internetul...bata-l vina

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Akuma spune:

si eu comunic cu foarte multi barbati casatoriti din romania pe messg. si pm( alte forumuri), de la o simpla conversatie amicala totul se transforma in iubire sufleteasca, misterioasa, care-i mult mai mare si periculoasa decit cea fizica, ascultindu-le problemele sentimentale cu sotiile lor si dindu-le sfaturi, ei, devin mai apropiati de mine crezind ca eu sint idealul lor din toate punctele de vedere.
sfatul meu este sa le interziceti aceste conversatii misterioase pentru ca se pot transforma intr-un inamic casniciei voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

Noltic, nu te mai iluziona mama cu ideea ca toti barbatii sunt ca tine... zau, crede-ma ca unii au depasit stadiul de mascul iesit la vanatoare, asa ca sa lasam teoriile. Un barbat sincer nu are nimic de ascuns. Punct. In momentul in care are ceva de ascuns, in mod clar ceva e putred acolo.

To escape criticism: say nothing; do nothing; be nothing!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rosey spune:

am trait si eu etapa cu discutiile mai mult sau mai putin inocente pe net. atat ca protagonist, cat si ca partner umilit...
daca e doar o etapa de clarificare a unor stari si sentimente confuze, daca e doar ceva trecator, nu e foarte grav. dar daca e un hobby e deja extrem de periculos. exista si alte hobby-uri oameni buni!
si subscriu la ce au mai spus si altele: exista o anume forma de indragostire care apare si care e complet deformata si rupta de realitate. chiar sa nu fii intr-un cuplu - mai ales intr-o casnicie - astfel de relatii pot fi un teren alunecos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noltic spune:

Pentru Cataghe! Esti sigura sigura? Excludem persoanele foarte in varsta sau bolnave..de depasit sunt de acord, ajoritatea facem asta in functie de educatie si satisfactie, dar de uitat niciodata. Cat desore sinceritate ce sa mai vorbim ca esti departe de realitate si subiect. De ce ies baietii impreuna la un tenis, fotbal sau o bere????
Nu sunt de acord cu ideile fixe despre casnicie; de aici apar cele mai multe neintelegeri. A, esti cumva berbec sau taur?????
Nimic nu este exact, totul este relativ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rosey spune:

quote:
Originally posted by noltic

De ce ies baietii impreuna la un tenis, fotbal sau o bere????

da chiar asa, de ce oare? la agatat gagici ies??? oioi!!! jur ca nu ma mai marit niciodata:)):)):)):))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Ati sarit toate in capul singurului barbat care a raspuns aici, iar unele il mai si jigniti. Parerea mea ca intre doi soti/prieteni (ca daca nu sint si prieteni discutia e inutila) nu trebuie sa existe mari secrete, dar de aici si pina la a controla viata celuilalt (ca de, daca nu avea chef putea sa nu se casatoreasca), mi se pare cale lunga. Nu cred ca prin casatorie capeti vreun drept asupra cuiva- "la ce ora pleci, la ce ora vii, de ce ai intirziat 5 minute, pe cine ai sunat, ce i-ai zis, dar de ce ai sunat, la cine te gindesti, cu cine ai chatuit, dar mai bine nu mai sta la calculator, da-mi parola ta sa vad ce scrii si cui, pe ce ai cheltuit doi lei din salariu etc". Intr-o casnicie trebuie sa fie respect, dragoste si incredere. Si nu cred ca asta inseamna "daca ma respecta si ma iubeste nu are dreptul sa mai discute cu altcineva". Asta inseamna ca stiu (si stie si el)ca pune mai presus de orice casnicia si prietenia noastra si ca faptul ca sta pe internet sau la serv de vorba cu X sau Y, nu inseamna ca ma inseala. Daca se intimpla asta lucrurile scirtiie in alta parte si nu mai exista comunicare in cuplu.
Mi se pare detestabil genul de femeie/barbat care vrea sa controleze orice miscare a partenerului. Cred ca multe femei incep sa creada ca dupa ce au facut un copil sau doi, barbatul ala le apartine fara drept de apel. Nu e asa, barbatul ala e tatal copiilor si lor le apartine indiferent ce se intimpla, femeia trebuie sa fie in continuare prietena lui, amanta dichisita si iubitoare (cum multe dintre fetele din parc, cu care imi plimb copilul, nu mai sint, dar erau cindva).
In sfirsit, ma scuzati daca am sarit de la una la alta. Concluzia mea e ca trebuie sa existe mult dialog in orice relatie si multa incredere. Si mai cred ca facind scandal din orice nu se intimpla altceva decit ca partenerul prefera sa taca decit sa provoace un scandal, asta neinsemnind ca e mai matur, mai indragostit sau mai fidel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Akuma spune:

fetelor, criticati-va sotii vostri nu userii forumului, deja exagerati, uneori barbatii mai insala si din cauza noastra, noi stim sa criticam, sa ne manifestam istericalele, tot timpul bani si uitam sa-i mai iubim si intelegem, asta imi spun barbatii casatoriti care ma contacteaza pe mine pe messg. si de aceea ajung sa iubeasca sufletul unuei anonime de pe net, pentru ca acolo gaseste intelegera si linistea sufleteasca de care are nevoie...
eu le dau sfaturi sa-si iubesca sotiile si sa discute cu ele, in mare parte am reusit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

Haida de!
Auzi, da' n-ar putea sa gaseasca niscai intelegere in bucatarie, printre mormanele de vase murdare? Sau cu carpa de praf in mana? Sau, mai dihai, la batut de covoare in spatele blocului?

