motivatie slabit

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lali74 spune:

fetelor, daca vreti diete de slabit si vreti sa discutati cu fete de regimuri intrati pe www.idieta.ro.
-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lali74 spune:

si eu vreau dieta cu care ai dat aproape 30kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina2005 spune:

Invata sa alungi lacrima cu un suras, invata sa zambesti atunci cand esti trist, caci numai zambind vei invinge suferinta."

Eu consider ca sanatatea fizica si psihica a fiecarui individ este mult mai importanta decat aspectul fizic in sine. O persoana echilibrata si sanatoasa va gasi suficiente resurse pentru a se simti bine cu el insusi si cu cei apropiati lui.
Din propria experienta pot sa spun ca un om care se simte iubit si respectat, un om care gandeste pozitiv si are incredere in propriile forte, are toate sansele sa-si indeplineasca tot ceea ce si-a propus.
Bineinteles ca o dieta echilibrata este intotdeauna binevenita pentru orice persoana.Important este sa nu ne epuizam psihic si sa cedam nervos in urma restrictiilor alimentare impuse fortat.
Din pacate am vazut suficiente persoane "slabe" care pe dinafara aratau OK, dar dpdv psihologic erau "cu nervii la pamant"
Foarte important este si exercitiul fizic si gimnastica de intretinere . La sala de aerobic unde merg eu sunt si doamne de peste 50 de ani care fac gimnastica de intretinere cel putin 2 zile/saptamana.Mie mi se pare extraordinara vointa lor, si pot sa spun ca sunt f active si pline de viata.

Simina, Andrei si Diana

Mergi la inceput