motivatie slabit
Raspunsuri - Pagina 3
Porumbel30 spune:
Hop si eu!
Si pe mine ma preocupa problema asta. Insa acum sunt insarcinata si stiu ca nu e cel mai potrivit moment pentru diete. Asa ca tot ce pot sa fac (pana primesc alte idei de la voi)e sa am grija ce mananc!Mai multe fructe, legume, prod. lactate (degresate) si mai putine "prajeli" si alte bombe calorice. Nu de alta, dar vreau sa fiu in forma la nastere si sa-mi fie mai usor pe urma! iar grasimi o sa ia bebe din "surplus", nu-i asa?
rachel owen spune:
quote:
Originally posted by Porumbel30
Hop si eu!
Si pe mine ma preocupa problema asta. Insa acum sunt insarcinata si stiu ca nu e cel mai potrivit moment pentru diete. Asa ca tot ce pot sa fac (pana primesc alte idei de la voi)e sa am grija ce mananc!Mai multe fructe, legume, prod. lactate (degresate) si mai putine "prajeli" si alte bombe calorice. Nu de alta, dar vreau sa fiu in forma la nastere si sa-mi fie mai usor pe urma! iar grasimi o sa ia bebe din "surplus", nu-i asa?
Pai ce ai zis tu ca mananci e bine, de asta are nevoie bebe, dar nu prea tine masura acum, ca nu vrei sa nasti un matzishor ci un bebe grasunel. Timp de cure o sa tot ai, iar noi tot aici vom fi sa te incurajam.
Eu am slabit in prima saptamana 4 kg, in a doua 2 kg si pana cum inca 1/2 kg, am ambitie si nu mi-e foame.
Succes!!!
POZICI:
Omuletul_meu_drag
Omuletul_meu_drag_2
Omuletul_meu_drag_3
BABY_LAND
Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag
„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii Lui să te îndrume mereu.”
mmag spune:
Scumpo, motivatia o ai, dorinta de asemenea, deci treci la fapte!
In nici un caz nu tine diete de infometare a organismului. Corpul nostru are o inteligenta interioara, care il face sa-si asigure resurse atunci cand nu primeste hrana in cantitati suficiente. Acesta este motivul pentru care persoanele care tin cure de slabire, mai rau se ingrasa.
In nici un caz nu manca seara dupa ora 19. Mananca masa da dimineata cea mai consistenta, masa de pranz hranitoare iar cina, usoara. Nu infuleca mancarea si nu vorbi, citi,...in timpul mesei, mesteca foarte bine alimentele inainte de a le inghiti - asta te va ajuta sa ai senzatia de satzietate inainte de a fi mancat mult prea mult.
Evita grasimile si prajelile, nu manca margarina si nici hamburgheri sau hot dog. Mananca doar carne slaba - peste, pui, vita.
Mananca fructe si legume variate si colorate - 5 culori diferite in fiecare zi. Fiecare culoare este rezultatul unui anume fitonutrient. Fitonutrientii sunt elemente esentiale continute de fructe si legume in stare naturala, care ajuta la asimilarea corecta a nutrientilor necesari organismului.
Fa un efort si bea cate 3 litri de apa zilnic, vei slabi in primele 4 zile 3-4Kg.
Poti sa-ti completezi alimentatia cu un supliment de picolinat de crom - acesta ajuta la sintetizarea insulinei, iti taie pofta de dulce si ajuta organismul sa elimine surplusul de grasime.
Iti doresc o viata usoara, traita la superlativ
Magda - Consultant NUTRILITE
rory76 spune:
Doamnelor, sa stiti ca am inceput sa slabesc!!! Cum? Simplu: mananc de 3 ori pe zi, chiar mancare gatita, dar nimic intre mese.Mi-am dat seama ca de aici ma ingras: ba o bombonica, ba un crontzanel, ce a mai ramas de la copil, prostii! Beau apa la greu, cu gheata, si transpir tot la greu de la caldurile astea!!! Si cam atat. Dar sa stiti ca se vede clar! Sunt foarte multumita! Bine, nu mai mananc asa mult, imi pun mancarea in farfurii mai mici, incerc sa mananc mai incet, merg la plaja in fiecare zi si ma balacesc, ma rog, important e ca motivatia vine pe parcurs, cum spunea cineva pe aici, incepi sa slabesti si dupa aia esti motivata sa slabesti si mai mult...
Va pup si multumesc pentru sfaturi!!!
Dantje spune:
Draga Rory!
Daca te ajuta eu am tinut tot regimul disociat(mentionez ca eram in somaj in aceea perioada),si nu a fost chiar foarte greu,de exp imi cumparam cutii de porumb fiert,yaurt,mere.Si nu trebuie sa mananci o zi intreaga acelasi aliment,doar trebuie sa tii cont ca produsele lactate au timp de digestie 2-4 ore,legumele si fructele 3-4 ore,iar carnea intre 8-12 ore,deci carnea se mananca doar seara.Daca se respecta acest timp de digestie e ok.....poti manca mult si sa slabesti.
succes!!!
Dantje
gabry spune:
Tinind cont ca esti insarcinata ,trebuie sa-ti faci un program pentru mincare,ti-o spun din proprie experienta,in timpul asta s-ar putea sa mai pui ceva chile,dar important e sa fie doar cele esentiale pentru copil.
Eu mincam ca o sparta cind eram gravida,de,trebuia sa fac un copil grasut nu o mita,dar conceptul asta e gresit.Cind doctorul m-a pus la dieta,am inceput sa maninc doar fructe,gresit si acest aspect.Fructele contin fructosiu si ingrasa mai ceva ca mincarea.Merele sint cele mai bune,dar poti minca o data pe saptamina si ce-ti doreste inimioara.Eu din cauza fructelor m-au tinut in spital pe la 6 luni,ca eram suspecta de diabet care se face cind esti gravida,dar care dispare dupa aceea.Eu nu stiam nimic de aceste lucruri ,dar aici te tin sub observatie,daca te ingrasi un pic mai mult e dificil si la nastere.Am pus pe mine 15 kile,10 le-am pierdut la nastere si dupa usor am scapat si de celelalte.Daca esti curioasa,eu mai am inca dietele date de un doctor foarte bun din Firenze si ti le voi scrie cu placere.
Sfatul meu,nu incerca diete gresite mai ales in acest moment.Principalul e sa duci la bun sfirsit 'burtica'si dupa aceea vei slabi cu siguranta si cu un pic de vointa.
Renunta un pic la 'mincarea noastra traditionala'care e plina de uleiuri si gras,incearca ceva mai leger si vei vedea ca te vei simti si tu mai bine.
Cu toate urarile de bine,
mama lui Elena -stefaniasi Mircea
panagia gabri
rory76 spune:
Gabry, nu fi rea, da-ne si noua retetele ale de slabit de la medicul din Firenze!!!! Te rugam fruuuuuuuumoooos!!!!!
maia69 spune:
uite cum m-am automotivat eu, avand atunci 28 ani, 1.69 (atat am si acum :) ) si 77-78 kile: m-am dezbracat si m-am uitat in oglinda, la lumina zilei! brrrrr! asta era in februarie: in sept, aveam 60 kile, si toate cele stateau bine merci la locul lor(piele, carne, sani, etc). acum (dupa 7 ani) variez intre 60.5 si 62 kile, fara eforturi deosebite, doar fiind atenta la ce bag in mine. In plus, ca sa te apuci de o dieta din asta dramatica, nefiind vorba de 2-3-5 kile de dat jos, trebuie sa fii f hotarata si sa te automotivezi pe parcurs. Succes! Cred ca si un nutritzionist te-ar ajuta.
danitin spune:
Eu am nevoie de motivatii ca sa slabesc. chestia ca o fac strict pentru mine, nu tine. La urma urmei si poftele sunt tot ale mele. O.K. - motivatii am gasit...sunt multe. Ce ma ajuta la slabit>
1. Sa beau cat mai multe apa peste zi. Daca mai includ in meniul de lichide si ceaiuri de slabit - cu atat mai bine, dar ceaiuri soft, nu din alea de te trimit la toaleta din 5 in cinci minute.
2. Sa mananc cat mai putina paine, ideal doar o felie la micul dejun. In rest caut sa mananc chestii care nu cer neaparat paine ... supe, iaurturi, cartofi, orez, mezeluri slabe, branza..
3. Evit dulciurile grele - ciocolata, prajituri - si le inlocuiesc cu iaurt cu germeni de grau sau fructe.
4. NU mananc dupa ora 19,00. Altii zic dupa ora 18,00 dar eu abia atunci ajung acasa.
5. Incerc sa fac cat mai multa miscare, nu neaparat sala sau alergari ci... la serviciu ma ofer sa fac eu comisioanele care implica doua etaje coborate si uracate innapoi, merg pe jos in toate locurile in care nu e necesar sa ajung urgent, ma joc cu copilul, etc.
6. Evit bauturile alcoolice, mai ales berea.
7. Oricat imi place o mancare, o consum doar pana ma simt satula, nimic in plus "de pofta"
8. Nu comand acasa pizza, nu mananc hamburgeri sau altea alea prin oras - sunt si scumpe, si ingrasa.
9. fac putin automasaj prin zonele predispuse ingrasarii, imediat dupa dus sau baie + cu creme de la magazinele naturiste (sunt bune si relativ ieftine)
10. Cand am bani, merg la sauna.
danyce spune:
Salut,
Pe mine ma motiveaza foarte mult o poza de pe vremea cand eram studenta, de acum vreo 4-5 ani,in care eram silueta si cocheta. O am mereu sub nas si imi zic mereu ca trebuie neaparat sa ajung asa cum am fost in vremurile alea.In timpul sarcinii am luat 27kg, dar mai aveam vreo 5-6kg in plus pe care ar fi trebuit sa le dau jos inainte. Cele 27 kg am reusit eu sa le dau jos pana acum (am nascut acum 9 luni si jumatate), plus inca 2-3kg, iar acum telul meu este de a mai da cam 4-5kg jos pt a fi pe deplin multumita. Am urmat o dieta recomandata de nutritionisti in general si chiar bolnavilor de inima care trebuie sa slabeasca in timp relativ scurt un nr destul de mare de kg. Ei bine, am tinut eu dieta foarte strict vreo 3 luni de zile (am slabit vreo 22kg), dupa care m-am saturat sa tot mananc aceleasi alimente si am papat normal, fara exagerari, o buna bucata de vreme, in acest timp slabind doar vreo 5kg. De cateva saptamani am reluat dieta si acum pot sa ma mandresc ca am cu vreo 30kg mai putin decat la nastere.Mult a fost, putin a ramas, asadar nu ma dau batuta
Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit
Alma, sufletel mic si iubit -noi
Alma, sufletel mic si iubit-si mai noi
cele mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei