurcati cu caldura? Ieri a trebuit sa merg pe jos 5 minute si era sa mi se faca rau. Noroc ca acasa am racoare si in curte destula umbra, unde sa ma adapostesc.

Ieri la Scoala mamei am mai aflat ca la maternitatea din Brasov se face obligatoriu epiziotomie la prima nastere; se face cu anestezie, dar pana te coase, bineinteles ca se duce naibii toata anestezia, motiv pentru pe multe femei le chinuie acea durere si chiar spun ca este mai dureros decat nasterea in sine . In plus am fost din nou incurajata in legatura cu epidurala (si in acest mod nu simtim nici cusatura , doar urmarile in zilele ce vor urma). Maine am intalnire cu bebe si cu ocazia asta voi discuta cu dr. mea despre nastere, despre epidurala si alte probleme care ma framanta si sper sa pot lua o decizie in legatura cu nasterea.

Flavia 30+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

nadina, sigur ca poti veni! Ne vedem miine la "La mama" la 17:45.

Eu am slabit 1 kg, ca sa am loc sa pun mincarea de miine.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Suport cu greutate caldura si la servici merge AC-ul numai dimineata si e un model de pe vremea lui pazvante nicidecum split. Dupa amiaza nu mai face fata... Acasa cum ajung dau drumul la AC si tot transpir.
Cu toate ca e rece ( sotul aproape ca nu suporta atita frig desi si el sufera de caldura) eu ma trezesc cu parul ud si uda in jurul gitului, in rest e OK.

Azi mi-e somn!

Nadina, poate veni oricine la intilnire, noteaza data si ora si locatia si cind ajungi acolo intrebi de o rezervare pentru umflate.hehe

Jadi
29+

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Deci merge...nu de alta dar nu vreau sa scriu degeaba.Flavia, si eu am probleme cu caldura; din cauza asta mi se si umfla mainile si picioarele; eu am o minunata talie, (de viespe) de 102 cmOana , ma indoiesc de faptul ca un bebe va mai accepta sa se chinuie cu sanul mamei dupa ce incearca biberonul; poate la cateva luni le accepta pe ambele, dar la inceput... (daca tu zici ca stii bebelusi inseamna ca or fi si exceptii); tu ai reusit sa vorbesti cu vreun pediatru despre diversificarea alimentatiei bebelusiolor?(am si eu o problema cu diversificarea desi stiu ca e foarte devreme); pe mine ma intereseaza tare mult parerea medicilor pediatri americani; eu acum sunt in cautare de pediatru pe aici pt. ca nu vreau sa ma trezesc dupa nastere ca sunt sfatuita sa-i dau copilului mai stiu eu ce tampenii si mai tarziu sa regret, asa ca prefer sa fiu si eu informata. Chiar, se vorbea la un moment dat despre pediatri; voi ati gasit deja?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Flavia, si eu patesc la fel cu burtica, toata lumea imi spune acelasi lucru "ce burtica mica ai", si la masuratori am cam 95-96 cm.
si + 13 kg. pe care eu le simt din plin, ma simt asa de
mary 31 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna dimineata!!!
Eu ma simt bine, dar ma enerveaza ca trebuie sa stau in pat. Cel mai rau e cand trebuie sa stai in pat si nu ai nimic. Bine......eu am, dar nu simt..... Ce nu facem noi pentru bebelushii nostri?!
In sfarsit ne-a sosit masina. Dupa aproape 3 luni de ateptare, ne-au sunat azi. Din pacate eu nu o sa am prilejul sa o conduc deocamdata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Flavia, nu te stresa cu burtica! Nu ai motive! Am cunoscut o tipa care era in 39 saptamani si avea burtica cam cat o aveam eu la 30 saptamani....deci, fiecare cum este.
Iar marimea burtici am inteles ca se calculeaza in sus: de la osul pubian in sus pana la stomac.

Codruta & 35 saptamani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza frumoaselor grasane!
Nadina, sigur ca poti veni, te bag imediat pe listutza! Maine la 17.45 la La Mama din spatele Evei!
Flavia, asa-i cu intorsul de pe-o parte pe alta, cred ca toate ne plangem de chestia asta; si eu parca sunt neputincioasa si cand vad si nebunia din casa m-apuca toate pandaliile; eu care nu suportam sa fie praf si dezordine acum ma uit cu interes la molozul de pe jos...(acum de ce sa fiu rea, l-a strans sotul meu dar ca mine nu face nimenea!) Obosesc rapid, orice fac, daca spal vase juma de ora, daca merg pe jos mai mult...Pe mine m-a chemat doc. la 3 saptamani (pana acum mergeam la 4).
Ioana, mersic! Am fost azi la cardiologie si doctorul meu e in concediu! Vine dupa 8 august asa ca o sa merg atunci.
Ce facem fetelor cu caldurile? CIca vine canicula, de fapt deja a venit... eu am mers azi juma de ora prin soare si credeam ca ma prabusesc! MySweetest, Flavia, Jadi, sa vedeti ce chinuiala de-acum! Bine macar c-am scapat de iunie si iulie! Jadi, si eu ma scol cu parul ud dimineatza, de parca ar fi 100 de grade! M-as baga in frigider!

Mihaela 30++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Chiar asa, uitasem Ioana, am gasit pediatru la policlinica vitan, a venit ieri la cumnata mea sa-l vada pe bebe, doar asistenta, ca dr. era ocupata, dar super de treaba tipa si tanara, si-a lasat nr. de tel. fix si mobil, in caz ca ai intrebari . Inca nu stiu prea multe amanunte, ca cumnata dormea cu bebita, si nu am putut sa intreb mai multe. Sa vedem daca trebuie sa ne inscriem inainte de nastere sau dupa. Cumnata a sunat cand a venit acasa cu copilul si a doua zi a venit sa-i vada.
Si sa vedeti ditamai lista cu ce nu avem voie sa mancam, nici pepene, nici rosii am vazut, sunt multe( bine, nu o sa fie cazul nostru in septembrie). I-a facut desene cum sa-i stearga ochii lui bebe de la ext. spre int.etc. O groaza de chestii, scrisese cumnata vreo 3 pag de agenda cu indicatii
mary 31 +

Mergi la inceput

Mary suntem amandoua cu 13 kg in plus, la 31 saptamani implinite si burta mica. Poate nastem in aceeasi zi.

Codruta mi s-a masurat burta si in sus de catre medicul de familie si nu mi-a spus ca nu ar fi in ordine. Eu nu ma stressesz, dar nu stiu de ce ii preocupa pe cei din jur burta mea. Stau foarte linistita, stiind ca bebe este in grafice si este chiar mai ianltut si mai grasut cu o saptamana.

Valen de caldura sufar numai daca trebuie sa merg pe jos (ceea ce se intampla zilnic, dar pe distante mici). Altfel am parte numai de racoare: la servici, in masina merg cu AC, acasa am 20 grade...Paradis!

Flavia 31+

Mergi la inceput

Mary de ce nu mai avem voie sa mancam pepene si rosii dupa ce nastem?

Flavia 31+

Mergi la inceput