motivatie slabit
Raspunsuri - Pagina 2
emaaimee spune:
Draga rory76,
Avand in vedere ca si sotul e plinut ati putea incerca amandoi sa va schimbati obiceiurile alimentare dacat sa tineti o cura propriu-zisa!Si sa continuati cu o alimentatie sanatoasa decat sa te apuci de o cura "pompieristica" dupa care daca te apuci sa manaci cum obisnuiesti vei acumula toate kg pierdute!Asa vei fi mai putin frustrata cand te vei aseza la masa cu sotul!
Eu sunt nevoita sa mananc sanatos pt ca si eu vreau sa slabesc,dar sotul nu are nevoie-ba chiar i-ar prinde bine niste kg transferate de la mine.Si mananca ca un spart!
Mici trucuri:scrieti ca vrei sa slabesti n kg si pune o foita pe frigider sau ceva de genul am vointa si voi slabi sau o poza de cand erai mai slaba.Si de cate ori vrei sa trisezi uita-te bine pe frigider si vezi obiectul pus de tine!
Cumpara-ti ceva de imbracat frumo cu 2-3 nr mai mici sau ia ceva din garderoba care nu mai iti vine si ambitioneaza-te sa intri in pantaloni respectivi de ex.Eu asa am facut cu o rochita din clasa a 8a si ce fericita am fost cand am intrat in ea!
Un regim alimentar echilibrat poate sa fie destul de economic daca aderati la el si lasati mezelurile si alte tentatii deoparte!Mai ales ca vara legumele si fructele sunt mai ieftine asa ca profitati din plin!
Succes!
frumoasei Bibi-02/07/05
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos
rory76 spune:
M-am gandit eu sa bat in cuie pe peretele din bucatarie o pereche de blugi de cand aveam 56 de kg, daca ii vad cand mananc poate, poate...Chestia cu dieta e tare grea cand nu ai destui bani. De exemplu, e mai ieftin sa faci o ciorba decat sa mananci 2 copane azi, maine un piept de pui, ma rog, chestii pe care pentru copil m-as sacrifica mai degraba... Stiu ca trebuie sa ne schimbam modul de alimentatie, vara e mai usor, dar la iarna...Pai dieta aia Montignac zice fara orez, fara malai, fara cartofi, brrr, cele mai ieftine alimente sunt scoase de pe lista...ce sa fac eu?
rachel owen spune:
quote:
Originally posted by rory76
Rachel owen, am citit despre cura Monicai Anghel, dar la mine nu tin chestiile astea impuse, de genul doar carne, ma rog, nu pot sa spun ca stau bine nici cu banii, sa mananc trei zile numai carne...chiar, exista pe undeva o cura de slabire economica? Adica pentru astia cu venituri reduse? Mersi mult!
Da, exista, eu am tinut, tot disociat si am slabit in 14 zile 7 kg. E drept ca am facut si vobromasaj. Repet cum am zis si acolo, regimul disoaciat tine pt ca se deschide un singur lant metabolic.
o zi numai paste fierte cu sare
o zi numai orez fiert cu sare
o zi cartofi fierti cu sare
o zi iaurt light
o zi fructe (necombinate, adica mananci mere, cate vrei, dimineata, la pranz numai prune, de ex. etc)
o zi legume (le poti combina)
0 zi carne (numai fiarta, si fara porc)
apa, ceai de slabit sau/si antiadipos
Mananci cat ti-e foame si la orice ora, dar eu dupa 18 nu mananc din principiu.
Fara paine, se poate cafea fara lapte si zahar si cola light.
Dar sa stii ca nu exista sa mananci oricat, orice si sa slabesti. Un pic de sacrificiu tot trebuie sa faci.
Mult nu trebuie sa slabesti, si numai daca vrei si daca tu consideri ca merita.
Succes!
Eu sunt alaturi de tine
POZICI:
Omuletul_meu_drag
Omuletul_meu_drag_2
Omuletul_meu_drag_3
BABY_LAND
Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag
„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii Lui să te îndrume mereu.”
emaaimee spune:
In loc de copane fierbi un cartof sau o mana de orez sau faci o mamaliguta mica si ai rezolvat!Dar nu sari calul!
Uite eu am mancat sanatos,iar din alea interzise un picut de pofta(o gura-doua -atat) si am reusit sa dau jos la 3 sapt dupa nastere 13 kg,mai am multe ramase dinainte de bb!Dar ma voi tine de slabit in continuare!Mai ales ca pe mine m-au sfatuit din maternitate sa am grija sa nu mananc mancaruri grase dupa nastere ca e perioada cand te poti rapid!Chiar dr mi-a dat ok-asa ca vointa imi trebuie si mie in continuare!Dar si alaptez exclusiv si alaptatul consuma 1000-1500cal din dieta mamei!
Am tinut toate curele de slabire din lume si dupa cele rapide pui f rapid la loc,dupa cele de durata lunga cu rezultate in timp am reusit sa ma mentin!Explicatia este ca la cele rapide se invata organismul cu f putin(pt ca de obicei consumi extrem de putine calorii pe zi )pe cand cu cele echilibrate-slabesti 5kg intr-o luna sa zicem, consumi mai multe calorii si nu iti privezi organismul de hrana si vitamine!
si sa ne vedem mai slabe!
frumoasei Bibi-02/07/05
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos
rory76 spune:
Multumesc pentru sustinere, fetelor!
chiar am de gand sa incerc si dieta aia pe zile! chestia e ca si eu in timp ce eram gravida, luasem vreo 12 kg, dupa nastere aveam vreo 60, dar acum...am mai multe!!! Cred ca de vina e delasarea, comoditatea, mentalitatea de genul : pentru cine sa o mai fac??? ca nu ma iubesc chiar asa mult pe mine, sa o fac doar asa, de dragul meu...
Multumesc pentru ca sunteti alaturi de mine, va dau de stire cand incep sa slabesc cat de putin!!! Mai vorbim!
adrienne12 spune:
Eu am incercat orice dieta posibila. Numai south beach diet a functionat. De asemeni lipeste-ti pe frigider o poza de-a ta de cind erai slaba sau poza unei tipe grase (sint destule oribile pe internet). succes.cruise:http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0
rory76 spune:
Daca ati vedea peretii mei din bucatarie, ati intelege cat de obsedata sunt! Am acolo niste bunaciuni de tipe din toate revistele, tot in speranta ca ma va ajuta cumva...eu cred mai mult in stimularea pozitiva, nu negativa.Daca mi-as lipi o tipa super grasa m-as consola singura: Hai ma ca nu sunt chiar asa grasa, ia sa mai bag o portie de cartofi prajiti!!! Nu mai vreau sa fiu grasa! Mi-am promis ca niciodata nu voi mai fi asa cum sunt acum! Deja nu ma mai suport! Vreau sa pot purta orice, si mini, si maxi, si pantaloni scurti, si blugi mulati, si toate nazbatiile!!!!!!! Ma incurajez singura!
ANDREEABANICA spune:
Rory,iti place cand te vezi in oglinda?
...daca nu,atunci ce alta motivatie iti mai trebuie?...
...umple-ti casa de oglinzi...
iti doresc dinsa ajungi
P.S.hai la noi,poate-ti place si reusesti...
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53373
Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
louisea spune:
uite aici niste articole ...1 si 2
iar daca nu-ti poti permite sa ti o dieta de un anumit gen, sa sti ca nu doar dietele renumite duc la slabire.. dar trebuie sa vrei.. daca nu te ambitionezi putin cum crezi ca o sa slabesti??
da.. poti sa slabesti cat de putin daca mananci cartofi dar FIERTI si nu prajiti.. poti desigur sa-ti faci cate o placere din cand in cand (sa zic o data pe luna - max. de 2 ori) sa mananci si prajiti dar NEAPARAT alaturi de o salata mare si nu alaturi de fripturica si maioneza langa cartofi..
relativ poti si paste sau orez (in lipsa de altceva) dar la fel ai grija cu ce combini si cel mai bine la masa de pranz si nu la cea de seara.
nu uita multa apa si nu manca tarziu..
hehehe sfaturi am multe dar ma opresc..
neaparat citeste articolele.. poate te mai inspira un pic..
sa auzim ca ai slabit
------------------------
Louisea si Bandit
louisea spune:
aaa si sa mai adaug
poti sa-ti scri pe o hartiuta meniul din ziua urmatoare si incearca cat de mult posibil sa nu te abati de la el..
cand ti-e foame mananca un fruct, bea un pahar cu apa, ceai..
ai sa vezi ca dupa ce ai sa dai jos cateva kg ai sa simti ca ai si mai mult avant
------------------------
Louisea si Bandit