internetul...bata-l vina

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yank spune:

quote:
Originally posted by cataghe

[quote]Originally posted by noltic

Pentru Cataghe! Esti sigura sigura? Excludem persoanele foarte in varsta sau bolnave..de depasit sunt de acord, ajoritatea facem asta in functie de educatie si satisfactie, dar de uitat niciodata. Cat desore sinceritate ce sa mai vorbim ca esti departe de realitate si subiect. De ce ies baietii impreuna la un tenis, fotbal sau o bere????
Nu sunt de acord cu ideile fixe despre casnicie; de aici apar cele mai multe neintelegeri. A, esti cumva berbec sau taur?????
Nimic nu este exact, totul este relativ.
[/quo

Nu sint nici berbec, nici taur, n-ai nimerit-o - imagineza-ti ca exista o zodie si mai "groaznica" decat astea doua!!. Nu faci decat sa confirmi ceea ce am spus mai inainte: nu toti barbatii sunt ca tine. Nu toti ies "cu baietii" la un tenis sau la o bere, sau unii ies foarte rar, si spre marea ta surprindere nici macar nu sunt toti microbisti.
Iar in ce sens a fi sincer(a) cu partenerul/partenera ta reprezinta o "idee fixa despre casnicie", atata vreme cat chestiunea e absolut reciproca si comun consimtita, nu pricep, dar ma rog... nu pot decat sa multumesc Cerului zilnic pentru ceea ce am

To escape criticism: say nothing; do nothing; be nothing!

Mai rau nu poate fi decit fecioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

quote:
Originally posted by yank
quote:

Nu sint nici berbec, nici taur, n-ai nimerit-o - imagineza-ti ca exista o zodie si mai "groaznica" decat astea doua!!. Nu faci decat sa confirmi ceea ce am spus mai inainte: nu toti barbatii sunt ca tine. Nu toti ies "cu baietii" la un tenis sau la o bere, sau unii ies foarte rar, si spre marea ta surprindere nici macar nu sunt toti microbisti.
Iar in ce sens a fi sincer(a) cu partenerul/partenera ta reprezinta o "idee fixa despre casnicie", atata vreme cat chestiunea e absolut reciproca si comun consimtita, nu pricep, dar ma rog... nu pot decat sa multumesc Cerului zilnic pentru ceea ce am

Mai rau nu poate fi decit fecioara

Neaaah! Fecioara am fost mai demult...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

In cele din urma nu m-am certat deloc cu el,am ales calea cealalta ...de a vorbi si de a fi un pic mai atenta cu el .Multe explicatii nu mi-a dat insa astept sa se mai linisteasca apele si sa aflu mai multe.Am vrut sa iau legatura cu ea dar nu am reusit...poate e mai bine asa.Oricum multumesc mult pentru raspunsurile voastre si sper ca nimeni sa nu treaca prin asta.

luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

quote:
Originally posted by roisin

Haida de!
Auzi, da' n-ar putea sa gaseasca niscai intelegere in bucatarie, printre mormanele de vase murdare? Sau cu carpa de praf in mana? Sau, mai dihai, la batut de covoare in spatele blocului?

Incep sa cred ca barbatii sunt o specie cu totul deosebita, ei merita absolut orice si luat de-a gata, fara munca, fara lupta, merita friptane, beri servite la nas, copii hraniti, cuminti si curati, haine calcate si rufe schimbate, si in afara de o nevasta sexy si cu sani ca ai Angelinei mai merita si o prietena gata oricand sa le asculte problemele, comentariile despre fotbal, eventual ar face bine sa se puna ea insasi la curent cu ultimele transferuri si rezultate de la cupa inter-toto. Asta intre o partida de strip-tease si una de sex oral. Vax albina!

Roisin, you made my day! Esti mortala...

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Roisin, mi=a placut cum ai scris... nu degeaba ei si noi venim de pe planete diferite.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

Am trecut exact prin aceeasi experienta si pot sa-ti spun ca o parte din vina o avem si noi,femeile.E adevarat ca sotul meu e un om care nu ma minte si am avut ocazia sa ma conving.El mi-a spus totul de la inceput si chiar vb. cu ea la tel de fata cu mine.Nu stiu daca chiar a vrut o alta relatie sau a vrut sa ma trezeasca pe mine la realitate, dar recunosc ca l-am impins sa faca asta prin felul in care incepusem sa ma complac si sa decad ca femeie.
Din gelozie am vrut sa-i arat ca sint mai buna decit cealalta si am inceput sa fac schimbari majore iar rezultatele s-au vazut(asta a inclus si schimbarea unor conceptii cam invechite)
E adevarat ca i-am acordat o mai mare libertate,iese mai des cu baietii, am inteles ca nu-l pot tine lipit de mine.
Incearca sa-ti aduci aminte cum erai inainte si cum esti acum,vezi ce-i lipseste.
Ma mir acum,cind mai am un pic si ajung cit usa,cum de ma iubeste barbatul meu si constat ca iubeste felul meu de a fi iar chat-ul nu-l mai atrage deloc.
Si inca o chiestie,nu-i mai face crize de gelozie si incearca sa te amuzi pe tema asta impreuna cu el, ai sa vezi ca devine mai relaxat si poate chiar e numai amuzament pt. el. Hai sa nu-i punem la zid imediat.
E pacat sa ajungeti la despartire, mai ales ca aveti si doi copii.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adria_ spune:

Lunna27, poate nici n-ar trebui sa-ti faci atatea griji, e doar ceva virtual nu? Pasul pana la realitate e mare si daca ar fi vrut sa-l faca n-ar fi ales chat-ul. un bar, o discoteca.... nu stiu - posibilitati sunt multe.
Gandeste-te ca visele, asteptarile, fanteziile, sperantele noastre, ale oamenilor sunt multe, atat de multe ca nu ne-ar ajunge 1000 de ani sa trecem prin toate situatiile la care visam. Si atunci ne fabricam spatii in care putem fi altfel decat suntem in realitate,in care putem visa, putem experimenta fara a trai cu adevarat, iar unul dintre aceste spatii virtuale ar putea fi chat-ul. E imaginatie doar....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Adria, permite-mi sa corectez .... pasul intre virtual si realitate este mai mic decat crezi! este foarte mic! Inspaimantator de mic.
Acum vorbesc de idee in general, de flirtul pe net in general, nu de situatia Lunnei. Tocmai pentru ca esti dincolo de un ecran - te expui, desi ai impresia ca nu. Spui mai multe decat ai spune in realitate. Ceri mai multe. Devii curios. Iti dai seama ca imposibil nu este. Si ca te poti ascunde.

Deci este NUMAI o chestiune de alegere! Iti asumi un risc. Un flirt iti poate strica familia. Oare merita?
Problema e ca barbatii nu sunt intotdeauna constienti de asta, sau poate ca nu-i intereseaza.
Si aici intervine si alegerea femeii - daca o femeie accepta sa aiba langa ea un barbat care sta cu picioarele in sus, bea bere, se uita la meci si asteapta masa pusa, si mai si flirteaza pe net, atunci e problema femeii respective. Si el nici macar nu e de condamnat.
Dar daca iei langa tine un barbat care iti da ajutor, cu care construiesti ceva, muncesti cot la cot, mai ai si copii, si apoi sa te trezesti brusc ca dumnealui si-a ales cel mai tampit viciu, si anume flirtuiala pe net, pai nene, ii faci bagajul! Sau macar ii tragi vreo 5 maturi pe spinare!

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
Eliza de 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

Nici eu nu-s de acord ca o relatie "virtuala" reprezinta un pericol mai mic. Dimpotriva, in spatiul virtual e mult mai usor sa treci peste anumite bariere, partenerul este prezentat intr-o nuanta mult mai roz (nu-l vezi scobinduse-n dinti, nu se uita sasiu si nici nu ragaie), in plus ramane o parte mereu necunoscuta, pe care imaginatia o poate umple cu cele mai ascunse fantezii personale. De cele mai multe ori dupa o intalnire fata in fata, atractia dintre doua persoane care s-au cunoscut pe net dispare ca prin vraja. Si nu stiu cat e de comod sa-ti stii consortul ca umbla cu gandul brambura, dupa cai verzi pe pereti, desi n-a avut (si poate nu va avea niciodata) ocazia sa-si consume pasiunea la modul carnal.

Cat despre vina... sunt absolut de acord ca in majoritatea problemelor de cuplu vina este impartita. Nu in mod egal, fireste, dar ambilor parteneri li se pot imputa la un anumit moment dat anumite fapte sau atitudini.
De asemenea, sunt de acord ca sotul meu merita sa vada si un fund dragut, si o lejerie sexi, si niste buze rujate si ce i-o mai placea lui, DAR fara ca asta sa devina singurul meu scop in viata si fara sa capete impresia ca merita asta "din oficiu", ca doar d-aia m-a luat de nevasta. Si, in nici un caz, sub nici o forma nu accept motivatia "te-a inselat pentru ca esti grasa". Frate, cand ne-am luat, la bine si la rau, ne-am luat in primul rand pentru ceea ce suntem ca oameni, eu te iubesc pe tine si cu burta, si in chiloti, si cand ti-e rau, si cand vomiti, iubeste-ma si tu cu cearcane, cu nervi, cu depresie postnatala, crize hormonale si sindrom premenstrual, te rog... ca io asta sunt, un amalgam de trairi si de ganduri si de sentimente, nu o moaca boita si un par pe bigudiuri. O relatie in care aspectul fizic e primordial este lipsita de adancime si de substanta, din punctul meu de vedere.

Si, dupa cum incercam sa spun si mai sus, principalul motoras care face sa mearga o relatie (nu neaparat casnicie, orice fel de relatie care implica sentimente) este comunicarea. Comunicarea si respectul. Sunt de acord ca am si eu zile proaste, luni proaste, ca poate nu-ti mai dau aceeasi atentie ca in luna de miere, dar daca te framanta ceva, vino si spune-mi! Ca doar d-aia sunt aici. Vorbeste intai cu mine, explica-mi pe toate tonurile, si abia pe urma cauta alinarea pe chat, acolo unde gasesti foarte iute un suflet "pereche", la fel de singur si nefericit care pare mereu dispus sa te asculte si sa te inteleaga timp de... o ora, doua pe zi.

Acuma, in cazul de fata eu zic ca omul merita inca o sansa. A gresit ascunzandu-si faptele, a gresit si mai rau cand i-a propus tipei sa se intalneasca (desi voi erati prin preajma), dar ma gandesc ca poate a fost o copilarie si poate s-o fi speriat suficient cat sa nu continue. In orice caz, e normal ca increderea ta sa fie zero la momentul asta, cu timpul (si daca merita) ai sa o capeti din nou.
Taica-meu are o vorba cam radicala: "increderea se pierde o singura data". Eu as zice ca se pierde tare usor si se recastiga al naibii de greu.

http://community.webshots.com/user/r0isin/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noltic spune:

Ma bucur ca s-au mai calmat spiritele, ca vedeti lucrurile mai aproape de adevar si ca dati dovada de impartialitate; special am incercat sa va ofer motivatia tipica a unui sot obisnuit pentru a va cantari reactiile. In general cam ceea ce oferi sau ceri, la fel primesti: eu sunt adeptul egalitatii si colaborarii totale in casnicie, dar nu trebuie sa uitam de unde plecam in cursa asta pe viata si sa ne respectam suficient de mult ca sa nu incapa mai tarziu reprosurile(sunt fatale deseori); asta a vrut a fi mesajul meu catre voi. Sunt barbati si barbati dar femeia, de regula, este cam aceeasi si ca prietena, sotie, mama, soacra!!!! Iar comportamentul sotului Lunei este deficitar cel putin din punct de vedere al motivatiei lui, si aici este de discutat: parerea mea este ca Luna sa nu-i acorde atentie prea multa pentru a nu crea un precedent(care poate fi periculos) si sa se concentreze pe intentia lui de a proceda asa. O discutie mai serioasa cu respectivul, dar fara termeni categorici, in care isi poate spune parerea sincera fata de ce s-a intamplat si ce ar dori ea de la el pe viitor, urmata de o perioada mult mai rezervata fata de barbatul si sotul ei ar oferi o satisfactie mult mai mare decat schema clasica. Pentru ca decizia, indiferent de reactiile noastre, ramane la el si daca nu gaseste singur explicatia spre ce a facut, sau ar putea sa faca, degeaba ii impune Luna o conduita pentru ca aceasta va fi formala, nu liber consimtita. Stiti ce usor puteti obtine ce vreti de la sotii vostri? Totul e sa stiti cum sa cereti: delicat, insinuant, cu tactul pe care numai voi il puteti avea.
Cu respect,
Nick.

Mergi la inceput