Mamici de septembrie-octombrie 2005 (54)
Raspunsuri - Pagina 10
cge spune:
Ioana, Jadi, va invidiez.
Eu am o groaza de lucru si numai lucruri complicate: pana intru in concediu trebuie sa denominam 2 firme 
Astazi am avut iar sedinta si m-a rugat sefu' ca dupa mare sa mai vin la serviciu, sa imi mai iau concediu de odihna mai tarziu.
Cristina, 31+
Ioana75 spune:
Cristina, seful tau e cam neintelegator
. Zi-i ca esti obosita si vrei sa stai si tu linistita, ce atita treaba? Cind o sa nasti cum or sa se descurce fara tine? Hmmm ...
miflore, bafta la toate controalele, sa iesiti bine amindoi
.
Ioana
ancadm spune:
Flavia sa stii ca te inteleg! Si eu sunt ca tine
. Cind trebuie sa ma intorc de pe o parte pe cealalata in pat imi mai face sotul cite un "vint" ca sa ma ajute. Mai ales cind e vorba sa ma dau jos din pat e de mare ajutor, ma impinge de la spate
. Si sa il vzi ce se mai distreaza ca ma cracanez cind ma aplec sa ridic ceva de jos. Aseara i-am facut demonstratie ca nu ma pot apleca prea mult decit daca desfac genunchii ca altfel nu incape burta.
Ieri ne-am dus la cumparaturi si am luat un pepene imens. Tipul de la casa de platit ma intreaba "ascunzi acolo un pepene?". Very Funny! Sa ma stric de ris nu alta. Problema a venit dupa ce am ajuns acasa si am bagat cu pofta doua felii de pepene! Urmarea a fost ca timp de doua ore jumate m-am dus la baie la fiecare pauza de reclame, adica din 15 in 15 minute!!!
Saptamana asta sper sa ne vina si noua mesterii si sa ne schimbe mocheta cu parchet. Poate pina saptamana viitoare avem si noi lucrurile puse la loc si pe urma ne apucam sa instalam patutul pentru jr.
Anca 31+
codruta_grg spune:
Sofia, trebuie sa fie platite 10 luni din ultimele 12 luni (deci......aproape consecutiv).
Codruta &
35 saptamani
poze
oana0204 spune:
Buna fetelor. Aseara am adormit cu laptopul si tv-ul deschise, iar cand m-am trezit la 12 sa le sting apoi..ia de mai adoarme daca poti. Am luat un teanc de carti de citit pe care le-am adus din Romania (adica 4) din care 2 erau despre psihologia bebelusului sau ceva asemanator. Si pana pe la 2 am tot citit dar somn nu mi-a venit. in cele din urma am stins lumina, tv-ul, am aprins laptopul, am citit prima pagina din ce scriseserati voi si minune, mi-a venit instantaneu somn. Asta nu pentru ca ce ati scris nu era interesant ci pentru ca ochii mei deja obositi un pic s-au extenuat la radiatiile monitorului-singura sursa de lumina din camera.
Anca, se pare ca a trecut valul rosu, azi or sa fie 85F (29C) iar maine o binecuvantata temperatura de 76F(24C). Eu ma dau jos din pat binisor pentru ca salteaua este inalta si tare. Mai complicat este de pe canapeaua din living ca e joasa si f moale. Si eu am avut o experienta hazlie cu un tip de la casa acum vreo 2-3 sapt. Pentru fiecare client care era insotit de copil, avea cate un balon-reclama umplut cu heliu. Si eu am inceput sa ma pisicesc catre sotul meu ca pentru bebelusul meu nu-mi da balon? Asa.. la deruta.Cand colo, nici una nici doua tipul intinde mana dupa un balon si mi-l inmaneaza solemn. A inteles ce am spus, desi de vedea de la 3 strazi ca e mexican. Ce-ti e si cu limbile astea latine.
Vero, plimba-te prin magazinele specializate pentru bebelusi si ai sa stii ce-i trebuie si puiutzului tau. Mai ales daca ai urmarit ce au cumparat deja mamicile ai sa-ti aduci aminte de discutii.
Sofia si eu tot pentru microunde am sterilizatorul.
Valen , nu este totdeauna asa. Stiu cazuri de bebelusi care accepta in egala masura si titi si biberonul si suzeta. Depinde si de bebelus.
Flavia, mie faza cu cazutul in fund mi s-a intamplat in magazin. Eram aplecata f mult, cotrobaiam dupa o umbrela care sa imi placa si la un moment dat mi-am indoit si genunchii si... dusa am fost. Bine ca pe jos era mocheta si am cazut pe cald si moale. Am avut ajutoare-nepoata si cumnata mea si ne-am amuzat copios. Si pe mine ma cheama la 2 sapt, chia acum la o sapt trebuia dar am zis ca sa astept 2 sa se intoarca d-ra mea din concediu, nu mai vreau la d-ra aia poloneza nesuferita.
Ma duc agale spre bucatarie sa gatesc ceva, ca tot e mai acceptabila temperatura. Poate o mancarica de fasole verde.
Oana D - saptamana 34
Foto
alinam spune:
ati fost harnicutze azi la scris ![]()
Flavia nu esti singura, de fapt cred ca toate avem aceeasi problema, eu azi am calcat vreo ora si parca trecuse trenul peste mine, ma dor oasele mai, un sold mai exact, voi aveti dureri de genul asta??? a si inca ceva de vreo saptamana ma doare sub burta, adika muschii zic eu ca sunt , o fi de la greutatea lui bb??? asa ca eu am tendinta sa merg si sa ma tin cu mainile de sub burta , sunt caraghioasa tare ![]()
simodina spune:
Bine v-am regasit, fetelor! Sau mai bine spus graseleor
!
Iaca si eu, din nou dupa o lunga absenta. Am avut o luna ingrozitoare la serviciu si de abia am reusit sa va citesc, de scris nici nu s-a pus problema. Acum sunt intr-o mica vacantza pana joi inclusiv si profit :).
Noi am fost 3 zile la mare si a fost OK. Apa calda, timp frumos. Lui Serban i-a placut mult cred, ca tare s-a mai jucat spre deliciul lui mami!
Va mai povestesc, dar acum am o problema ft mare : VREAU SI EU LA INTALNIRE!!!! Please! E prea tarziu?
Nadina, 31+
NADINA
mysweetest spune:
buna
,
Flavia si eu ma simt tare neputincioasa iar de vreo 5 zile nu pot pleca nicaieri pe jos sau sa stau in picioare mai mult de 1-2 ore..pur si simplu nu mai pot ..imi vine sa ma asez jos...ma dor picioarele ingrozitor si nu-mi trec decat daca stau in pat .
Ma simt tare neputincioasa si prin bucatarie umblu cu scaunul dupa mine
.
De vreo 2 zile bb e mai agitat ..isi tot intinde ba picioare, ba maini, ba sughita cate 10 minute.
Astazi am cumparat si eu pampersi nu de aceea newborn ci din urmatoarea treapta
.
Am auzit ca vine canicula ..ce ne facem?
Eu una sper sa treaca cat mai repede urmatoarele saptamani fiindca daca persista durerea de picioare nu stiu ce o sa fac decat sa stau ca o leguma in pat si atat.
Am ajuns sa nu pot nici sa calc, nici sa ma duc pana jos, nu pot urca nici scarile pana la 4 decat oprindu-ma, nu pot nici macar sa ma plimb prin casa ca ma apuca durerile
.
Marlena &
Alexandra Maria ..saptamana a 35 a
poze.
Flavia_Hurducas spune:
Ce se intampla cu DC?
Flavia 30+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos