Cat ma costa sa renovez un apartament de 3 camere?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Nici noi nu am avut bani de la inceput si le-am facut in timp. Nu ne place sa ne imprumutam pe la banci si de aceea strangem si facem in fiecare vara cate ceva. Daca vrei sa le faci pe toate pe care le-ai enumerat odata te va costa ceva.
Maine iti trimit nr. de tel al unui tamlar care face orice mobila vrei la comanda. De meseriasi nu am acum. Vorbim pe PM.





Paula16+Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Anemona am atat pana acum ca nu am avut bani ..... si spre deosebire de Paula, noua ne place sa ne imprumutam la banci ca alta solutie nu avem, am asteptat sa luam un credit marishor, sper sa nu nasc pe gramada de moloz ......hehehehe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Nu vin cu nimic nou la cele deja spuse. Dar camera pentru bb o sa o zugraviti din nou atunci, inainte de a se naste. Eu asa am facut.

http://community.webshots.com/user/tora97

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Irina.c, eu am indraznit sa ma apuc de zugravit pt ca imi aratase socrul cat e de simplu. Eu am zugravit de sus in jos peretii, iar tavanul de deasupra capului meu in fata (daca intelegi ce vreau sa spun). A doua tura am zugravit la fel. Peretii i-am zugravit in culori pastelate, cu vopsea cu structura, iar tavanul avea deja structura, asadar i-am vopsit cu vopsea lavabila (asta chiar a fost floare la ureche.Am inceput cu o bucatica mica, de proba, si pt ca am vazut ca e mai mult decat OK, am continuat.Pe noi, toata renovarea casei (parter, etaj + mansarda) ne-a tinut ocupati cam 3 luni, timp in care ne ocupam si de alte activitati, cea mai mare parte din timp a luat-o refacerea bucatariei : schimbat tevi, calorifer, sistem electric, pus gresie, faianta, montat mobila cu aparatura incorporata in ea si barul (astea montate de catre firma unde am facut comanda). Daca toti peretii de la parter i-am zugravit, plus holurile de la etaj si mansarda (nu mai pomenesc iar de toate tavanurile), peretii camerelor de la etaj, respectiv ai dormitorului, camerei fetitei (care era atunci doar in plan), biroului, i-am tapetat ( tot eu, dar cu ajutorul soacrei) si am vopsit toate usile, treptele de lemn si cadrele geamurilor in aceleasi culori calde : sienna si terra. Mi-a placut mult sa ma ocup de tot si am economisit mii bune de euro astfel ca oricum dadusem 12.000 pe bucatarie si inca vreo 2000 pt mobila in living.
Sfat pt cine se apuca de zugravit/vopsit: peretii, precum si suprafetele de vopsit (ramurile si cadrele geamurilor) se spala frumos cu apa in care s-a dizolvat amoniac (cam 1l de amoniac la 10l).Dupa ce se usca suprafetele respective, se curata/rascheteaza aceleasi suprafete cu ajutorul unei masini de raschetat sau a unui cub invelit cu o bucata de smirghel. Se face aceasta operatiune pt a permite noului strat de var/vopsea sa prinda mai bine si sa aiba un aspect mai fin, mai frumos. Cand peretele e curat se aplica mai intai un strat de var de apa , din acela subtire si abia apoi se aplica varul consistent. In ceea ce priveste suprafetele de lemn, acestea pot fi vopsite imediat dupa ce au fost raschetate.
Multa bafta tuturor si daca mai e nevoie, vin cu idei si/sau sfaturi.

Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit

Alma, sufletel mic si iubit -noi
Alma, sufletel mic si iubit-si mai noi
cele mai noi


www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Alma,multumesc pentru indrumari.O sa caut materialele necesare si in octombrie ma apuc de treaba.Eu am o suprafata cu mult mai mica decat a ta,e vorba de sufragerie,hol si bucatarie.Sper sa nu-mi ia mai mult de 2 saptamani totul.Irina si bb Ilinca(26apr04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
http://photobucket.com/albums/a146/ireneme/Ilinca/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Rufus, camera lui bebe eu trebuie sa o zugravesc ca e cais, am vrut fetitza ...am zugravito acum 2 ani, dar acum o vreau vernil ca e baietel , hehehhe da ce ma fak cu mobila ca e cu portocaliu??? m-am gandit ca pe unde are portocaliu sa lipesc autocolant vernil, sper sa gasesc.
trebuie neaparat sa dau un var in camera lui bebe, macar atat sigur apuc ca am fumat ca o mama denaturata in camera aia ca acolo am calculatorul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

intrebare: ce centrala termica imi cumpar???? am inteles ca Ariston cam au probleme, ma gandeam la Vaillant, dar astept si alte propuneri de la cei care au centrala acasa, precizez ca am un ap de 3 camere, prefer sa dau in plus pt o centrala buna ca nu intentionez sa o schimb. nu ma pricep deloc la centrale...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Pt. cele care sunt intersate de mobila la comanda va pot ajuta.Lucrez la asa ceva si nu e scump!
PM, cine doreste!
Nu dau numele ca sa nu fie considerata reclama.

Dana

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Eu am centrala De Dietrich. Sunt multumita de ea. Mi-a fost recomandata de mai multi specialisti.

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu
Raducu la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura10 spune:

Iubi al meu este constructor si de 3 ani de zile tot gaseste inca ceva sa mai faca prin apartament, sa mai sparga un perete, sa schimbe pardoseala... simt ca inebunesc... Eu va sfatuiesc sa nu va apucati singure cu sotii ca va distrugeti timpul liber, nervii si mana de profesionist se vede... eu am facut asa si am retusuri de facut... se mai crapa ici si colo, se cojeste, nu este drept peretele, gresia s-a crapat cand am dat o gaura... ( daca nu am vrut sa-l las sa mi-aduca o echipa... si m-am incapatanat sa o fac singura...)
Succes si daca aveti nevoie de vreo info sa-mi spuneti caci sunt doxa...

Mergi la inceput