Incep sa cred ca barbatii sunt o specie cu totul deosebita, ei merita absolut orice si luat de-a gata, fara munca, fara lupta, merita friptane, beri servite la nas, copii hraniti, cuminti si curati, haine calcate si rufe schimbate, si in afara de o nevasta sexy si cu sani ca ai Angelinei mai merita si o prietena gata oricand sa le asculte problemele, comentariile despre fotbal, eventual ar face bine sa se puna ea insasi la curent cu ultimele transferuri si rezultate de la cupa inter-toto. Asta intre o partida de strip-tease si una de sex oral. Vax albina!

Si peste toate astea mai aud si expresii bombastice despre barbatii care sunt nascuti pentru a cuceri... care, aceiasi barbati care trebuie educati precum copiii?

Iar comunicarea merge both ways, daca ai ceva pe suflet poti lua fraiele in mana si-ti poti deschide sufletul in fata nevestei dupa ce ati pus IMPREUNA copiii la culcare si v-ati luat cate un pahar de vin.

PS Inca ceva: cati barbati se trezesc sambata dimineata si ii spun nevestei: "auzi, stau eu astazi cu ala micu', si poate dau si cu aspiratoru', tu du-te la sauna, la piscina, la coafor si ne vedem pe seara"? A?

http://community.webshots.com/user/r0isin/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

quote:
Originally posted by noltic

Pentru Cataghe! Esti sigura sigura? Excludem persoanele foarte in varsta sau bolnave..de depasit sunt de acord, ajoritatea facem asta in functie de educatie si satisfactie, dar de uitat niciodata. Cat desore sinceritate ce sa mai vorbim ca esti departe de realitate si subiect. De ce ies baietii impreuna la un tenis, fotbal sau o bere????
Nu sunt de acord cu ideile fixe despre casnicie; de aici apar cele mai multe neintelegeri. A, esti cumva berbec sau taur?????
Nimic nu este exact, totul este relativ.

Nu sint nici berbec, nici taur, n-ai nimerit-o - imagineza-ti ca exista o zodie si mai "groaznica" decat astea doua!!. Nu faci decat sa confirmi ceea ce am spus mai inainte: nu toti barbatii sunt ca tine. Nu toti ies "cu baietii" la un tenis sau la o bere, sau unii ies foarte rar, si spre marea ta surprindere nici macar nu sunt toti microbisti.
Iar in ce sens a fi sincer(a) cu partenerul/partenera ta reprezinta o "idee fixa despre casnicie", atata vreme cat chestiunea e absolut reciproca si comun consimtita, nu pricep, dar ma rog... nu pot decat sa multumesc Cerului zilnic pentru ceea ce am

To escape criticism: say nothing; do nothing; be nothing!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

natasa-increderea moare cand un partener minte, ascunde ceva ...mai ales cand o face in mod repetat, fie ca sunt si asa zisele "minciuni albe"-ca sa nu strice casnicia
noltic

quote:
Buna Luna! Si eu vorbesc/flirtez pe chat si nu intentionez sa-mi insel nevasta

una e sa vorbesti ,alta e sa flirtezi...cand flirtezi deja faci ochi dulci altei femei...si nu stiu cum te-ai simtii tu ca nevasta sa-si faca ochi dulci (flirteze) cu alti barbati. In fond si la urma urmei e o femeie moderna, intr-o casatorie moderna...ce noi n-am pierdut "libertati" cand ne-am casatorit? si mie imi placea sa flirtez cu, "vanez" barbati frumosi inainte de casatorie...

Si ca sa fiu si mai clara: nu ma supar daca barbatul meu se duce o data pe saptaman la bere cu baietii, sau la meci-desi nu se prea duce...atata timp cat petrece suficient timp cu familia...sau daca ar avea o prietena fie ea virtuala, fie ea in carne si oase atata timp cat stiu "cu ce se mananca". si eu am un prieten/amic pe internet de care sotul stie- pe care l-am cunoscut cu ani inainte sa-mi cunosc sotul...Mai discutam politica, mai discutam noutati din Romania (sotul meu e american, prietenul e roman stabilit aici), dar nu am flirtat niciodata cu el...

lunna27- eu zic sa clarifici anumite asteptari cu el, sa ai o discutie deschisa, si sa-ti spuna clar cum o cheama, de unde e, unde a cunoscut-o (daca e doar o amica/prietena nu e nevoie de atata mister)...sa treci peste asta, daca poti-cu totii mai gresim, mai plangem pe alt umar-feminin, mai credem ca iarba e mai verde de partea cealalta a gardului-mai ales in momente de criza, dar daca se mai intampla-sa fie un semnal mare de alarma...

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-20
poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput